02 / 05 / 2024

Türk patlatma uzmanı Mehmet Güler

Türk patlatma uzmanı Mehmet Güler

Mehmet Güler'e ABD'li ve Japon şirketlerden davet geldi. Yaptıkları ihtişamlı yapılarla Türkiye'nin adını dünyada duyman Türk müteahhitlerden sonra devasa yapıları saniyeler içinde yıkan ilk Türk patlatma uzmanı Mehmet Güler de dünyaya açılıyor.

Almanya bugünden itibaren kapılarını tamamen açtı! 64 alanda Türk uzmanı alımları başlıyor!

Almanya, 1 Kasım itibariyle yürürlüğe giren yasa ile Türklere kapılarını sonuna kadar açıyor. Nitelikli göç yasası ile birlikte tam 64 alanda Türk uzmanı alımı yapılacak.

Türk Telekom’dan iş arayanlara büyük müjde! Tam tamına 12 bin 900 Türk Lirası maaş! Bu tarihleri kaçırmayın

Ünlü operatör şirketi Türk Telekom, kurun bünyesi dahiline istihdam edilmek için farklı unvanlarda uzman alımı ve personel alımı yapıyor. Ünlü şirket Türk Telekom’un personel alımı içinse unvanlar belirlenmiş durumda. İş ilanları kapsamı dahilinde 12 bin 900 Türk Lirası maaş ile 200’den fazla person

Türk Telekom’dan iş arayanlara görülmemiş müjde! Tam tamına 12 bin 900 lira maaş! Sakın tarihleri kaçırmayın

Türk Telekom, bünyesi dahiline istihdam edilmek üzere farklı unvanlarda uzman ve personel alımı gerçekleştiriyor. Türk Telekom’un personel alımı için unvanlar ise belirlendi. İş ilanları kapsamı dahilinde 12900 lira maaş ile 200’den fazla personel alımı gerçekleştiriyor.

Türk emlak piyasası tüm Ortadoğu’nun ilgisini çekiyor!

Emlak Uzmanı Rodi Kayım, Türk emlak piyasasının sadece Arapların değil Çin’e kadar tüm Ortadoğu’nun ilgisini çektiğini belirtti...

TKGM Türk Vatandaşlığı Kılavuzu yayınlandı!

TKGM Türk Vatandaşlığı Kılavuzu yayınlandı. Klavuzla ilgili konuşan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “Taşınmazın hangi yolla alındığı ve alınma tarihine vatandaşlık işlemlerinde dikkat edilecek.'' dedi.

Türk yatırımcılar ABD'de gayrimenkul kiralıyor!

Uluslararası Emlak Uzmanı Almila Gözen, yüksek kira getirileri ve değer artış potansiyeli ile birikimlerini yurtdışında değerlendirmek isteyen Türk gayrimenkul yatırımcılarının ilk tercihi Kaliforniya oluyor dedi.

Türk yatırımcılar Kalifornia'dan gayrimenkul alıyor!

Sotheby's International Realty'nin uzmanlarından biri olarak hizmet veren Uluslararası Emlak Uzmanı Lisansı (CİPS) sahibi olan Almila Gözen, Türk yatırımcısını ABD'de ev sahibi yapıyor. 

Türk Yapı Sektörü Raporu 2015 açıklanıyor!

“Türk Yapı Sektörü Raporu”nu bu yıl uzman ekonomistlerin geleceğe yönelik değerlendirmesiyle birlikte açıklıyor. Etkinlikte Ekonomist Ali Ağaoğlu, Mahfi Eğilmez ve Mustafa Sönmez öngörüleriyle birlikte değerlendirecekler.

Türk akımı projesi askıya mı alınacak?

SETA Ekonomi Uzmanı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, Rusya ile sorunun derinleşmesi durumunda, Akkuyu nükleer santrali ve Türk akımı gibi uzun vadeli projeleri askıya alması da ihtimal dahilinde bulunmuyor." dedi.

Türkiye’nin demir çelik sektörünü Türk işi kurtarır!

CISDI ve Kok Fabrikası uzmanı ACRE’nin Türkiye temsilcisi Glomet Mümesssillik Sahibi Sarp Onataslan, “Türkiye’nin demir çelik sektörünün geleceğini hybrid veya Türk işi entegre tesisler kurtarır" dedi.

Marco Giuli: Yunanistan'ın gözü Türk Akımı'nda!

Avrupa Siyaset Merkezi Uzmanı Giuli, "Yunanistan'ın gözü Türk Akımı'nda" dedi. Brüksel'deki Avrupa Siyaset Merkezi Uzmanı Marco Giuli, Yunanistan Enerji Bakanı Panagiotis Lafazanis'in Rusya'ya ziyaretinde "Türk Akımı"nı görüşeceğini ifade etti.

Türk lojistik firmalarının enerji yatırımları hızla artıyor!

Türk lojistik firmalarının enerji sektörüne yönelik yatırımları hızla artıyor. Firmalar, milyonlarca dolar yatırdıkları ekipmanları ve uzman kadrolarıyla artık Türkiye bağlantılı olmayan enerji projelerini de dünyanın bir ucundan diğer ucuna taşıyor

Mehmet Güler'e bina yıkımı için ABD ve Japonya'dan davet geldi!

Mehmet Güler'e ABD'li ve Japon şirketlerden davet geldi. Yaptıkları ihtişamlı yapılarla Türkiye'nin adını dünyada duyman Türk müteahhitlerden sonra devasa yapıları saniyeler içinde yıkan ilk Türk patlatma uzmanı Mehmet Güler de dünyaya açılıyor.

Türk patlatma uzmanı Mehmet Güler Haberi

Türk patlatma uzmanı Mehmet Güler

Dünyanın en uzun patlatması rekorunu kıran, Körfez Geçişi projesi için 26 metre derinlikte patlatma yapan Güler'e ABD'li ve Japon şirketlerden davet geldi İzmir'in Menemen ilçesindeki bir taş ocağında gerçekleştirilen patlatma işlemi öncesi açıklamalarda bulunan Güler, patlayıcı ile ilk tanıştığı 1974 yılından bu yana hayatının sürekli patlayıcı maddelerle iç içe geçtiğini, bu yıl mesleğinde 40 yılı tamamladığını belirtti. Mesleğe ilk başladığı dönemlerde patlatma işlerini "ateşçi" diye tanımlanan ve bu alanda herhangi bir eğitimi olmayan insanların yaptığını belirten Güler, mesleğe ilk giriş hikayesini şöyle anlattı: "Babam eski müteahhittir. 1974 yılında aldığımız bir yol inşaatında patlatmayı yapacak olan ateşçi, daha önce anlaştığımızın üzerinde bir ücret istedi. Kimsede ateşleyici belgesi olmadığı için o kişiye bağımlı kaldık ve parayı verdik. İş bittikten hemen sonra...