07 / 05 / 2024

Turizm sektöründe Ankara Wyndham Otel

Turizm sektöründe Ankara Wyndham Otel

Türkiye'de turizm sektöründe düzenlenen en önemli organizasyonlardan biri olarak dikkat çeken ACE of M.I.C.E "Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri"nin bu yıl üçüncüsü düzenlendi.

BDDK’nın kredi kartına taksiti yasaklaması turizm sektörünü şok etti!

BDDK, kredi kartlarında havayolu, seyahat ve konaklama ile ilgili yurt dışı harcamalarda taksitli harcamayı yasakladı. BDDK’nın almış olduğu bu karar ise turizm sektöründe büyük bir şoka ve hayal kırıklığına yol açtı.

Konut sektöründe tek oranlı KDV uygulaması önerisi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, konut sektöründe tek oranlı KDV uygulamasına geçilmesinin yararlı olacağına dikkat çekti. Baran, konuya ilişkin önerilerini sıraladı.

Turizm sektöründe aşı yetmezse bir daha açılamayacak tesisler var!

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

Kültür sektöründe iş yeri kira stopajı indirimi gerçekleştirdik!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, "Kültür sektöründe iş yeri kira stopajı indirimi gerçekleştirdik" dedi ve oranın yüzde 20’den yüzde 10’a düştüğünü belirtti...

Turizm sektöründe kira ödeyen işletmelerin yüzde 95'i faaliyetlerini durdurdu!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi Başkanı Muhammet Ali Özeken, turizm sektörünün koronavirüsten olumsuz etkilendiğini belirterek, kira ödeyerek faaliyet gösteren işletmelerin yüzde 95'inin faaliyetlerini durdurduğunu belirtti...

Gayrimenkul sektöründe pazarlamanın geleceği konuşuldu!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Ankara Şubesi tarafından Yıldırım Kule’de gerçekleşen ‘Gayrimenkul Sektöründe Dijital Fırsatlar’’ konulu Yuvarlak Masa toplantısı gerçekleşti.

Türkiye inşaat sektöründe önemli bir yere sahip!

Tacikistan'ın Ankara Büyükelçisi Mahmadali Rajabiyon, basın mensuplarıyla bir araya geldiği iftar programında, "Türkiye inşaat sektöründe de önemli bir yere sahip." dedi.

Demirde fiyat arttıkça inşaat sektöründe de tansiyon yükseliyor!

Demir fiyatlarındaki artışın inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini söyleyen Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "Demirde fiyat arttıkça inşaat sektöründe de tansiyon yükseliyor." ifadesini kullandı.

Balıkesir Sındırgı turizm sektöründe söz sahibi olacak!

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi, turizm sektöründe söz sahibi olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, mahalleleri dolaşarak, yapılacak çalışmaları anlattı.

Turizm sektöründe kış sezonunda 300 bin personel işsiz kalacak!

Türkiye Otelciler Federasyonu kış sezonunun gelmesi ile turizm sektöründe 300 bin kişinin yeniden işsiz kalacağını açıkladı. Çare olarak turizmin 12 aya yayılması önerildi.

Ankara inşaat sektöründe cazibe merkezi!

Kişi başına gelire göre Türkiye'nin en zengin ili olduğu TÜİK araştırması ile ortaya konulan Ankara'daki hızlı kalkınmanın önemli göstergesi son yıllarda inşaat sektöründe yaptığı hamledir.

İşsiz üniversiteliler gayrimenkul sektöründe istihdam edilmeli!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, işsiz üniversitelilerin kısa süreli eğitimlerle gayrimenkul sektöründe istihdamına yönelik düzenlemeye gidilmesini istedi.

Ankara lojistik sektöründe de başkent olabilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme, Türkiye'de hızla gelişen lojistik sektöründe merkezi güç ve aktarma bölgesi olma yolunda hızla mesafe kaydeden Ankara'nın lojistik sektörünü mercek altına alıyor.

Turizm sektöründe Ankara Wyndham Otel Haberi

Turizm sektöründe Ankara Wyndham Otel

Turizm sektörünün duayenleri ödüllendirildi. Ankaralı bir otel ise iki yıl üst üste 'En İyi Otel' ödülünün sahibi oldu. 


SEKTÖRÜ GELİŞTİRMEYİ AMAÇLIYOR 

Ankara'nın lüks otellerinden Wyndham, "Anadolu ve Karadeniz Bölge En İyi Toplantı Oteli" ödülüne layık görüldü. İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende 23 ayrı kategoride ödül dağıtıldı. Aralarında akademisyenlerin bulunduğu birçok sektörden 68 kişinin oluşturduğu jüri tarafından 'ödül sahipleri' belirlendi. 



Kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda mükemmele ulaşma arzusu yaratmayı, hizmet alan kurumsal şirketleri bir araya getirmeyi amaçlayan törende, Wyndham Otel üst üste 2 yıl 'En İyi Toplantı Oteli' seçildi. 


Habertürk...