17 / 05 / 2024

Türkay Saral

Türkay Saral

Çatı Yönetim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, Türkay Saral tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, 235.Sokak Akasya Evleri'nde kuruldu.

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Küçükakyüz, Mehmet Onur ve Melih Süha Saral ortaklığında kuruldu.

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi Bağcılar’da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi bguün bağcılar'da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de KAdir Beşevli, Murat Türkay, Nuri Bozal, Özgür Atilla ve Tahir Canbay ortaklığında kuruldu.

Method Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Method Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Atcı, Erce Mert Öztürk ve Hakkı Türkay Atcı ortaklığında kuruldu.

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Kt Kurumsal Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kt Kurumsal Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Türkay tarafından kuruldu.

Rdr Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rdr Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aycan Türkay ve Erhan Türkay ortaklığında kuruldu.

Aktür İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktür İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Melike Türkay tarafından kuruldu.

Hendek Toplu Konut projesi hakkında merak edilenler!

Hendek Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkay Hendek Yatırım Planlama ve Hizmet A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Çağrı Güngör, Hendek’te yapılması planlanan Toplu Konut projesi hakkında merak edilenleri cevapladı…

Tuvana Türkay Londra’dan ev aldı!

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, yazın dil kursu için gittiği Londra’dan bir ev satın aldığını söyledi.

Türkay Saral Haberi

Türkay Saral

Çatı Yönetim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, Türkay Saral tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, 235.Sokak Akasya Evleri'nde kuruldu. 


Çatı Yönetim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır  : Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri çerçevesinde aşağıdaki konularla ilgili toptan ve perakende yurt içi ve yurt dışı satış ve pazarlaması ile ticaretini yapmak. Aşağıdaki fıkralarda yazılı hizmet, mamul, yarı mamul ham maddelerin ithalat ve ihracatını, ayrıca bu malların distribütörlüğünü, bu mallar üzerinde mümessillik, acentelik işlemlerini ve yine bu malların toptan ve perakende yurt içi ve yurt dışı pazarlama ve satışlarını yapmak. A. Tesis Yönetimi Hizmetleri; (1)  Site, İş merkezi, bina, alışveriş merkezi, tesis, iş hanı, plaza, apartman ve ortak alan...