27 / 04 / 2024

Turkey Sothebys International Realty

Turkey Sothebys International Realty

Londra'nın en yüksek ve seçkin projesi The Tower, suite ve daireleri Türk yatırımcılara sunuluyor. Projenin tanıtım günleri 5, 6, 7 Haziran'da yapılacak

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Turkey Sotheby's Genel Müdürü Arman Özver!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Turkey Sotheby's Genel Müdürü Arman Özver'i konuk ediyor

On zengin isim Boğaz'da yalı arıyor!

Türkiye’de gayrimenkul alanında yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcıların gözü Meclis’in gündeminde olan Mütekabiliyet Yasası’nda. Başta Ortadoğulu ve Rus yatırımcılar olmak üzere özellikle Boğaz’daki yalılar dikkatle izleniyor. Dünya çapında yaklaşık

Arman Özver: 10 zengin isim Boğaz'da yalı arıyor!

Türkiye’de gayrimenkul alanında yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcıların gözü Meclis’in gündeminde olan Mütekabiliyet Yasası’nda. Başta Ortadoğulu ve Rus yatırımcılar olmak üzere özellikle Boğaz’daki yalılar dikkatle izleniyor

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile KEY Quantum International B.V. tarafından kuruldu.

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün M. Abdelhakim Haskem Mohamed imzasıyla kuruldu.

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Andre Kremer ve Fabıan Pjılipp Herr imzasıyla kuruldu.

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Tamam Al-Turkmanı imzasıyla kuruldu.

Turkey Real Estate İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Real Estate İnşaat Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Iyad Baızıd ve Basel H.s. Almassrı imzasıyla kuruldu.

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Sygma Turkey Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sygma Turkey Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi, Roberto Magrı tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

ICBC Turkey, konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.88'a çekti!

Tekstilbank’ın çoğunluk hisselerini devralarak Türkiye’de faaliyete geçen ilk Çin bankası olan ve 22 Mayıs 2015’ten bu yana Türkiye’de hizmet veren ICBC Turkey, 12 Ağustos tarihi itibariyle konut kredisi fiyatlarında rekabetçi bir kampanyayı daha hayata geçirdi.

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Business Park'ta kuruldu.

Aspıre Lıfestyles Turkey Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aspıre Lıfestyles Turkey Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi 500 bin TL ile bugün Laurent Sabourı, Aıgul Shapranov, Brıan Shıng Loo,Berna Ayla Ökten ve Mustafa Şevki Ataç tarafından kuruldu.

China Homelife Turkey'de 5 bin dolara ahşap ev!

China Homelife Turkey fuarında en büyük ilgiyi ahşap ev gördü. Kendi evini yapmak isteyenlere hitap eden çam ev 2 saatte kurulabiliyor ve 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla cep yakmıyor.

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

Turkey Sothebys International Realty Haberi

Turkey Sothebys International Realty

Avrupa gayrimenkul sektörünün en önemli markalarından biri olan St. George PLC tarafından hayata geçirilen Londra'nın en yüksek ve prestijli projesi The Tower, Turkey Sotheby's International Realty aracılığıyla Türk yatırımcılarla buluşuyor.


The Tower projesinin tanıtım günleri 5, 6, 7 Haziran 2012 tarihinde Turkey Sotheby's International Realty Nişantaşı ofisinde yapılacak. 


Tanıtım ofisi adresi: Turkey Sotheby’s International Realty Nişantaşı Ofisi / Valikonağı Cad. No: 18/1 Nişantaşı


The Tower Londra hakkında ilk bilgiler;


One St George Wharf Kulesinde Platinum Koleksiyonu, simge haline gelmiş bu kuledeki suitlere ve dairelere sahip olma fırsatı sunuyor. Platinum Suitler  kat 32 ile 43 arasında bulunmakta, 44. kattaki Buckingham Suiti ise, Thames Nehri ve tarihi Parlamento Binası üzerinden kesintisiz 360 derece görüş alanı sunuyor.


Mükemmel iç mekanlarda doğal taş el yapımı İngiliz doğramalar ve...