28 / 04 / 2024

Türkerler Holding yeni projeler

Türkerler Holding yeni projeler

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Türkiye'nin deprem gerçeği yine değişiyor! Prof. Dr. Tüysüz: Yeni deprem haritası 2025'te açıklanacak!

Prof. Dr. Okan Tüysüz, yeni bir deprem haritası için çalışmaların sürdüğüne dikkat çekti ve büyük olasılıkla yeni haritanın 2025'te ortaya çıkacağını söyledi. Tüysüz, Türkiye'nin deprem riski ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. 

Lale Ergin hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te hangi görevi yürütüyor?

Lale Ergin kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te ne iş yapıyor? İşte Lale Ergin ile ilgili merak edilen her şey...

Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı? Son dakika rakamları peş peşe açıklandı! Sürücüler hemen bakın!

Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı sorusunun yanıtı sürücüler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Benzin, motorin ve LPG'de son dakika rakamları peş peşe açıklandı... Sürücüler hemen bakın...

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika! Akaryakıt fiyatlarında yeni zam ya da indirim geldi mi? Hemen bakın!

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika... Akaryakıt fiyatlarında yeni zam ya da indirim geldi mi? Hemen bakın...

Sürücüler aman dikkat! Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı? Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika!

Sürücüler aman dikkat! Akaryakıt fiyatlarında yeni indirim var mı? Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika...

Ufo ısıtıcılarda yeni yıla özel fırsat seti! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ufo ısıtıcılarda yeni yıla özel kampanya! Ufo ısıtıcı fiyatları ne kadar? Aralık ayında kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte detaylar...

Saran Holding yeni şirket kurdu!

6 farklı sektörde faaliyet gösteren Saran Holding, yeni şirket kurdu. Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de kuruldu.

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Türker, Halil Ömer Türker ve Yusuf Erdem Türker ortaklığında kuruldu.

İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 sonunda tamamlanacak!

Yapımına 2019 yılında başlanan İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 yılı sonunda tamamlanacak...

Ukrayna'nın Türkiye’den yeni insansız hava araçları alma talepleri var!

Milli Savunma Bakanı Akar’ın Ukrayna’daki temasları sırasında iki ülke arasında savunma sanayiinde iş birliği konuları gündeme gelirken, Ukrayna’nın Türkiye’den yeni insansız hava araçları alma yönünde talepleri olduğu öğrenildi.

Türkerler Holding'ten ekonomiye 6 milyar dolarlık katkı!

Gayrimenkul, enerji ve sağlık alanında hayata geçirdiği yatırımlarıyla Ege’nin öne çıkan şirketlerinden biri olan Türkerler Holding'in Türkiye ekonomisine kazandırdığı yatırımların değeri 6 milyar doları aşıyor.

Türkerler'in acı günü! Zekiye Türker vefat etti!

Türkerler Holding'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in anneleri Zekiye Türker vefat etti. Cenazesi Gölbaşı Aile Mezarlığı'na defnedilecek. 

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Türkerler Holding yeni projeler Haberi

Türkerler Holding yeni projeler

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini inşa eden Türkerler Holding, yeni projeler için hazırlıklara başladı. Şirket bir yandan proje geliştirirken bir yandan da sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da farklı anlaşmalarla ilerliyor. 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, en son Göztepe’nin sponsorluğunu üstlendiklerini söyledi. Türker, “ Mahall Ankara, Eskişehir Yolu üzerinden günde 10 bin kişinin yaşayacağı, çalışacağı, eğleneceği konut, ofis, mağazalardan oluşan farklı ve çok yönlü bir karma proje.

İnşaatı tamamladık ve teslimleri yaptık. Alsancak Meydanı, eski Alsancak Stadı ve Alsancak Limanı üçgeninin merkezinde yükselecek Mahall Bomonti İzmir projemizde de satışlar sürüyor. Biri 58 katlı, 9’u tarihi toplam 12 bloktan oluşan projede 466 konut, 590 ofis, 90 ticari birim bulunuyor. Yaklaşık iki...