05 / 05 / 2024

Turizmde kayıp yaşandı mı

Turizmde kayıp yaşandı mı

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, 2015'te turizmdeki kaybın 5 milyar dolar ve üzerinde olabileceğini söyledi.

Sadece bir saatte hem yıkayıp hem kurutan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesinde süper fiyat!

Samsung’tan beyaz eşya sektörüne devrim gibi bir ürün hediyesi geldi. Sadece bir saatte hem yıkayıp hem de kurutma özelliği bulunan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesi satışa çıktı.

Asgari ücretteki kayıp 50 Euro'yu geçti: 20 Haziran'da 442 Euro'ya denk gelen asgari ücret, şimdi 390 Euro!

Euro/TL'de sene başından bu güne yükseliş yüzde 45'i geçerken, yeni asgari ücretin açıklanmasından beri geçen 23 günde kayıp 50 Euro'yu aştı. İşte o rakamlar...

Dünya Bankası’ndan korkutan açıklama! Ekonomide “kayıp 10 yıl” başlıyor!

İddialı adımlar atılmazsa küresel ekonomik büyümenin 2030’a kadar gerileme yaşayacağına işaret eden Dünya Bankası, yeni raporunda "kayıp bir 10 yıl başlayabileceği" uyarısında bulundu.

4 trilyon dolarlık kayıp korkusu

IMF küresel ekonomide 2026 yılına kadar 4 trilyon dolarlık bir kayıp yaşanabileceğini açıkladı. IMF ile Dünya Bankası'nın yıllık toplantısı önümüzdeki hafta içinde gerçekleşecek.

Bitcoin'de büyük kayıp! Kripto paralar ne durumda?

Kripto para sahipleri zor durumda. Bitcoin'de Kasım 2021'den beri yaşanan kayıp yüzde 70'i aştı. 

Bitcioin’de kayıp yüzde 70’i gördü Bitcoin’de neler olacak?

Bitcoin piyasası büyük kayıp vermeye devam ediyor. ABD’de 41 yılın zirvesine çıkan enflasyon rakamları dünya piyasalarını altüst ederken Bitcoin, 18 bin doların altını görerek yüzde 70’in üzerinde geri çekilme yaşadı. Alt coinlerde ise kayıp daha da büyük.

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Çelik ihracatçıları AB kararını bekliyor!

Avrupa Birliği'nin koyduğu kotalar nedeniyle çelik ihracatında ilk altı ayda 1 milyar dolarlık kayıp yaşandı. Türkiye, kısıtlamaların kaldırılması için girişimde bulunurken, alternatif pazarlar olarak Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika öne çıkıyor.

Konutta 2017’nin son çeyreğinde hareketli anlar yaşandı!

Süleyman Ekşi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi TÜİK'in açıkladığı konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Ekşi, 2017’nin son çeyreğinde hareketli anlar yaşandığını söyledi..

Konut satışlarında düşüş mü yaşandı?

Konut Satış İstatistikleri Ekim 2017 dönemine ait veriler dün açıklandı. Açıklanan verilere göre, Ekim ayında 122 bin 882 konut satıldı. Peki, konut satışlarında düşüş mü yaşandı?

Mayısta inşaat sektöründe sıçrama yaşandı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından Sektör Raporu Mayıs 2017 yayımlandı. Rapora göre, mayısta mevcut inşaat işlerinde sıçrama yaşandı.

İstanbul ofis pazarında gerileme yaşandı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield’in Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, 2016'da İstanbul ofis pazarında gerileme yaşandığını açıkladı.

Songül Karlı'nın kayıp arsası 3 milyon TL!

Şarkıcı ve sunucu Songül Karlı'nın kayıp arsasının fiyatı ortaya çıktı. İmarsız arsasının bedeli 2.5 milyon TL ile 3 milyon TL civarında.

Turizmde kayıp yaşandı mı Haberi

Turizmde kayıp yaşandı mı

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, 2015'te turizmdeki kaybın 5 milyar dolar ve üzerinde olabileceğini söyledi. Dünya Turizm Örgütü'nde başkan yardımcılığı görevini üstlenen Ayık, Suriye'de yaşanan kriz ile Ukrayna ve Rusya arasındaki sürtüşmenin Türkiye'ye olumsuz şekilde döndüğünü kaydetti. Ayık, Rusya'dan gelen turist sayısında bu yıl yüzde 25 kayıp yaşandığım söyledi. Çift haneli büyümeliyiz Orta Avrupa pazarında yüzde 9'luk artışa rağmen Rusya'dan doğan kaybı telafi edemediklerini anlatan Osman Ayık, "Türkiye yıllık 40 milyon turist ağırlıyor. 2015'te yüzde 5'lik bir kayıp bekliyoruz ki bu da 2 milyon turistin ülkemize gelmemesi demek. Talebi canlandırmak için yüzde 30 indirim yaptık. Rakamları buradan hesaplarsak 5 milyar dolar kayıp olabilir. Türkiye çift haneli büyürse kayıp çabuk telafi edilir"...