16 / 05 / 2024

turizmde kalite ne kadar önemli

turizmde kalite ne kadar önemli

Güney Ege Tuıistik Otelciler Biıliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, durgun sezondan etkilenmemek için kaliteye önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Turizmde hedef büyük: 60 milyon turist 56 milyar dolar gelir!

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasıyla birlikte turizmde hareketlilik artarken Grand Yazıcı Club Turban Thermal Genel Müdürü Cihan Baykara, “Doların yükselmesi olumlu etki yarattı. Hedefimiz 2028’de 100 milyon turist ve 100 milyar dolar gelir” şeklinde konuştu.

Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Nisan 2023 fiyat listesi

Bir fritözde pişirme kalitesi kadar süresi de önemlidir, Ev hanımlarına Xiaomi Smartmi Airfryer ile hem kalite hem tasarruf sunuluyor. Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Sarelle yenilenen tasarımıyla raflarda! Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar? İşte 26 Mart 2023 fiyat listesi

Türkiye’nin köklü çikolata markalarından Sagra’nın kalite ve doğallığı bir araya getirdiği geleneksel ürünü Sarelle, yenilenen logosu ve tasarımıyla raflarda yerini almaya başladı. Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 26 Mart 2023 Sarelle fiyatları...

Onvo Smart LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Şubat fiyat listesi

Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV Tam bir fiyat performans ürünü olan ONVO TV düşük bütçeye kalite arayanların istediği ürün.  Peki Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fındık fiyatları artacak mı, ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs 2022 güncel fındık fiyat listesi

Fındık Türkiye'nin önemli ihraç ürünleri arasında yer alıyor. Özellikle Karadeniz bölgesinde yetişen ve aynı zamanda ekonomiye yön veren fındıkların kalite, tat ve aroma açısından dünyanın en iyileri olarak kabul edilmektedir. Peki fındık fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs güncel fındık fiyatı

Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Üstün kalite, teknik mükemmellik ve maksimum güvenilirlik sunan Bosch, yıllardır evlerimizin vazgeçilmezi haline geldi. Şimdi bahar kampanyası ile uygun fiyat avantajı sunan Bosch'ta buzdolabı fiyatları dikkat çekiyor. Peki, Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar?

Vakıf GYO Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı.

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Birevim'e Altın Kalite Ödülü!

Birevim, Altın Kalite Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreninde 179 ülkeden farklı sektörler ödüllendirildi.  

500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor!

Turizmde yeni bir dönem başlıyor. 500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor. Turizm sektöründeki önemli adımlar Torba Yasa ile atılıyor.

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..

8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, sektörü buluşturacak!

2009 yılından bugüne İMSAD tarafından gerçekleştirilen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi bu yılda tüm sektörü bir araya getirecek.

turizmde kalite ne kadar önemli Haberi

turizmde kalite ne kadar önemli

Güney Ege Tuıistik Otelciler Biıliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, durgun sezondan etkilenmemek için kaliteye önem verilmesi gerektiğini belirtti. Sadece Türkiye de değil, tüm Avrupa'da turizm açısından sıkıntı yaşanacağını savunan Bülbuloğlu. "Kalitemizden odun vermezsek geçmesi muhtemel çok kötü bir sezonu lehimize çevirebiliriz" dedi. GETOB Başkam Bülent Bülbüloğlu. 13 Ocak ta Hollanda'da yapılacak Utrecht Turizm Fuarı için 60 metrekarelik bir stand kıraladıklarını...