04 / 05 / 2024

Türk Kablo fabrikası satılacak mı

Türk Kablo fabrikası satılacak mı

Düzce 2. İcra Dairesi önümüzdeki 11 Aralık'ta dev bir fabrikanın satışını yapacak.Beyköy Düzce'de bulunan fabrika bölgenin de önemli bir istihdam kaynağıydı. Ancak hacizlik oldu satılıyor.

Türkiye Şeker Fabrikası’na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin TL'ye satıldı!

Bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Bursa Karacabey'de yer alan Türkiye Şeker Fabrikası'na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin Türk Lirası'na satıldı.

Mercedes-Benz Türk, 350 bininci kamyonunun üretimini gerçekleştirdi

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası 350 bininci kamyonunu banttan indirdiğini açıkladı. Türkiye’de üretimi yapılan her 10 kamyondan 6’sına imza atan Mercedes fabrikası, çatı şirketi Daimler Truck’ın dünyadaki en önemli üretim tesislerinden biri konumunda yer almaktadır. İşte haberin ayrıntıl

Azerbaycan’ın ilk ilaç fabrikasını Türk şirketi kuracak!

Türk ilaç sektörünün önemli oyuncularından GEN, Azerbaycan Yatırım Şirketi (AIC) ve ilaç şirketi SIA Pharmaceutical LLC ile birlikte, Azerbaycan’ın ilk ilaç fabrikasını kurmak üzere anlaşma imzaladı.

Türkiye Şeker Fabrikası'na 1000 işçi alımı yapılacak! Elinizi çabuk tutun başvurular başladı!

TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikası) 1000 geçici işçi alacağını duyurdu. Peki,  TÜRKŞEKER bin işçi alımı başvuru şartları ve tarihi belli oldu mu? İşte TÜRKŞEKER personel alımına ilişkin tüm detaylar...

Dev Türk şirketini Rothschild ailesi satın alıyor 

Dünyanın en zengin ailelerinden Rothschild’ın üyesi olan Nat Rothschild, Türk şirketi Murat Ticaret Kablo'yu satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuruda bulundu. İşte tüm detaylar...

BMW Türklerle el ele veriyor! Otomobil devinin Macaristan'daki fabrikasını Türk kurumu yapacak

Lüks otomobil üretiminde dünya devleri arasında ilk sıralarda yer alan BMV, Macaristan’da yeni kurmayı planladığı fabrika için Türk kamu şirketiyle el sıkıştı.

Türk şirketler Avrupa'da çelik fabrikası topluyor!

Türkiye, küresel ham çelik üretiminde geçen sene yüzde 6 oranında büyüyerek 35.8 milyon tonluk üretim yaptı. Çelik sektöründe faaliyet gösteren Türk firmaları, yerli yatırımlarını hızlandırırken bir taraftan da yurt dışında yeni yatırımlarını hayata geçiriyor.

Türk Kızılay Barınma Sistemleri Fabrikası inşaatında son durum ne?

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Onarım Fabrikası ve arazisinde Türk Kızılay tarafından hayata geçirilecek olan Barınma Sistemleri Fabrikası inşaatını inceledi.

Akkuyu’nun inşaat işleri Türk firmalara emanet!

Akkuyu’nun inşaatında kullanılması planlanan 2,3 milyon metreküp beton, 12 bin 300 vana ve 21 bin kilometre kablo için ihaleler düzenlenecek. Türk firmaları için doğacak bu iş birliği fırsatları, nükleer enerji sektörünün devlerini bu yıl yedinci defa İstanbul’da bir araya getirecek Nükleer Santrall

Türk müteahhitleri 122 ülkede 372 milyar dolarlık proje üstlendi!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki PepsiCo Fabrikası'nın resmi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk müteahhitlerinin 122 ülkede 372 milyar dolarlık proje üstlendiğini açıkladı.

Türk Ytong Dilovası fabrikasının inşaatı başladı!

Türk Ytong'un, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kurmayı planladığı ytong fabrikasının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Türk Ytong, dünyanın en büyük fabrikasını Gebze'de kuracak!

TOKİ, Türk Ytong’un Pendik’te bulunan 53 yıllık fabrikasını kamulaştırdı. Dev arazi yeşil alan olacak. Türk Ytong da Gebze’ye dünyadaki en büyük Ytong fabrikasını kuracak.

Samsun'da alüminyum kablo fabrikasının açılış töreni gerçekleşti!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da alüminyum kablo fabrikasının açılışına katıldı.

Türk Kablo fabrikası satılacak mı Haberi

Türk Kablo fabrikası satılacak mı


Düzce’de bulunan Türk Kablo fabrikası satışa çıkarıldı. Üstelik normal bir satış değil bu. Fabrika icradan satılıyor.


Değeri 31 milyon lira. Ancak yarım asırlık firmanın Türkiye'nin hemen her sokağında bir izi var. Türk Telekom'un da en büyük tedarikçilerinden biriydi. 

Düzce 2. İcra Dairesi önümüzdeki 11 Aralık'ta dev bir fabrikanın satışını yapacak.Beyköy Düzce'de bulunan fabrika bölgenin de önemli bir istihdam kaynağıydı. Ancak hacizlik oldu satılıyor. İcraburada.com'da yer alan şartanemeye göre fabrikanın değeri 30 milyon 900 bin TL. İdare binası ile birlikte satılacak fabrikanın hikayesi ise hüzün veriyor.


1963'DE KURULDU


Ankaralı Özdil Grubu'na bağlı Türk Kablo A.O. 1963'te kurulur. Ülke içindeki iletim hatlarının alüminyum iletken ihtiyacını karşılamak üzere kurulur. 1970'lerden itibaren ihracata da yönelen fabrikanın yüzlerce çalışanı vardı. Hayrettin Özdil'in kurduğu fabrikada ilklere imza atılır. Türk...