05 / 05 / 2024

türk mobilya tasarımları

türk mobilya tasarımları

MOSDER ihracattaki hedef çıtasını yükseltti. Dünya pazarında daha fazla yer almak ve Türkiye'nin 2023 ihracat hedefine katkıda bulunmak isteyen sektör, bunu tasarım odaklı yapmayı hedefliyor...

Almanya bugünden itibaren kapılarını tamamen açtı! 64 alanda Türk uzmanı alımları başlıyor!

Almanya, 1 Kasım itibariyle yürürlüğe giren yasa ile Türklere kapılarını sonuna kadar açıyor. Nitelikli göç yasası ile birlikte tam 64 alanda Türk uzmanı alımı yapılacak.

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Arzum Okka Minio OK004 Türk Kahve Makinesi kaç TL, fonksiyonları neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum Okka Minio OK004 Türk Kahve Makinesi, 4 fincan kapasitesi ergonomik tasarımı ve otomatik kapanma özelliği ile ev hanımlarına közde kahve deneyimi yaşatıyor.

Beko Türk kahvesi makine fiyatları ne kadar? İşte Beko Türk kahvesi makine fiyat listesi 24 Ağustos 2022

Kahve tutkunu olanlar kahvesiz asla yapamayanlar için güncel türk kahvesi makinesi fiyatları araştırılıyor. Bu kapsamda Beko'nun kahve makineleri şık tasarımları ve uygun fiyatları ile karşınızda. Peki, Beko Türk Kahve Makinesi fiyatları ne kadar? İşte 24 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Beko Türk Kahve Makinesi fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Tam bir kahve tutkunu olanlar kahvesiz asla yapamayanlar güncel türk kahvesi makinesi fiyatlarını araştırıyorlar. Bu kapsamda Beko'nun kahve makineleri şık tasarımları ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki, Beko Türk Kahve Makinesi fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Kazakistan, altyapı yatırımları için Türk müteahhitler ile görüşüyor!

Kazakistan Türk müteahhitler ile alt yapı yatırımları için görüşmelere başladı. Kazakistan'ın demiryolu, otoyol, gümrük kapılan, konut gibi yatırımlar için 15 milyon dolar kaynak ayırdı...

Türk inşaat firmalarının Irak yatırımları yaklaşık 6 milyon dolar!

Türk inşaat firmalarının Irak'ta yaptığı inşaat yatırımlarının değeri yaklaşık 6 milyon dolar. Bölgede yapılan fuarlar yatırımcılar için fırsat kapısı oluyor. 

Türk müteahhitlerin Sudan'daki projeleri ne olacak?

Sudan’daki darbe sonrası gözler Türk yatırımcıların ülkedeki projelerine çevrildi. DEİK Türkiye-Sudan İş Konseyi Başkanı Güler yaptığı açıklamada"Türk yatırımlarının olumsuz etkilenmez ancak yavaşlama olabilir" dedi.

Dünya sarayları ve şatolar Türk mobilyasıyla döşeniyor!

Kalitesini dünyaya ispatlayan Türk mobilya üreticileri, Ortadoğu ülkelerinde kralların evlerini veya Avrupalı lordların şatolarını döşüyor. Bir Türk firması, Katar kraliyet ailesinin evine 1.5 milyon dolarlık mobilya satışı yaptı.

türk mobilya tasarımları Haberi

türk mobilya tasarımları

Yerli, yabancı tasarımcıların katıldığı ve Türk mobilya sanayicileriyle biraraya geldiği 2. MOSDER Tasarım Buluşmaları, Antalya'da gerçekleştirildi. Tasarımlarında evrenselliği yakalamış, tüm dünyada tasarımcıların duayeni kabul edilen, Mısır asıllı İngiliz tasarımcı Karim Rashid ve dünyada yeni bir çok trende öncülük etmiş Arflex markasının CEO'su Fausto Colombo, konferanslarda konuşmacı olarak yer aldı. Buluşmada ayrıca yapılan genel kurul toplantısı sonrası MOSDER'in yeni dönem başkanlığına Ndesign Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç seçildi. Tasarımla, katma değer yaratarak büyümek istediklerini söyleyen Ahmet Güleç, düzenledikleri Tasarım Buluşmaları'nın hedefleri açısından oldukça önemli olduğunu belirtti. Bu nedenle dünyaca ünlü tasarımcıları konferansa davet ettiklerini ifade eden Güleç, "Sektör olarak hedeflerimiz büyük. Mobilya ihtacatında her yıl yüzde 20 büyüme hedefliyoruz. Bu yıl için 2 milyar dolar ihracat gibi bir hedef...