16 / 05 / 2024

turizmde taksit

turizmde taksit

TURİZM sektörünün taksit düzenlemesinden muaf tutulabilmesi için TURSAB Başkam Başaran Ulusoy, BDDK ile bir görüşme yapmış ve o dönemde bu düzenlemeden sektörün muaf tutulacağım açıklamıştı...

Mehmet İşler: Turizmciyi taksit vurdu!

Mehmet İşler, BDDK'nin kredi kartı taksitlendirme ile ilgili olarak "Sadece bir-iki sektöre kısıtlama getirilmesi anayasaya aykırıdır. Bu halde çıkarılırsa Anayasa Mahkemesi'ne gidebilecek bir düzenlemedir" dedi

Celil Öz: Trabzon turizmde hedef büyüttü!

Turizmde altın çağa yürüyoruz Trabzon Valisi Abdil Celil öz, geçen yıl şehrin tarihi ve turistik yerlerini 2 milyon 700 bin kişinin ziyaret ettiğini belirterek bu yılki turizm sezonunda bu sayının yüzde 25-30 arttığını tahmin ettiklerini söyledi.

Evre Gedizler Sancaktepe'de ilk taksit ödemesi 2015 Eylül'de! 5 bin TL peşinatla!

Sancaktepe'de inşa edilen Evre Gedizler projesindeki kampanyaya göre ilk taksit ödemeleri 2015 yılının Eylül ayında başlıyor. Projede 5 bin TL'lik peşinat ödemesiyle konut sahibi olunuyor.

TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlar?

TOKİ konutlarının teslim süresi projeye göre 14 ay ile 30 ay arasında değişiyor. Tapular ise, borçlarının bitiminden sonra teslim ediliyor. Peki, TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlar?

İzmir turizmde rotasını Latin ülkelerine çevirdi!

İzmir turizmde rotasını Latin ülkelerine çevirdi. İzmir Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, "İzmir yapılacak altyapı ve büyüme çalışmalarıyla hedef ülkelerin cazibe merkezi olacaktır" dedi

Başaran Ulusoy: İç turizmde 15 milyon turist hedefliyoruz!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Başkanı Başaran Ulusoy bir otelde düzenlenen "Adana Kongre Turizmi" konulu toplantıda yaptığı konuşmada bu yıl iç turizmde 15 milyon turist hedeflediklerini söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: Turizmde altyapı sorunu büyüyor!

Sık yapılan seçimler nedeniyle sektör sorunlarının günden dışı kaldığına dikkat çeken Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Hacısüleyman, "Turizmde altyapı sorunu giderek büyüyor" dedi.

TOKİ, taksit ve borç bakiyelerine 1 yıl süreyle artış yapmayacak!

TOKİ, son günlerde konut satışlarınclaki taksil ve borç bakiyelerinin yanlış hesaplandığı yolundaki haberler üzerine, sattığı konutların taksit ve borç bakiyelerine bir yıl artış yapmayacağını açıkladı...

Turizmde en hızlı büyüyen ülke Yunanistan oldu!

Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17.07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu. 2013'ün ilk yarısında 5 milyon 936 bin turist çeken Yunanistan'a bu yıl 6 milyon 949 bin turist geldi.

Turizmde geleceği parlak 10 şehir!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, turizm yatırımcılarına, turizm yatırımı yapmaları için fırsat sunan 10 şehri açıkladı. İşte Turizmde geleceği parlak 10 şehir...

Başaran Ulusoy: Türkiye, turizmde dünyanın ilk 5 ülkesi içinde!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy: Türkiye'nin geleceği turizmdir. Bu, bizim ekmeğimiz. Ekmeğimiz olduğu kadar da itibarımız. Türkiye, turizmde dünyanın ilk 5 ülkesi içinde" dedi.

Türkiye, turizmde dünyanın ilk 5 ülkesi içinde!

Türkiye, turizmde dünyanın ilk 5 ülkesi içinde. TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy: "Türkiye'nin geleceği turizmdir. Bu, bizim ekmeğimiz. Ekmeğimiz olduğu kadar da itibarımız" dedi.

Turizmde yeni yatırım planı!

Turizmde yeni yatırım planları yapılacak. KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından turizm yatırımcılarına kamu taşınmazı tahsisi yapılmasını ön gören bir duyuru yayınlandı.

GMSİ 2. taksit ödeme zamanı 2014!

GMSİ vergisi (Gayrimenkul sermaye iradı), mesken ve işyeri taşınmaz malların kiraya verilmesinde elde edilen kira geliri için ödeniyor. İşte GMSİ 2. taksit ödeme zamanı 2014...

turizmde taksit Haberi

turizmde taksit

TURİZM sektörünün taksit düzenlemesinden muaf tutulabilmesi için TURSAB Başkam Başaran Ulusoy, BDDK ile bir görüşme yapmış ve o dönemde bu düzenlemeden sektörün muaf tutulacağım açıklamıştı. Ancak turizmciler de 9 taksit sınırına takıldı. 

Pronto Tur Yurtdışı Turlar Müdürü Sarp Özkar, tur paketlerinin yüzde 92'sirıin 4-6 taksit yüzde 8'inin de 12 taksit olarak satildığını kaydetti. 

Ağırlık 6 taksitte Özkar, karardan çok fazla etkilenmeyeceklerini aktardı. 

Jolly Tur yurtdışı Turlar Müdürü Tolga Tekin ise "Düzenleme uzun vadede olumlu etki yapacaktır. Zaten ağırlıklı 6 taksit yapılıyor. Erken rezervasyon kampanyaları ile birlikte insanlar tatile gitmeden ücretleri ödemiş olacak" yorumunu...