07 / 05 / 2024

Türk Standartları Enstitü

Türk Standartları Enstitü

Beykoz Belediyesi, ilçedeki tüm asansörlerin bakım ve güvenliği için Türk Standartları Enstitü (TSE) ile işbirliği protokolü imzaladı. İmzalanan protokol 13 Şubat 2015 tarihinden itibaren yürürlüğe girdi.

Özel şartlar aranıyor! Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alacak! 4 katına kadar maaş veriliyor!

Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alıyor.4 katına kadar maaş farkı olan iş ilanlarında özel şartlar aranıyor. İşte detaylar…

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Senegal'in en büyük stadyumunu Türk şirketi inşa edecek!

Türk şirketi Summa, Dakar'a 50 kilometre mesafedeki Diamniadiao'da, UEFA standartlarında, 50 bin seyirci kapasiteli ve ülkenin en büyük spor kompleksi olacak Senegal Stadyumu'nu inşa ediyor... 

TOKİ Türk sporuna hizmet edecek stadyumlar inşa ediyor!

TOKİ, önümüzdeki 50 yıl boyunca Türk sporuna hizmet edecek stadyumlar inşa ediyor. UEFA standartlarını da yukarıya taşıyan bu statların bazıları ‘akıllı’ ve ‘ekolojik’ özelliklere sahip

Türk Akımı'nda imzalar Ekim'de atılacak!

Oxford Enerji Enstitüsü Gaz Araştırma Bölümü Başkanı Prof. Jonathan Stern "Türk Akımı'nda başlangıçta Türkiye'nin faydalanacağı tek bir hat olacak. İki hat inşa edilecekse bu AB ile mevzuat anlaşmasını gerektirir." dedi.

Türk Akımı'nın önünde engel kalmadı!

Enerji Piyasaları ve Politikaları Enstitüsü (EPPEN) Başkanı Dr. Volkan Özdemir Türk Akımı'nın önünde engel kalmadığını belirterek projede çalışmaların başlayabileceğini söyledi.

Bağcılar Belediyesi ile TSE asansör protokolü imzaladı!

Bağcılar'daki asansörleri denetleyen Türk Standartları Enstitüsü, Bağcılar Belediyesi ile imzaladığı yeni protokolle bu süreyi 2018 yılına kadar uzattı...

Belgrad Türk Kültür Merkezi Pazartesi günü açılacak!

Yunus Emre Enstitüsü Belgrad Türk Kültür Merkezi'nin resmi açılışı, Başbakan Davutoğlu tarafından yapılacak. Aslantaş, Belgrad'da geçen mayıs ayında faaliyete başlayan merkezin resmi açılışının pazartesi günü yapılacağını söyledi.

Türk Akımı'nın ilk hattı 2020'den önce biter!

Oxford Enerji Enstitüsü Gaz Araştırma Bölümü Başkanı Prof. Stern: "Türk Akımı projesinin ilk hattının kesinlikle yapılacağını ve 2020’den önce tamamlanmasını bekliyorum" şeklinde ifadelerde bulundu.

American Siding yangın testini geçti mi?

American Siding, yenilenen Yangın Yönetmeliği’nin gerektirdiği ve Türk Standartları Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen yangın sistem performansı dayanıklılık testini başarıyla geçti.

URTİM’in iskeleleri TSE tarafından onaylandı!

Türkiye’nin alanında lider üreticilerinden URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş., yıllardır ürettiği güvenli iskeleleri, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) TS EN 12810 Ürün Uygunluk belgesini de aldı.

2.5 milyon metrekarelik tarım arazisi ranta mı açılıyor?

Bursa Defterdarlığı, Yenişehir İlçesi'nde bulunan 300 milyon lira değerindeki 2.5 milyon metrekarelik araziyi 'otomobil test merkezi yapılacak' diyerek Türk Standartları Enstitüsü'ne (TSE) verilmesini istedi.

Türk Standartları Enstitü Haberi

Türk Standartları Enstitü

Beykoz Belediyesi, ilçedeki tüm bina ve işyerlerindeki asansörlerin yıllık periyodik denetim yetkisini Türk Standartları Enstitüsü’ne (TSE) verdi. Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile TSE Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev tarafından imzalanan protokol 13 Şubat 2015 tarihinden itibaren yürürlüğe girdi.



Çelikbilek’ten vatandaşlara uyarı 

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin önemi açısından protokol yaptıklarını belirten Başkan Çelikbilek, “ TSE ile önceki yıllar anlaşma yaparak, güzel bir başlangıç yapmıştık, şimdi devam ettiriyoruz. Milli bir kuruluş olan TSE’nin asansörlerle ilgili çalışmaya ortak olması bizi çok sevindirdi. Bunun bölge için bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Kazasız belasız günler dileyerek, hepinize teşekkür ediyorum, hayırlı olsun” diye konuştu. Çelikbilek ayrıca asansörlerin bakımı konusunda, vatandaşlara da çağrı yaparak, apartman veya site yöneticilerinin bu konuda duyarlı olması durumu hakkında uyardı. 

TSE Marmara Bölge Koordinatörü...