06 / 05 / 2024

turizm tesisi projesi

turizm tesisi projesi

İşadamı Sakıp Sabancı'nın kızı Sevil Sabancı'nın turizm projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne takıldı. Sabancı, İstinye sırtlarında bulunan eski binicilik tesislerinin bulunduğu araziye, üç katlı turizm tesisi yapmak istiyordu.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

Turizm tesisi yapmak için arazi tahsis edilen işletmecilerin kiraları ertelenecek!

Turizm tesisi inşa edilmek için adlarına kamu arazisi tahsis edilen işletmecilerin kira, kesin izin, kesin tahsis, irtifak hakkı, kullanma izni, yararlanma, ilave faydalanma tutarlarının ve hasılat paylarının ertelenmesi amacıyla harekete geçildi.

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Mehmet Ersoy: Çeşme Turizm Merkezi Projesi'nde 'kanal' yok!

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Kanal Çeşme diye ortaya çıkan projenin uydurma olduğunu açıkladı.  Çeşme Turizm Merkezi Projesi’nin detaylarını paylaşan Ersoy, “Bölgede Cannes gibi bir alan yaratmaya çalışıyoruz. Proje ile Ege kazanacak” diye konuştu.

Ege Turizm Merkezi projesi 'zemin artı iki katı' geçmeyecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çeşme için ortaya koyduğu ‘Ege Turizm Merkezi’ projesi hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den sonra Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da değerlendirmede bulundu.

Hakkari Çukurca'ya turizm tesisi yapılacak!

Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde daha önce polis ekiplerinin nöbet noktası olarak kullandığı 1600 rakımdaki Bayrak Tepe'de tam donanımlı dev bir turizm tesisi kurulması planlanıyor. 

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa, Termal Turizm Şehir Projesi ile şifa merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmek için düğmeye bastı. Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi'n, termal turizm merkezine dönüştürecek proje hazır. Proje kapsamında hayata geçirilecek Termal Turizm Şehir Projesi 4 etaptan oluşuyor.

Albatros Parkı yerine konut ve turizm tesisi yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece’deki Albatros Parkı 'nın satışı büyük tartışma yarattı. Albatros Parkı yerine konut ve turizm tesisi yapılacak.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Turizm tesisi kira ve ecrimisillerine 1 yıl erteleme!

Turizm tesisi için kamu arazisi tahsis edilen Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli yatırımcı ve işletmecilerin 1 Ocak-31 Aralık 2016'da tahsil edilmesi gereken kira, kesin tahsis, kesin izin, irtifak hakkı, kullanma izni bedelleri ve hasılat payları ödemeleri bir yıl ertelenecek.

turizm tesisi projesi Haberi

turizm tesisi projesi

Rahmetli işadamı Sakıp Sabancı'nın kızı Sevil Sabancı'nın turizm projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne takıldı. Sabancı, İstinye sırtlarında bulunan eski binicilik tesislerinin bulunduğu araziye, üç katlı turizm tesisi yapmak istiyor, istanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Sevil Sabancı'nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Melisa Binicilik Turizm ve Dış Ticaret A.Ş.'nin mülkiyetinde bulunan istinye'deki arazi için istenen imar planı değişikliğini görüştü. Sabancı'ya ait şirket, İstinye Mahallesi 380 ada, 39 parsel ve 1353 ada, üç parseli kapsayan, yaklaşık 28 bin metrekare büyüklüğündeki arazinin imar planlarının değiştirilmesi için beş yıldır uğraşıyordu. Daha önce imar değişikliği için istanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) dört kez başvuran söz konusu şirket, bir türlü üç katlı yapılaşma izni alamamıştı. Mevcut planlara göre, bölgeye en fazla iki katlı inşaat yapılabiliyor. Sabancı'ya ait şirket...