14 / 05 / 2024

türk emlak pazarı

türk emlak pazarı

Dünyanın lider gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden ERA, Can Ekşioğlu'nun girişimi ile Türkiye'de faaliyete geçti. Şirket, bayilikler üzerinden ERA yenilik ve hizmetlerini kademeli olarak sunmayı hedefliyor...

Türk emlak şirketi Uganda pazarına girdi

Türk emlak şirketi Vaal Real Estate, yaklaşık 30 milyon dolarlık projesiyle Uganda pazarına girdiğini bildirdi. Cadenza adı verilen konut projesinde 2027 yılında yaşamın başlaması planlanıyor.

Toyota açıkladı! Corolla modelinde 200 bin Türk Lirası indirim yaptı...

Toyota otomotiv markası, Türkiye'deki otomobil pazarında yer alan Corolla modeli hakkında güncel otomobil fiyat listesine bakıldığında, 200 bin Türk Lirası indirim yapığı görülüyor. İşte indirim ve haberin detayları...

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

ABD’den ev alan 150 Türk dolandırıldı

Amerika’da bir Türk emlak yatırımcısının kurduğu şirketle aralarında Türk pilotların da bulunduğu 150 kişiyi dolandırdığı iddia edildi. C.B'ye ait şirketin üç buçuk yılda 30 milyon doların üzerinde satış yaptığı ortaya çıktı.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Türk dizilerinin yurt dışında değeri artıyor: Bölüm başına 100 bin dolar

Türk dizilerinin başarısı dünya pazarında da oldukça değerli bir konuma geldi. Eskiden 600 dolara ihraç edilen Türk dizileri için artık bölüm başına 100 bin dolar isteniyor. İşte detaylar...

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Rusya-Ukrayna savaşı Türk müteahhitlerin yurt dışı hedefini zora soktu!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin hazırladığı İnşaat Sektörü Analizi Raporu, küresel inşaat pazarında “dünya ikinciliği”ni geri alan Türk müteahhitlerin, Rusya-Ukrayna savaşının etkisi altında kaldığını ortaya çıkardı.

Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışı pazarına girmesinin önü açılıyor!

Türk müteahhitlik sektöründe yeni gelişmeler yaşanıyor. Sektörün, geleneksel pazarlar dışındaki ABD, Brezilya, Nijerya, Vietnam ve Endonezya gibi uzak ülke pazarlarına da girmesi için adımlar atılıyor. işte haberin detayları…

Emlak Konut GYO 250 milyon Türk Lirası kredi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 250 milyon Türk Lirası tutarında kredi kullandı.

Türk emlak yatırımcıların gözü ABD'de!

Türk emlak yatırıcımları ABD emlak piyasasını radarına aldı.  Yatırımcıların özellikle Miami ve Baltimore'ye yoğun ilgisi bulunuyor. 

türk emlak pazarı Haberi

türk emlak pazarı

Gayrimenkul danışmanlığında dünyanın en başarılı franchise markalarından ERA Gayrimenkul, Türkiye pazarına girme hazırlıklarını sürdürüyor. 1971’de ABD’de kurulan, ERA Gayrimenkul, bugün 14’ü Avrupa’da olmak üzere, 35 ülkede 1,100 ofisle hizmet veriyor.


ERA Türkiye Yönetici Ortağı Can Ekşioğlu, "Gayrimenkul danışmanlık hizmetleri, son dönemde Türkiye'de başarılı bir gelişim gösterdi. Türkiye'nin potansiyeli ve gayrimenkul pazarının sunduğu fırsatlar, büyük heyecan uyandırıyor. Ancak var olan potansiyelin gerisinde kalındığını düşünüyorum. Özellikle gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmet kalitesinde gelişim kaydetmek gerekiyor. ERA Türkiye, yenilikçi yaklaşımı, mesleki standartlardaki eksiklikleri gidermeye yönelik eğitim çalışmaları ve katma değerli hizmetleri ile bu alanda fark ortaya koyacak. İstanbul’da başlamak üzere ülke çapında franchise verilerek, sektörde yüksek kaliteli gayrimenkul aracılığı ve danışmanlığı hizmetlerini sunabilecek eğitimli  profesyonellerin çoğalmasına destek olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


Türkiye Pazarına Giriş Açıklaması,...