03 / 05 / 2024

Turizm ve Otel İşletmeciliği semineri tekirdağ

Turizm ve Otel İşletmeciliği semineri tekirdağ

Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programınca Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen seminere konuşmacı olarak aşçıbaşı Mehmet Siriş katıldı...

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Fatih'te Cengiz Arslaner tarafından kuruldu.

Turizm ve otel piyasasının 2021 karnesi!

Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş, '2021 Yılı ve Sonrası Turizm (Otel) Piyasası Analizi' başlığıyla hazırladığı raporda, Türkiye'nin turizm sektörünü değerlendirdi. 

Bemenis Turizm Ve Otel İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Bemenis Turizm Ve Otel İşletmeleri Limited Beyoğlu’nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şimşek tarafından kuruldu.

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Ahmet Muhammed Küreli tarafından kuruldu.

Ayis Otel Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayis Otel Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda  400 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Yıldız ve Mesut Yılmaz tarafından kuruldu.

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

May Otel Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

May Otel Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yiğit ve Mustafa Yiğit ortaklığında kuruldu.

Özkurt Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkurt Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Kurt tarafından kuruldu.

Egeos Turizm Yatırım Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Egeos Turizm Yatırım Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 4 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Selami Doğaç tarafından kuruldu.

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Temel tarafından kuruldu.

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli Baha Erdem tarafından kuruldu.

Art House Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Art House Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Kulaksız tarafından kuruldu.

Golden Hill Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Hill Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şakir Can tarafından kuruldu.

Turizm ve Otel İşletmeciliği semineri tekirdağ Haberi

Turizm ve Otel İşletmeciliği semineri tekirdağ


Namık Kemal Üniversitesi’nde 'Turizm ve Otel İşletmeciliği' semineri gerçekleştirildi.


Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programınca Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen seminere konuşmacı olarak aşçıbaşı Mehmet Siriş katıldı. Siriş, her geçen gün yeni otellerin ve iş yerlerinin açıldığını bu yüzden eğitimli aşçılara gerek duyulduğunu ifade ederek, Türk mutfağı hakkında bilgi verdi.


Seminer sonunda günün anısına Siriş’e teşekkür plaketi takdim edildi.



Maraş...