15 / 05 / 2024

Turkey Business Forum İngiltere - Türkiye ne zaman

Turkey Business Forum İngiltere - Türkiye ne zaman

Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası'nın her yıl Eylül ayında İstanbul'da düzenlediği ve artık gelenekselleşen "UK Turkey Business Forum İngiltere - Türkiye İş Forumu'nun beşincisi 19 Eylül Cuma günü Hilton İstanbul Bosphorus'ta düzenlenecek.

Londralı yatırımcılar iş fırsatları için İstanbul'a geldi!

İngiltere'nin iş insanları kuruluşları arasında yer alan Support Muslim Business Forum (SMBF) 30 yatırımcıyla mega kent İstanbul'a geldi.

Agime Group'un gündeminde 3 yeni proje var!

500 milyon dolar değerle ABD’deki en büyük üçüncü Türk gayrimenkul geliştiricisi ve ülke genelinde 300 dairelik kiralık konut portföyü sahibi olan Turkish-American Business Forum kurucu başkanı Murat Ağırnaslı şirketi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Berat Albayrak: Kredi faizleri Aralık'ta daha da düşecek!

22. International Business Forum'da konuşma yapan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Kredi faizleri yüzde 25'lerin altına inmeye başladı, aralık ayında daha da düşecek." dedi...

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Business Park'ta kuruldu.

Multi Turkey'in 15. AVM'si Forum Diyarbakır açıldı!

MULTİ Turkey 'in 15 'inci alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır açıldı. Doğu ve Güneydoğu'da ise dördüncü mağazası da açıldı.

Forum Diyarbakır AVM açıldı!

Multi Turkey’in 15’inci alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır açıldı. Forum Diyarbakır, 54 bin metrekare kiralanabilir alan üzerinde 135 yerli ve yabancı kuruluştan oluşan seçkin bir marka karmasıyla hizmet verecek.

Forum Diyarbakır AVM kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’nin yeni alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Altındağ: “Projelerimize Forum Diyarbakır’ı eklemiş olmaktan dolayı gururluyuz” dedi.

Forum Diyarbakır AVM ne zaman açılıyor?

Multi Turkey'in ülke genelindeki 15'inci alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır açılışa gün sayıyor..

Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta açılıyor!

Multi Turkey, Türkiye’deki 15’inci alışveriş merkezini Diyarbakır’da açıyor. Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır için toplam 100 milyon euro yatırım yapıldı

Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta açılacak!

MULTİ Turkey, ülke genelindeki 15'inci alışveriş merkezini Diyarbakır'da açıyor. Bölgede bugüne kadar önemli yatırımlara imza atan Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat'ın yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta açılacak

Forum Diyarbakır Multi Turkey ve Altındağ ortaklığıyla açılıyor!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’in ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, 27 Mayıs’ta kapılarını açıyor.

Forum Diyarbakır’ın basın toplantısı yarın!

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Turkey, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci yatırımı olan Forum Diyarbakır’ı hizmete açıyor. Multi Turkey'in yeni yatırımları ve projeleri hakkında bilgi vereceği basın toplantısı yarın düzenlenecek.

Forum Diyarbakır AVM ne zaman açılacak?

Avrupa’nın bir numaralı perakende devi Multi Turkey, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci yatırımı olan Forum Diyarbakır’ı hizmete açıyor. Multi Turkey 5 Mayıs 2015 tarihinde Forum Diyarbakır’ın tanıtımının yapılacağı basın toplantısı düzenleyecek.

Turkey Business Forum İngiltere - Türkiye ne zaman Haberi

Turkey Business Forum İngiltere - Türkiye ne zaman

T.C.Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüza kereci Mevlüt Çavuşoğlu ve İngiltere'nin £ Türkiye Büyükelçisi Ric- > hard Moore'un da katılacağı, T.C. Ekonomi Bakanlığı Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırm'ın da katılmasının beklendiği forum,Türk ve İngiliz iş, siyaset ve bürokrasi dünyasının önemli isimlerini bir araya getirecek. TBCCI Başkanı ve City of London yönetimi üyesi Emma Edhem. forumun bu yıl da Türk ve İngiliz girişimci ve entelektüel hayatına katkıda bulunacak önemli paneller içerdiğini belirterek, "Artık geleneksel hale gelen Türkiye ile Birleşik Krallık arasındaki güçlü bağların göstergelerinden biri olarak değerlendirilen İngiltere-Türkiye İş Forumu ile her iki taraf olarak gurur duyuyoruz. Amacımız. Türkiye'nin ekonomi gündemindeki temel sektörlerdeki ticaret ve yatırım imkanları ve yöntemlerinin Türk-İngiliz ekonomik ilişkileri ortamında değerlendirilmesi... Bu yıl da birbirinden değerli katılımcılarımız ve...