28 / 04 / 2024

turizmde rezervasyon kampanyaları

turizmde rezervasyon kampanyaları

Her 100 tatilciden 30’ unun kararını son dakikaya bırakması ‘ son dakika kampanyalarını ’ artırdı. Sadece o gün satılması halinde geçerli olan kampanyalar dikkat çekiyor...

Ege otellerine talep yüzde 135 arttı!

Turizmde ileri dönük alışveriş ortalaması 89 güne çıktı. Sürenin bu kadar uzamasında tur şirketlerinin erken rezervasyon kampanyaları ve iptal sigortaları etkili oldu.

2015'te turizmde Türkiye'yi neler bekliyor?

İstanbul Gazetesi köşe yazarı Necdet Buluz bugün ki köşe yazısında Yeni yılda turizmde Türkiye'yi neler bekliyor başlığını ele alıyor. İşte Necdet Buluz 'un köşe yazısı;

Abdurrahman Arıcı: Turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Kumluca Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, "Önümüzdeki sezon için turizmde herhangi bir olumsuzluk öngörmüyoruz" dedi.

Etstur erken rezervasyon satışlarında rekor kırdı!

Etstur'un, Erken Rezervasyon kampanyası dönemi boyunca sürecek. Instagram yarışması Tatil Yağmurunda, ilk kazananlar belli oldu. Ödüllerin verildiği yarışmada bir ay içinde 50 binin üzerinde fotoğraf paylaşıldı.

Rusya'ya turizmde alternatif çeşitler sunulacak!

Rusya'ya turizmde alternatif çeşitler sunulacak. Dünyanın en büyük turizm fuarları arasında gösterilen Emitt Fuarı'nın 19 'uncusu, 22 - 25 Ocak tarihleri arasında TÜYAP 'ta gerçekleştirilecek.

Bursa turizmde atılıma hazırlanıyor!

Bursa turizmde de iddiasını ortaya koyuyor. Barındırdığı değerleri bir bir gün ışığına çıkaran kent pastadaki payını her geçen gün artırıyor. Osmanlı mirasına sahip çıkması ile ülke genelinde örnek alınmaya başlandı.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman kampanyalarında son gün 31 Aralık!

Kampanyaların 31 Aralık'ta sona ereceği Sancaktepe Resim İstanbul Orman projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Başaran Ulusoy turizmde çıkışın yolunu gösterdi!

Turizmde çıkış yolunun turisti ülkenin güvenilir olduğuna inandırmaktan geçtiğini ifade eden TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, "Türkiye'nin güvenli olduğunu, gelen misafirin güvenilir bir şekilde tatil yapmasını sağlamamız gerekiyor" dedi.

Konutta yılbaşı kampanyaları!

Yılın son günlerinde inşaat firmaları kampanya yarışına girdi. Kampanyalar arasında taksitleri taşınınca ödemeye başlama, peşine indirim ve sıfır faiz öne çıkıyor. Ev alana tatil hediye eden bile var

Yılbaşına kadar birçok projede faizsiz ve indirimli kampanyalar devam ediyor!

Yüzde 12 indirim konut sektörü 2014'ü özel kampanyalarla uğurluyor. Yeni yıla 'evlenerek' girmek isteyenlere özel hazırlanan yeni yıl kampanyalarıyla liste fiyatları üzerinden yüzde 12 indirim yapan da var, sıfır peşinatla satış yapan da...

2014'ün son konut kampanyaları!

Kampanyaları çeşitlendiren inşaat firmaları, müşterilerine peşinatı kaldırma, öteleme, faizi sıfırlama, fiyatları indirme, taksitleri ödemeye bir sonraki yıl başlama ve hemen teslim konutlara uzun dönemli vade gibi birçok seçenek sunuyor.

Yılbaşında tatilcilerin rotası kayak merkezlerine çevrildi!

Yılbaşında tatilcilerin rotası kayak merkezlerine çevrildi. Kış turizminin gözde merkezlerinde tatilini geçirmek isteyenler, erken rezervasyon kampanyaları ile yüzde 25 - 30 indirim ile tatil yapabiliyor.

Konut alıcılarına özel yılsonu kampanyaları başladı!

Konutta fırsat kampanyaları başladı. 36 ay sıfır faiz, yüzde 12 indirim, peşinatsız, ödemelerin teslimde olduğu, kredilerin ötelendiği, yılbaşına özel fırsat kampanyalarını başlatan inşaat firmaları kampanyayı 31 Aralık'a kadar devam ettiriyor.

turizmde rezervasyon kampanyaları Haberi

turizmde rezervasyon kampanyaları

Her 100 tatilciden 30’unun kararını son dakikaya bırakması ‘son dakika kampanyalarını’ artırdı. Sadece o gün satılması halinde geçerli olan kampanyalar dikkat çekiyor.



TURİZMDE erken rezervasyon kampanyaları her yıl artarak devam etse de tatilcilerin ‘son dakika’ alışkanlıkları da hâlâ yerli turizm hareketinden büyük oranda pay alıyor. Erken rezervasyonla tatile çıkanların oranı yüzde 45’e kadar çıkarken yüzde 30’luk bölüm de kararını ‘son dakika’ veriyor. Yerli tatilcilerin bu alışkanlıkları da turizmcilerin tıpkı Avrupa’da olduğu gibi ‘son dakika’ promosyonları düzenlemeye yönlendiriyor. Özellikle otellerin günlük olarak duyurduğu ve sadece o gün satılması halinde geçerli olan kampanyaları dikkat çekiyor.


Fırsatlar devam edecek


Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Mika Tur Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Kara, tüm şirketlerin son dakika kampanyalarının bulunduğunu belirterek, “Eylül ayında da son dakika fırsatları devam...