07 / 07 / 2024

Turizm sorunları çözülmeli

Turizm sorunları çözülmeli

Ortaca, Köyceğiz Turizm Okutur Otelciler Birliği (DOKTOB) Başkanı Yücel Okutur, "Ülkemizin bölgelerine ve iklim şartlarına göre Master planların yapılması, marinasının, golf tesislerinin, otellerin, sosyal alanların ve yaşam alanlarının belirlenmesi demek

Kirada yüzde 25 zam sınırını kaldırmak çare olmaz, sorun kaynağından çözülmeli!

Kira artışlarına getirilen yüzde 25 zam sınırının Temmuz ayında kaldırılıp kaldırılmayacağı konusu gündemdeki yerini koruyor. Hükümet tarafından net bir açıklama yapılmazken, ev sahibi- kiracı sorununun çözümü için yasa değişikliği önerisi geldi.

Mağdur kiracılar bir araya geldi: Kira krizi çözülmeli, ev sahipleriyle kiracılar karşı karşıya gelmemeli!

Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu kurucuları ve üyeleri Attalos Meydanı’nda kira krizine tepklerini dile getirdi. Mağdur kiracılar, kira sorununun çözülmesi gerektiğine, ev sahipleriyle kiracıların karşı karşıya kalmaması gerektiğine dikkat çekti. İşte mağdur kiracıların yaptığı o açıklama...

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

İzmirli depremzedelerden faizsiz kredi tepkisi! Depremzedeler 'Sorunlar çözülemedi' dedi!

İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan ve 117 vatandaşın yaşamını yitirmesine neden olan depremin ardından arsalarına konut inşa etmek amacıyla faizsiz kredi talebinde bulundu. Ancak bu talebe henüz bir karşılık verilmedi. Depremzedeler duruma tepki gösterdi.

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Adana'nın imar sorunları çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi şehrin imar sorunları çözmek için toplantılarına devam ediyor. 

Konut ihtiyacı kökten çözülecek!

Meclis araştırması açılması amacıyla TBMM'ye verilen önerge ile Türkiye'deki konut miktarı ve konutların niteliği konusunda yaşanan sorunlar çözülecek...

Kiracı ve mülk sahibi arasındaki anlaşmazlıklar hangi yollarla çözülmeli?

Koronavirüs salgını sürecinde kiracı - işyeri - dükkan sahibi arasındaki kira anlaşmazlıklarında artış yaşandı. eki kiracı ve mülk sahibi arasındaki bu anlaşmazlıklar nasıl çözülür?

Türk müteahhitlerin Libya'daki sorunları çözülüyor! 

Libya’nın geniş katılımlı Türkiye ziyareti, yurt dışında iş yapan müteahhitlerin sorunlarını büyük anlamda çözüme kavuşturacak. Yapılan görüşme ile müteahhitlerin 5 milyar dolara yakın alacağı için önemli adımlar atıldı.

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

İlham Aliyev: Azerbaycan'ın imar sorunları çözülecek!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, " Öncelikle güvenlik, ardından altyapı, ardından diğer tüm imar sorunları çözülecektir." dedi.

Beykoz'un imar sorunu çözülmeli! Deprem kapıda!

Beykoz'un imar sorunu devam ediyor. Peki büyük İstanbul depremi kapıdayken Beykoz'un imar sorunu nasıl çözülecek?

Turizm sorunları çözülmeli Haberi

Turizm sorunları çözülmeli

Turizmin gelişmesi, kaliteli hizmet olması ve marka değeri taşıyan tesislerin yapılması için turizm olan yerlerde kesinlikle Mastır planları yapılması gerektiğinin altını çizen Dalyan, Ortaca, Köyceğiz Turizm Okutur Otelciler Birliği (DOKTOB) Başkanı Yücel Okutur, "Ülkemizin bölgelerine ve iklim şartlarına göre Master planların yapılması, marinasının, golf tesislerinin, otellerin, sosyal alanların ve yaşam alanlarının belirlenmesi demektir" dedi. Okutur, "Doğal çevreyi gerçekten korumak istiyorsak Turizm bölgelerinin Mastır planı hemen yapılmalıdır" diye konuştu. 


Habertürk...