12 / 05 / 2024

türk telekom e devlet

türk telekom e devlet

Türk Telekom Kırşehir İl Müdürü Coşkun Oral, başta e-devlet projeleri olmak üzere hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim altyapısını sağladıklarını ve sektörlere çözümler ürettiklerini belirtti...

Türk Telekom'dan kara haber! İnternet tarifelerine yüzde 38 zam geldi!

Türk Telekom, 1 Temmuz 2023 itibarıyla geçerli olacak zam oranlarını duyurdu ve kullanıcılarını bekleyen zamlarla ilgili bilgi verdi. Kullanıcılar, yaklaşık olarak yüzde 38'e varan zam oranlarıyla karşı karşıya kalacaklar.

Türk Telekom en az ilkokul mezunu personel ve işçi alımı başvurusu açıldı; İşte başvuru şartları

Türkiye'nin önde gelen telekomünikasyon şirketi Türk Telekom, genişleme ve güçlendirme hedefleri doğrultusunda en az ilkokul mezunu personel ve işçi alımı başvurularını başlattı. 14 bin TL maaşla işe alımlar başlıyor. İşte başvuru şartları...

Türk Telekom'dan İstanbul ilçelerine duyuru! Eğer internet kullanıcısı iseniz bu duyuru sizi ilgilendiriyor!

İstanbul’da yer alan Türk Telekom aboneleri için dikkat edilmesi gereken bir uyarı yapıldı. Bu ilçeler içerisindeki Türk Telekom için dikkat!

Türk Telekom fiber abonelerine güzel haber! İnternet hızı 200 mbps oldu! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türk Telekom, fiber abonelerine güzel haberi yeni kampanyası ile verdi! Hem yükleme hem de indirme hızı 200 mbps'e çıktı!

Akıllı saat ve tablette kampanya! Türk Telekom ezber bozdu

Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı, okullar açıldı.  Türkiye’nin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden biri olan Türk Telekom, öğrenci ve ailelerinin ihtiyaçlarını düşünerek ‘Okula Dönüş Kampanyası’ başlattığını duyurdu.

Türkşeker’e ait yedi farklı ildeki arsalar satıldı!

Mülkiyeti Türkşeker'e ait Bitlis, Niğde, Muş, Balıkesir, Amasya, Eskişehir ve Bayburt’taki 10 ayrı arsa ve arazi, 150 bin ile 12 milyon Türk lirası arasında değişen fiyatlarda satıldı. 

Türk Telekom ve Hepsiemlak'tan emlakta dijital dönüşüm işbirliği!

Türk Telekom emlak sektöründe dijital dönüşümün önünü açacak yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hepsiemlak ile hayata geçirilen proje ile emlakçılara atanan mobil numaraların kendilerine ait şahsi numaralara yönlendirilmesi sağlanacak.

TÜRKŞEKER'e ait bazı taşınmazların satışı onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane'de yer alan TÜRKŞEKER'e ait bazı gayrimenkullerin satışını onayladı.

Türk Telekom'un internet kalitesinden haberi var mı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Türk Telekom'un internet kalitesinden haberi var mı?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 4 maddelik analizi...

Türk Telekom hisseleri satışa çıkıyor!

Türk Telekom'un OTAŞ'taki yüzde 55'lik hissesini aralık ayında borcu karşılığında devralan bankalar, paylarını satmaya karar verdi.

Cumhurbaşkanı olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık!

Galatasaray eski başkanı Polat, "Ali Sami Yen Stadyumu kötü vaziyetteydi, çökme ihtimali vardı. Seyrantepe'nin yapılması için çok uğraştık. Yeni stadyum için Cumhurbaşkanı çok büyük destek oldu. O olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık" dedi...

Acıbadem Türk Telekom binasında yapılan yenileme mecliste!

İstanbul ili Üsküdar ilçesi Acıbadem Mahallesi'ndeki Türk Telekom binasının dış cephesinin yenilenip yenilenmediği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

türk telekom e devlet Haberi

türk telekom e devlet


Türk Telekom Kırşehir İl Müdürü Coşkun Oral, başta e-devlet projeleri olmak üzere hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim altyapısını sağladıklarını ve sektörlere çözümler ürettiklerini belirtti.


Türk Telekom açıklamasına göre şirket, Kırşehir'de "Kurumsal Müşteri Günleri" etkinliği düzenledi. Kamu kurumlarıyla yapılan toplantıda, Türk Telekom'un bilgi ve iletişim teknolojileri ile kamu kurumlarının ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran e-devlet hizmetleri ile kamu sektörüne özel çözümler tanıtıldı.


Etkinliğin açılışında konuşan Oral, başta e-devlet projeleri olmak üzere hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim altyapısını sağladıklarını ve sektörlere çözümler ürettiklerini kaydetti.


Eğitim sektöründe Türk Telekom Grubu olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı 37 bin okula internet bağladıklarını belirten Oral, aynı zamanda Fatih Projesi'nin ilk fazında 2 bin 236 okulun intranet bağlantısının kurulumlarını da sürdürdüklerini dile getirdi.


Sağlık sektöründe de kurumların ihtiyaçlarına yönelik...