16 / 05 / 2024

turizmde kalite

turizmde kalite

Güney Ege Tuıistik Otelciler Biıliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, durgun sezondan etkilenmemek için kaliteye önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Vizyon Turizm 2015 tüketici kalite ödülü aldı!

Dünya Tüketiciler Günü kapsamında düzenlenen Avrasya Kalite Ödül Töreni 14 Mart Cumartesi günü Sefaköy ArmoniPark ’ta gerçekleşti.

Kalite Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalite Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Kemalettin Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Barış Tekin: Ankara turizmde atağa geçmeli!

ANTOD Yönetim Kurulu Üyesi Barış Tekin, farklı şehirlerde edindiği tecrübesini Ankara'ya taşıdı. Tekin, "Ankara son yıllarda turizmde ivme kazandı" dedi.

Bu yıl turizmde yüzde 5.5 büyüme bekliyoruz!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy “Çözüm süreciyle artan talebi gören uluslararası yatırımcı gözünü Doğu’ya dikti. Hedefimiz 81 vilayetimizde turistleri ağırlamak” dedi. Ulusoy, bu yıl turizmde yüzde 5.5 büyüme beklediklerini belirtti.

Artvin, turizmde küresel 100'e girdi!

Euromonitor'un turizmde en fazla tercih edilen destinasyonlar listesine Türkiye'den 5 kent girdi. Artvin en fazla sıçramayı gerçekleştirerek Avrupa'da bir, dünyada ise üçüncü oldu. İşte ayrıntılar...

Bursa UNESCO ile turizmde marka olacak!

Hanlar Bölgesi, Sultan Külliyeleri ve Cumalıkızık Köyü ile UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Bursa, turizmde dünya markası olmaya odaklandı. İznik'in de listeye girmesi ile kentin turizm gelirlerinin ivme kazanması bekleniyor.

Turizmde hedef turist sayısını yüzde 5.5 arttırmak!

Çevre ülkelerde yaşanan bir takım sorunlar, Rusya ve Avrupa'da yaşanan ekonomik kriz, çeşitli terör olaylarını bahane ederek körüklenmeye çalışılan İslamafobi'ye rağmen Türkiye turizmde yine bir rekora imza attı.

Turizmde Yeni Arayışlar paneli düzenlendi!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından ve Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) desteği ile 25 Ocak 2015 Pazar günü, EMITT Fuarı'nda "Turizmde Yeni Arayışlar" başlıklı bir panel düzenlendi.

Dalyan, termal turizmde isminden söz ettirecek!

Dalyan, termal turizmde isminden söz ettirecek. Kaunos Antik Kenti, kaya mezarları ve Caretta caretta'larla ünlü Dalyan'da, bölgedeki termal kaynakların da turizme kazandırılmasıyla alternatif turizm olanakları oluşturulacak

KOSKİ'nin kalite standartı yükseldi!

Sağlıklı ve kaliteli hizmet veren ISO Kalite Belgesi 'ne sahip Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü 'nün kalite belgeleri TSE tarafından yapılan tetkikler neticesinde yenilendi.

Didim turizmde hedef büyütüyor!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, yaptığı açıklamada, Didim'e 2015 yılında yeni yatırımların geleceğini belirterek, bunların tamamlanmasıyla ilçenin turizmde yeni hedeflere doğru yol alacağını ifade etti

2015'te turizmde Türkiye'yi neler bekliyor?

İstanbul Gazetesi köşe yazarı Necdet Buluz bugün ki köşe yazısında Yeni yılda turizmde Türkiye'yi neler bekliyor başlığını ele alıyor. İşte Necdet Buluz 'un köşe yazısı;

Abdurrahman Arıcı: Turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Kumluca Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, "Önümüzdeki sezon için turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz" dedi.

turizmde kalite Haberi

turizmde kalite

Güney Ege Tuıistik Otelciler Biıliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, durgun sezondan etkilenmemek için kaliteye önem verilmesi gerektiğini belirtti. Sadece Türkiye de değil, tüm Avrupa'da turizm açısından sıkıntı yaşanacağını savunan Bülbuloğlu. "Kalitemizden odun vermezsek geçmesi muhtemel çok kötü bir sezonu lehimize çevirebiliriz" dedi. GETOB Başkam Bülent Bülbüloğlu. 13 Ocak ta Hollanda'da yapılacak Utrecht Turizm Fuarı için 60 metrekarelik bir stand kıraladıklarını...