01 / 05 / 2024

Turkı Atar Th Alsaadoun

Turkı Atar Th Alsaadoun

Gulf Group Emlakçılık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Turkı Atar Th Alsaadoun, Alhumaıdı Bhb Alsubaıe, Abdulnaser Alabdın, Zayed Heghb Alzaıd ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Monolıth Konaklama Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monolıth Konaklama Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marııa Garchenko tarafından kuruldu.

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Alsaleh tarafından kuruldu.

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tara Afzalı tarafından kuruldu.

Turk Yuva Property Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Yuva Property Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Sadun tarafından kuruldu.

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Sanan Azımov tarafından kuruldu.

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kağıthane'de Hüseyin Narmanlı tarafından kuruldu!

Eamar Turk İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Eamar Turk İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te Ibrahım A.A.S. tarafından kuruldu.

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Shadı Yasın Ahmad Tarawneh tarafından kuruldu.

Enmaa Turk İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enmaa Turk İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Asem Shaldoum, Ibrahım Mustafa ve Mohamed Ahmed ortaklığında kuruldu.

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fızı Bajwa Turk Internatıonal Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta Imran Mahmood tarafından kuruldu.

Shah Turk Co Emlak Limited Şirket kuruldu!

Shah Turk Co Emlak Limited Şirket Esenyurt'ta Syed Saeed Shah tarafından kuruldu.

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Üsküdar'da Özgür Nacar tarafından kuruldu.

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amena Parveen, MD Asheeq Ul alam, Saıfıur Rahman ve Sultan Ahmed Dulal ortaklığında kuruldu. 

Turkı Atar Th Alsaadoun Haberi

Turkı Atar Th Alsaadoun

Gulf Group Emlakçılık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Turkı Atar Th Alsaadoun, Alhumaıdı Bhb Alsubaıe, Abdulnaser Alabdın, Zayed Heghb Alzaıd ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu. 


Gulf Group Emlakçılık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul...