02 / 05 / 2024

Türk Telekom iletişim

Türk Telekom iletişim

Türk Telekom ve TTNET, 31 Aralık 2011 tarihinden önce abonelikleri iptal edilmiş ancak kuruma halen borcu olan müşterileri için düzenlediği “Tatlıya Bağlayalım” kampanyasını yoğun ilgi üzerine bir ay daha uzattı...

Türk Telekom'dan 12 ilde 15 gayrimenkul! 2.4 milyon TL'ye!

Türk Telekom, 12 ilde 15 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin fiyatları 17 bin TL ile 2 milyon 425 bin TL arasında değişiyor...

Türk Telekom'dan 15 ilde 15 gayrimenkul! 3 milyon 400 bin TL'ye!

Türk Telekom 15 ilde 15 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 30 bin TL ile 3 milyon 400 bin TL arasında değişiyor

Türk Telekom’dan deprem seferberliği! Hangi acil önlemler alındı? Bölgede yaşayanlar mutlaka okusun!

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,4 büyüklüğündeki deprem tüm ülkeyi üzüntüye boğarken, kamu ve özel bütün kuruluşlardan da bölgeye destek yağıyor. Türk Telekom da afet bölgelerindeki iletişim ihtiyacını kesintisiz sağlamak için seferber oldu.

Akıllı saat ve tablette kampanya! Türk Telekom ezber bozdu

Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı, okullar açıldı.  Türkiye’nin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden biri olan Türk Telekom, öğrenci ve ailelerinin ihtiyaçlarını düşünerek ‘Okula Dönüş Kampanyası’ başlattığını duyurdu.

Türk Telekom'dan iPhone 12'ye dev kampanya! Değişim fırsatıyla 7 bin 532 TL indirim! 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biri olarak tanınan Türk Telekom'dan dev kampanya geldi! Kampanya kapsamında iPhone 12'ye 7 bin 532 TL'ye varan indirimlerle sahip olabilirsiniz! Peki, Türk Telekom'da iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türk Telekom'dan iPhone 12 Pro'da değişim fırsatı! 7 bin 532 TL indirim! İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Türk Telekom'dan inanılmaz bir kampanya geldi! Kampanya kapsamında 7 bin 532 TL'ye varan indirimler kazanabilirsiniz! Peki, Türk Telekom'da iPhone 12 Pro fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türk Telekom, Yeni Havalimanı'nı dünyaya bağlayacak!

Türk Telekom, bugün açılışı gerçekleştirilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda en yeni teknolojileri ve güçlü altyapısı ile hazır olacak.

Türk Telekom’un gayrimenkul harcamaları 1,6 milyar TL’yi aştı!

Türk Telekom’un özelleştirmeden bu yana gayrimenkul alanındaki yatırım harcamaları 1,6 milyar TL’yi aştı...

Türk Telekom'un Ankara'daki yeni genel müdürlük binası açıldı!

Türk Telekom tarafından Ankara’da yapılan Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Merkezi ve Hizmet Yönetim Merkezi’nin de içinde bulunduğu yeni genel müdürlük binası açıldı. 

Türkiye'nin akıllı şehirlerini Türk Telekom destekliyor!

ABD'nin Las Vegas kentinde gerçekleşen CES 2018, kapsamında basın mensupları ile bir araya gelen Ümit Önal, Türk Telekom'un hedef ve projeleri hakkında açıklamalar yaptı. 

Türk Telekom'dan “Yenilenen İnşaat Projesi” açıklaması!

Türk Telekom, Ümraniye’de İstanbul Bölge Müdürlüğü ve IPTV Binası olarak planlanan ve 2011 yılında inşaatına başlanan projeyle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Türk Telekom'un Ümraniye'deki yeni yönetim binası yıkılıyor!

Türk Telekom, bankalara olan borcu sebebiyle gündeme geliyordu. Türk Telekom bu seferde İstanbul Ümraniye’de yeni inşa ettiği yönetim binasının yıkımı ile gündemde. 

Türk Telekom diğer şirketler gibi gayrimenkul satmıyor!

Türk Telekom Üst Yöneticisi Dr. Paul Doany, Türk Telekom'un diğer şirketler gibi gayrimenkullerini satmadığını ifade etti.

Türk Telekom Stadı'nda ofis alanları açıldı!

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nın "yaşayan stada" dönüşmesi için Workinton firmasıyla anlaşma yapıldı. Stat, 365 gün çalışan bir kompleks haline getirilecek.

Türk Telekom Stadyumu'nun yanına spor salonu yapılacak!

Galatasaray’ın Seyrantepe’deki stadı Türk Telekom Stadyumu'nun bulunduğu araziye 15 bin seyirci kapasiteli spor salonu inşa edilecek. Proje için imar planı hazırlandı.

Türk Telekom iletişim Haberi

Türk Telekom iletişim

31 Aralık 2013 tarihine kadar kampanyaya katılan müşterilere borçları için %100 faiz indirimi uygulanacak ve faturasız gecikme bedeli alınmayacak.


“Tatlıya Bağlayalım” kampanyası, 31 Aralık 2011 öncesinde abonelikleri iptal edilen ve kuruma halen borcu bulunan Türk Telekom ve TTNET müşterilerini kapsıyor.


Türk Telekom ve TTNET, kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerinin borçları için %100 faiz indirimi yapacak ve faturasız gecikme bedelini de talep etmeyecek.


Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Türk Telekom ofis ya da bayileri ile PTT ofislerine başvurarak “Tatlıya Bağlayalım” kampanyası çerçevesinde sağlanan avantajlı ödeme koşullarından faydalanabilecek.


Türk Telekom Hukuk Başkanı Can Esen, “Tatlıya Bağlayalım” kampanyasını borçları sebebi ile abonelikleri iptal edilmiş olan müşterilerinin beklentilerini değerlendirerek başlattıklarını söyledi. Esen, “İlgili müşterilerimize ödeme ve borç takibi süreçlerinde kolaylık sağlamak üzere başlattığımız “Tatlıya Bağlayalım” kampanyamız büyük bir ilgiyle karşılaştı....