25 / 07 / 2024

turizmi bilgilendirme projesi

turizmi bilgilendirme projesi

Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Proje Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü Koordinasyonunda, Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu liderliğindeki konsorsiyum tarafından yürütülüyor.

TULİP projesi kapsamında portatif ağıllar ve ahırlar hibe ediliyor! İşte proje detayları!

TULIP Projesi hayvancılık yetiştiriciliği yapan kimseleri ilgilendiren bir haberle öne çıktı. Söz konusu olan proje kapsamında düzenlenecek olan Küçükbaş Portatif Çadır Ağıl Projesi hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek.

Borsakule projesi ve arsalarında son durum!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket aktifinde kayıtlı Borsakule projesi ve arsaların durumu hakkında bilgilendirme yayınladı. 

Kanarya Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi tanıtıldı!

Kanarya Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz proje hakkında bilgiler vererek, vatandaşların sorularını yanıtladı

Alanya Teleferik Projesi tanıtıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisi, Alanya Kalesi ve Ehmedek Kapısı arasında inşaatına başlanan Teleferik Projesi hakkında Seyahat Acenteleri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Trabzon Entegre Su Projesi masaya yatırıldı!

IPA II. Dönemi Fonları kapsamında yapılacak olan Trabzon İli Entegre Su Projesi (Ortahisar İçme Suyu Projesi) Bilgilendirme Toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirildi.

Sarı Işık: Kentsel Dönüşüme Hazırlan projesi tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm ve riskli yapı yenileme sürecindeki vatandaşları hakları ve süreçler konusunda bilgilendirme amacıyla geliştirilen Sarı Işık: Kentsel Dönüşüme Hazırlan Projesi, bugün düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.

Çanakkale Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi 24 Mayıs'ta tanıtılacak!

Çanakkale Belediyesi tarafından katılımcı anlayışla yürütülen Sosyal Konutlar Mevkisi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. Toplantıda Belediye Başkanı Gökhan tarafından süreçle ilgili vatandaşlara bilgi verilecek.

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi toplantısı gerçekleşti!

TOKİ ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde çalışmalara başlanılan Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında bulunan hak sahipleri için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Kanal İstanbul projesi Boğaz turizmini canlandıracak!

TEKNİK projesi tamamlanan ve önümüzdeki günlerde ihaleye çıkması beklenen Kanal İstanbul projesi, İstanbul'daki 'Boğaz turizmi'ni şahlandıracak. Ulusararası gemi trafiğinin Kanal'a kayacağı projeyle, boğaz sadece turistik gemi geçişlerine sahne olacak.

İzmit Tarih Koridoru Projesi kentte turizmi canlandırıcak!

İzmit'in tarihi değerlerini gün yüzüne çıkarmak amacıyla sürdürülen "Tarih Koridoru Projesi" kapsamında restore edilen Roma ve Osmanlı dönemine ait yapılar sayesinde, kentte turizm canlanacak.

Elmadağ Kentsel Gelişim ve Dönüşüm projesi toplantısı düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Elmadağ Belediye Başkanlığınca yürütülmekte olan Elmadağ Kentsel Gelişim ve Dönüşüm projesi bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Sındırgı Toplu Konut projesi için bilgilendirme toplantısı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sındırgı Belediyesi'nin sosyal projeleri arasında yer alan Toplu Konut Projesi ve diğer projelerin bilgilendirme toplantısına katıldı, toplantı Kademe binasında gerçekleştirildi...

Misis projesi turizmin gözdesi olacak!

Adana'da başlatılan 'Ölümsüzlük Şehri Misis' projesinde sona yaklaşılıyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ölümsüzlük Şehri Misis Projesi'nin bölge ve ülke turizmi açısında oldukça önemli olduğuna değindi.

turizmi bilgilendirme projesi Haberi

turizmi bilgilendirme projesi

Bu güne kadar Uluslararası Mesleki Belgelendirme sistemine sahip olmayışımızın getirdigi sorunları hep birlikte yaşadıklarını ve bunun büyük bir eksiklik olduğunu vurgulayan Okan Ibıs; söyle devam etti: " Bu konuda atılan en büyük adım Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde 2006 yılında kurulan ve sahsen yönetim kurulunda yer aldığım Mesleki Yeterlilik Kurumu ile atılmıştır. Biz de Bakanlık olarak sektörümüz ile işbirliği yaparak Ulusal Meslek Standartları ve Ulusal Mesleki Yeterliliklerin hazırlanmasına destek verdik, vermeye devam ediyoruz. Projeden eğitim alan yaklaşık 2000 kişinin Ulusal Mesleki Yeterlilik sınav ücretlerini karşılanacak. 


TUYUP (Turizm Sektöründe İşverenlerin ve Çalışanların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Projesi) kapsamında düzenlenen Bilgilendirme Toplantısı Antalya Limak Lara De Luxe Resort & Hotel de gerçekleştirildi. Toplantıya Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü...