02 / 05 / 2024

türk arap projeleri

türk arap projeleri

Maknoon Gayrimenkul Türkiye pazarına hızlı girdi. Suudi Arabistan’da birçok başarılı projeye de imzasını atan Mekke merkezli Maknoon Gayrimenkul, Crystal Tower projesi ile Türkiye pazarına girdi.

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

Türk müteahhitlik şirketleri, Suudi Arabistan'daki 3 trilyon dolarlık projeler için umudunu koruyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk firmalarının Suudi Arabistan'da gerçekleştireceği potansiyel iş projeleri hakkında umutlu açıklamalarda bulundu. Eren, Suudi Arabistan'ın 3 trilyon dolarlık projelerine katılmak istediklerini vurguladı.

Doların yükselişi Türk şirketlerinin değerini düşürdü! O şirketi BAE satın almaya karar verdi

Dolar kurunda geçtiğimiz yıl sonundan bu yana görülen artışlar Türkiye'deki şirketlerin mali değerlerini düşürdü. Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye'deki krizi fırsata çevirerek bir Türk şirketini satın almaya karar verdi. İşte detaylar..

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Türk müteahhitlere Birleşik Arap Emirlikleri yolu açıldı!

TMB tarafından hazırlanan 2022 Nisan raporuna göre, Birleşik Arap Emirlikleri Türk müteahhitler ile çalışmak istiyor. İşte inşaat sektörünün Nisan 2022 karnesi...

DEİK, Türk müteahhitlerle BAE'ye çıkarma yapacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Türk özel sektörünün önde gelen şirketleri ile mevcut ikili ticaret hacmini artırmanın dışında özellikle altyapı ve müteahhitlik alanında iş birlikleri için Birleşik Arap Emirlikleri'ne çıkarma yapacak.

Türk müteahhitlerin Rusya projeleri savaştan nasıl etkilenecek?

Türk müteahhitlerin, Ocak-Şubat sürecinde yurt dışında 1 milyar 69 milyon 975 bin dolar bedelinde iş üstlendiği açıklandı. 

Türk müteahhitler Senegal’de 1.2 milyar dolarlık projeyi tamamladı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Türk müteahhitlerin Senegal'de üstlendiği projeleri kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Türk müteahhitleri Senegal’de 1.2 milyar dolarlık proje bitirdi' başlıklı yazısı...

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

Türk müteahhitler Birleşik Arap Emirlikleri'nde 13 milyar dolarlık 141 proje üstlendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretinin öncesinde Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalar yaptı. Erdoğan, Türk müteahhitlerin Birleşik Arap Emirlikleri'nde 13 milyar dolarlık 141 proje üstlendiğini belirtti.

Türk yatırımcıların lüks konutta tercihi Dubai oldu!

Ülkemizde yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında da bazı benzer uygulamalar yer alıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde yatırım şartının 750 bin dirheme karşılık gelen yaklaşık olarak 205 bin dolara düşürülmesiyle, Türk yatırımcılar Dubai’de adeta yatırım turuna çıktı.

Arap yatırımcıların gözü Türkiye'deki gayrimenkullerde!

TÜRAP ve TurabExpo 16. Türk - Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi Türk garimenkul sektöründeki firmalarla bir araya getirecek.

BAE'den Türk müteahhitlere 38 milyar liralık davet!

Türkiye'de yatırımlarını hızlandıran Birleşik Arap Emirlikleri, yeni projeler için Türk müteahhitlere davet gönderdi. 

türk arap projeleri Haberi

türk arap projeleri

15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı’nda yerini alan Maknoon Gayrimenkul, Crystal Tower projesiyle birlikte Sapanca’da hayata geçireceği Sapanca Resort Hotel’i ziyaretçilere tanıttı.


CRYSTAL TOWER’IN 10 KATI SATILDI


Beylikdüzü’nde konumlandırılan 37 katta, 296 rezidans daireden oluşan Crystal Tower projesinde satışlara devam eden Maknoon, kısa sürede 10 katın satışını tamamladı.


5 yıldızlı otel konseptinde tasarlanan Crystal Tower’da 1+1 ve 3+1 tiplerinde tamamen mobilyalı olarak teslim edilen rezidans daireler yer alıyor.


İnşa çalışmalarının devam ettiği projede teslimler ise 2016’nın ikinci çeyreğinde yapılacak.


SAPANCA’YA 5 YILDIZLI OTEL KAZANDIRIYOR


Türkiye pazarına güçlü bir giriş yapan Maknoon Gayrimenkul, Sapanca’da hayata geçirdiği Sapanca Resort Hotel ile 5 yıldızlı otel ayrıcalığını şehre kazandırıyor.


123 odadan oluşacak Sapanca Resort Hotel’de standart, junior, executive ve royal suites olmak üzere 4 çeşit oda bulunuyor.


16.500 metrekare alan üzerinde yükselen Sapacan...