07 / 05 / 2024

türk turizminde 150 yıl sergisi

türk turizminde 150 yıl sergisi

Odeon Tourism International (OTİ) Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katılımıyla Antalya'da düzenlenen geceyle kutladı...

ABD’den ev alan 150 Türk dolandırıldı

Amerika’da bir Türk emlak yatırımcısının kurduğu şirketle aralarında Türk pilotların da bulunduğu 150 kişiyi dolandırdığı iddia edildi. C.B'ye ait şirketin üç buçuk yılda 30 milyon doların üzerinde satış yaptığı ortaya çıktı.

Suudi Arabistan'dan Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davet!

Suudi Arabistan Belediye, Kırsal İşler ve Konut Bakanı Majed Al Hugail, ülkesinde yapılacak projeler için Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davette bulundu.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom şanslı müşterilerine 150 bin TL dağıtıyor! Bana çıkmaz demeden başvurun!

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kapsam ağını genişletiyor. Altyapılarını güçlendirmek isteyen operatör firmaları bu çerçevede binalara ödediği baz istasyonu kurulum fiyatını da yeniledi. İşte detaylar...

Türkşeker’e ait yedi farklı ildeki arsalar satıldı!

Mülkiyeti Türkşeker'e ait Bitlis, Niğde, Muş, Balıkesir, Amasya, Eskişehir ve Bayburt’taki 10 ayrı arsa ve arazi, 150 bin ile 12 milyon Türk lirası arasında değişen fiyatlarda satıldı. 

Türk Kızılayı 300 tane sahra hastanesi imar ediyor!

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, düzenlediği basın toplantısında konuştu. Kınık, sahra hastanelerinin kurulmasına ilişkin, "İlk 150 hastaneyi karantina için Sağlık Bakanlığımıza teslim etmiştik. 300 tane daha imar ediyoruz. Her gün 5 sahra hastanesi üretiyoruz" dedi...

Diyar Türk Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Türk Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Saad Alhosri tarafından kuruldu.

Türk mermercilere Çin'de gözaltı!

150 Türk mermer firmasının katılım gösterdiği Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Türk mermerciler büyük şok yaşadı. Çinli polisler tarafından 3 şirketin 4 yetkilisini dün sabah 06.00’da kaldıkları otelde gözaltına alındı.

Türk müteahhitler 65 milyar liralık bin 150 proje üstlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu'nda konuştu. Erdoğan, Türk müteahhitlerin 65 milyar liralık bin 150 proje üstlendiğini açıkladı.

Türk markalar yurt dışı mağaza sayısını 4 bine çıkaracak!

Türk markalar yurt dışı atağına kalktı. Markalar 3 bin 150 olan yurt dışı mağaza sayısını yıl sonunda 4 bine çıkarmayı hedeliyor.

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

Türk markalarının yurt dışında büyüme stratejilerine odaklandı. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, “Yurt dışında her gün 2 yeni mağaza açıyoruz. Yıl sonunda 3 bin 150 olan yurt dışı mağaza sayımız 4 bine ulaşacak” açıklamasında bulundu.

Albaraka Türk'ten 150 mi̇lyon li̇ralık kira sertifikası i̇hracı!

Albaraka Türk, 150 milyon lira tutarlı nitelikli yatırımcıya yönelik kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi. Sertifikaya toplam talep 234,4 milyon lira oldu...

Türk dizileri konut alımına teşvik ediyor!

Türkiye dizilerinin başarısı emlak sektörünü de etkiliyor. 150 ülkeye yayılan ve yaklaşık 500 milyon izleyici tarafından izlenen Türk dizilerinin başarısı konut satışlarına da etki ediyor.

Türk müteahhitlerden Kuveyt atağı!

Türkiye-Kuveyt İş Konseyi Başkanı Ekşi: "Kuveyt'te 2020'ye kadarki süreçte 150 milyar dolara yakın altyapı ve üst yapı projesi var. Bunların hepsi Türk müteahhitlerinin yapabileceği işler" dedi.

türk turizminde 150 yıl sergisi Haberi

türk turizminde 150 yıl sergisi
OTİ Holding 20. kuruluş yılını kutladı.  Bakan Ertuğrul Günay'ın da katıldığı gecede 'Türk Turizminde 150 yıl' adlı sergisi açıldı. Kayıp Anadolu Şarkıları konseri de verildi.  OTİ Holding bugün 15 iştiraki, 3 bini aşkın çalışanı ile 26 ülkeye hizmet...