18 / 07 / 2024

turizm tahsisli araziler için yeni taslak

turizm tahsisli araziler için yeni taslak

Kültür ve Turizm Bakanlığı, tahsisli arazilerde sözleşmeye aykırı ek yapı, sözleşme ihaleleri ve diğer ihtilaflara ilişkin davalardan vazgeçilmesi şartıyla uzlaşmaya imkan veren bir kanun taslağı hazırlıyor...

Turizm bölgelerindeki 51 değerli arazi 49 yıllığına özelleştiriliyor! İşte o araziler...

Aralarında deniz ve orman alanları ile yaylaların da yer aldığı Hazine'ye ait toplam 51 parça değerli gayrimenkul, turizm yatırımcılarına otel inşa etmeleri koşuluyla 49 seneliğine tahsis edilecek...

Özak GYO'nun Didim arsasına 82.1 milyon TL'lik otel yapılacak!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Özak GYO Demre'deki tesisinin kesin tahsis süreci donduruldu!

Özak GYO Antalya ili Demre ilçesinde yer alan günübirlik turizm tahsisli gayrimenkulün kesin tahsis süresi, imar planında yapılması gereken değişiklikten kaynaklanan mücbir sebeplerle yatırıma başlanamaması nedeniyle donduruldu...

Özak GYO'ya Demre'deki günübirlik tesis tahsis edilecek!

Antalya ili Demre ilçesi 7 numaralı özel parselde kayıtlı günübirlik turizm tahsisli gayrimenkul, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıma tahsis edilecek...

Özak GYO Demre'deki tesisi için Bakanlık'a başvuru yapacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Antalya, Demre'de yer alan günübirlik turizm tahsisli gayrimenkule ait kesin tahsis işlemleri hakkında açıklama yaptı.

Özak Demre'deki gayrimenkule ait kesin tahsis başvurusu yaptı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Demre günübirlik turizm tahsisli gayrimenkule ait kesin tahsis başvurusu hakkında açıklama yaptı. 

Turizm yatırımları için tahsis edilen araziler mecliste!

Turizm yatırımları için tahsis edilen araziler mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, bu arazilere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Özak GYO Demre arsası 2017 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya İli Demre İlçesi Zümrütkaya Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli 1 adet parsele ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Özak GYO'nun Demre'deki gayrimenkulünün ön izin süresi uzatıldı!

Özak GYO'nun Antalya Demre Taşdibi'nde yer alan günübirlik turizm tahsisli gayrimenkulünün ön izin süresi 4 ay uzatıldı.

Özak GYO'nun Demre'deki gayrimenkulünün ön izin süresi uzatıldı!

Özak GYO'nun Antalya Demre'de yer alan günübirlik turizm tahsisli gayrimenkule ilişkin olarak; ön izin süresinin 4 ay uzatılması talebi T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğünce uygun bulundu.

Özak GYO Demre'deki gayrimenkulü için Bakanlığa başvurdu!

Özak GYO Antalya Demre'de yer alan günibirlik turizm tahsisli gayrimenkulü için Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu.

Özak GYO Demre'de turizm tahsisli gayrimenkul için ön izin işlemleri yapıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Demre'de turizm tahsisli gayrimenkul için ön izin işlemleri yapıldı.

turizm tahsisli araziler için yeni taslak Haberi

turizm tahsisli araziler için yeni taslak
Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı taslağa göre, yatırımcılar yeni şartların belirlendiği yeni bir sözleşme imzalayarak ve ek bedeller ödeyerek ihtilaflı olan ek yapıları kanuni hale...