05 / 07 / 2024

türkakım bir yaşında

türkakım bir yaşında

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in katıldığı resmi açılış töreniyle ocak 2020'de faaliyete geçen TürkAkım Açık Deniz Doğalgaz Boru Hattı birinci yaşını kutluyor.

Yeni yasayla devlet konuta el mi koyuyor? Kentsel dönüşüm yasası hakkında tüm detaylar!

Kentsel dönüşüm yasası ile ilgili sosyal medyada “Bu bir mülksüzleştirme planı” yorumunu yapan da bulunuyor, “Bu yasayla sorun çözülür” diyenlerde. Peki ueni yasayla devlet konuta el mi koyuyor? İşte kntsel dönüşüm yasası hakkında tüm detaylar...

Litre fiyatı 39 TL'ye düştü: Ayçiçek yağında bomba indirim

Bir market, ayçiçek yağında büyük bir indirim başlattı. İndirim sonucunda, litrelik ayçiçek yağı fiyatı büyük ölçüde düştü. İşte bu büyük indirimle ilgili tüm bilgiler...

Mücevher ihracatında büyük artış! 3 milyar doları aştı

Mücevher ihracatında, haziran ayında geçen yılın aynı dönemine kıyasla büyük artış yaşandı. Buna göre mücevher artışı haziran ayında 13,10 artışla 3 milyar 50 milyon dolara ulaştı.

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Ayçiçek yağında bu fiyat daha önce uygulanmadı! 4 litre 99 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında çılgın indirim Carrefour'dan geldi: 4 litresi 99 TL'den satışa sunulan ayçiçek yağı ile alakalı indirimin detayları araştırılıyor. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Ayçiçek yağında görülmemiş indirim! 1 lt 29 TL'ye düştü

Bir zamandır zam gelen ürünler arasında Ayçiçek yağı başı çekiyor. O marketten ayçiçek yağına büyük indirim geldi. İndirimin akabinden 1 litre ayçiçek yağının satış ücreti 29 TL'ye kadar düştü. İşte ayçiçek yağında indirim düzenleyen o market ve indirimin ayrıntıları.

Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Kanada’nın 2 sene boyunca yabancıya konut satışını durdurması, Türkiye’de de benzer bir uygulamanın olup olmaması tartışmasını gündeme getirdi. Peki Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Her arabaya kredi çıkar mı? 10 yaşında arabaya kredi çıkar mı?

Taşıt kredisi, sıfır km araçlar ya da ikinci el otomobiller için alım kolaylığı yaratan bir kredi çeşididir. Araç sahipleri de kendi araçlarına dair taşıt kredisi hakkında bilgi edinmek istiyor. İşte bu konudaki sorulan bazı sorular ve yanıtları!

Gümüş fiyatlarında dengeler şaştı! Gümüş yükseliyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında bugün dengeler şaştı. Gümüş fiyatları agresif bir şekilde yükselişe geçti. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 

Ayçiçek yağında flaş gelişme! Ayçiçek yağına indirim mi geliyor? Fiyatlar dip mi yapacak?

Türkiye geçtiğimiz zamanlarda ayçiçek yağında büyük bir sorun yaşarken marketlerde ise ayçiçek yağları bulunamayıp, fiyatlar ise tavan yaptı. Fakat tüm bunların aksine sevindirici gelişmeler Ayçiçek yağında indirim beklentisine sebep oldu. İşte detaylar…

Ayçiçek yağında yok böyle bir şey! Market raflarında bulamayacaksınız hemen koşun

Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili bomba bir gelişme yaşandı. Migros’ta 3 litre Yudum ayçiçek yağında indirim yapıldı. Buna göre 3 litre Yudum ayçiçek yağı 134,90 TL’ye satılıyordu. Ancak yeni indirimle birlikte 3 litre ayçiçek yağı 99,50 TL’ye satılmaya başlandı.

Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır?

Tapu işlemleri ile uğraşan vatandaşlar, bu işleme dair pek çok soru sorar. Özellikle Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır? sorusu soruluyor. İşte haberin detayları!

Türk müteahhitler 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendi! İnşaat sektöründe son durum ne?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "Temmuz 2022 İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda Türk müteahhitlerin 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendiği belirtildi. Peki inşaat sektöründe son durum ne? İşte rapordaki o veriler...

türkakım bir yaşında Haberi

türkakım bir yaşında

TürkAkım proje şirketinden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller, Gazprom'un aktardığı toplam doğal gaz miktarının 2.2 kat, Avrupa'daki tüketicilere aktardığı doğalgaz miktarının ise 2.5 kat büyüdüğünü dile getirdi.

Miller, boru hattının faaliyete geçmesinden bu yana, Türkiye, Yunanistan ve Kuzey Makedonya'nın da 2020 yılında Gazprom'dan doğal gaz alımlarının artırdığının bilgisini verdi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; TürkAkım Boru Hattı, Putin'in 1 Aralık 2014'teki Ankara ziyareti sırasında ilan edilmiş ve 10 Ekim 2016'da da Türkiye ve Rusya arasında imzalanan hükümetler arası anlaşmayı müteakiben projenin yapımına başlanmıştı. TürkAkım üzerinden ticari doğal gaz aktarımı 1 Ocak 2020'de başlamış, TürkAkım Boru Hattı'nın resmi açılışı ise 8 Ocak 2020'de Putin ile Erdoğan'ın katıldığı törenle gerçekleştirilmişti.

Toplam kapasitesi 31.5 milyar metreküp olan TürkAkım,...