28 / 04 / 2024

Turizm imarlı arazi fiyatları 2014

Turizm imarlı arazi fiyatları 2014

Türkiye genelinde çok sayıda satılık turizm imarlı arazi var. Yerine ve büyüklüğüne göre 500 bin TL ile 60 milyon dolar arasında değişen araziler, hızla gelişen turizm sektöründe yer almak isteyen girişimcileri bekliyor...

Bakanlık, İstanbul ve Antalya’daki imarlı arazileri 565,5 milyon liraya satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 24 kentte 231 muhtelif araziyi satışa çıkardığını ilan etti. 2 turizm imarlı arazi için toplam 565 milyon 533 bin TL değer biçildi.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

4 ildeki 13 adet turizm imarlı arazi 373.2 milyon TL'ye satılıyor!

TOKİ, Adana, Aydın, Bursa ve İzmir'de yer alan 13 adet turizm imarlı araziyi 373.2 milyon TL toplam bedelle satıyor. İşte ayrıntılar... 

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Eylül 2023 ihalelerini peş peşe duyurdu! Konut imarlı arsa almak isteyenler hemen bakın!

Yeni bir arsa veya arazi almak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 42 bin liraya konut imarlı arsa satacak. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan son dakika Eylül 2023 fırsatı! 16 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak!

Arsa ya da arazi almak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 16 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan o ihale ilanı...

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Çetinkaya ve Yusuf Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Pamukkale'de turizm imarlı arsa satılacak!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Mersin'de ticari, konut ve turizm imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan ticari, konut ve  turizm imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Turizm imarlı arazi fiyatları 2014 Haberi

Turizm imarlı arazi fiyatları 2014

Turizm sektörüne girmeyi düşünüyorsanız, önce arsa veya araziye yatırım yapın. Türkiye genelinde çok sayıda satılık turizm imarlı arazi var. Yerine ve büyüklüğüne göre 500 bin TL ile 60 milyon dolar arasında değişen araziler, hızla gelişen turizm sektöründe yer almak isteyen girişimcileri bekliyor. 




Türkiye’ye gelen turist sayısı arttıkça, turizm yatırımlarının sayısı da aynı oranda artıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2013 sonunda yıllık turizm geliri 32 milyar 308 milyon 226 bin dolara ulaştı. Aynı yıl Türkiye’ye 39 milyon 226 bin 226 turist geldi. Gelen turistler kişi başı ortalama 824 dolar harcama yaptı. 2013’ün ilk üç ayında Türkiye’ye 4 milyon 773 bin 826 turist gelirken, bu yılın aynı döneminde bu rakam 5 milyon 65 bin 759’a çıktı. Aynı dönemde turizm gelirlerinde...