23 / 05 / 2024

Türker İzabe ve Rafine Sanayii A.Ş

Türker İzabe ve Rafine Sanayii A.Ş

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş' nin, Türker İzabe ve Rafineri Sanayii A.Ş' nde bulunan hisselerini Mutlu Türker Holding A.Ş aldı...

Bolu'daki TOKİ mağduriyeti Meclis gündeminde! Türker Ateş'ten son dakika açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş, Kıbrısçık ilçesindeki TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili yapılan o açıklama ve detaylar...

TAGEM Genel Müdürü Türker: ‘Milli güvenlikten daha önemli bir konu varsa o da gıda konusu!’

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürü Metin Türker, gıda alanında yaşanan sorunlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Türker, “Gıda konusu artık milli güvenlikten daha önemli duruma geldi” ifadelerini kullandı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Türker Proje Gayrimenkul 2021'de ne kadar kira geliri elde etti?

Türker Proje Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 dönemine ilişkin sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporunu yayınladı. 

Türker Proje'nin öz kaynakları 151 milyon 994 bin TL oldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin öz kaynakları 151 milyon 994 bin TL oldu...

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Türker Erten, İpek Duruk, Hale Mazıcıoğlu, Hülta Erten ve Pınar Erten Pekin ortaklığında kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'den 7.1 milyon TL'lik ödenmiş sermaye!

Türker Proje Gayrimenkul tarafından kamuya açıklanmış olan kâr dağıtım politikası çerçevesinde, şirketin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla, olağanüstü yedeklere aktarılmasına, kar payı dağıtılmamasına karar verildi. 

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul tarafından kamuya açıklanmış olan kâr dağıtım politikası çerçevesinde, şirketin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla, olağanüstü yedeklere aktarılmasına, kar payı dağıtılmamasına karar verildi. 

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Türker Proje Gayrimenkul, ortakların onayına sunulmak üzere Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verdi. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları İBB'den onay bekliyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı 12 alt bölgeye ait, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarıyla ilgili plan notları ve tasarım kodu kitapçıkları İBB'den onay bekliyor.

Türker İzabe ve Rafine Sanayii A.Ş Haberi

Türker İzabe ve Rafine Sanayii A.Ş


Mutlu Yatırım'dan yapılan açıklama şöyle:


Firmamız ortaklarından, Türker İzabe ve Rafine Sanayii A.Ş,  aldığı yönetim kurulu kararı ile  Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş'de sahip olduğu, nominal değeri 7.337 olan % 0,1030 oranındaki hisselerini, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19/b ve 20.maddeleri çerçevesinde, kayıtlı defter değeri üzerinden, aynı ortaklık yapısı ve kısmi bölünme yolu ile Mutlu Türker Holding A.Ş'ye devretme kararı almıştır.


Kamuoyu ve yatırımcıların bilgilerine...