19 / 05 / 2024

Türkiye-Cibuti sıfır gecekondu projesi

Türkiye-Cibuti sıfır gecekondu projesi

Ticaret Bakanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) toplantısında konuşan Cibuti Dışişleri Bakanı Mahmud Ali Yusuf, sıfır gecekondu projesi kapsamında Türkiye'nin desteğini beklediklerini vurguladı...

Peugeot Türkiye 12 ay vadeli sıfır faizli kredi kampanyası yapıyor!

Peugeot Türkiye, mayıs ayında binek otomobil yelpazesi ve hafif ticari araç modelleri için kampanya seçeneklerini otomobilseverlere sunacak. Firma, birçok modelini 12 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanları ile satışa sunacağını açıkladı.

Türkiye'de Nisan 2024'te satılan sıfır kilometre en ucuz otomobiller...

Nisan 2024'te Türkiye'nin en uygun fiyatlı otomobilleri belirlendi. Bu kapsamda yer alan markalar, en uygun fiyatlar ile sıfır kilometre araçlarını alıcılarına sunduğunu duyurdu. Türkiye’nin en ucuz sıfır otomobili ise o marka ön planda yer alıyor.

Sıfır ve 2.el taşıt almak isteyenlere 8.122,57 TL taksitle araç kredisi...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik avantajlı bir taşıt kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu kampanya kapsamında, hem sıfır kilometre hem de ikinci el araç almak isteyen vatandaşlara cazip nakit para desteği sağlıyor.

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

Nissan'da sıfır otomobilde 250 bin TL indirim fırsatı!

Nissan Türkiye’nin cazip fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada barındıran aralık kampanyaları dikkati çekiyor. Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 250 bin TL fiyat desteği ile alıcılarını bekliyor.

Dacia'nın tüm modellerinde yüzde 3.29 faiz fırsatı! Aylık 32 bin 482 TL ödeme ile sıfır araçlar! 

Dacia'nın tüm modellerinde Kasım ayına özel dev kredi fırsatı başladı. Peki Dacia sıfır araç fiyatları ne kadar? İşte 19 Kasım 2023 fiyat listesi...

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

Tesla'da hemen teslim sıfır araçlara 250 - 300 bin TL'lik şok indirim!

Türkiye'de elektrikli otomobil satışlarının zirvesine oturan Tesla, hemen teslim edilebilecek modellerinde büyük indirime gittiğini duyurdu. Tesla'da hemen teslim sıfır araçlara 200 bin ve 431 bin TL'lik şok indirim...

Sıfır otomobilde kampanya dönemi başladı! İşte marka marka tüm detaylar...

Sıfır otomobilde kampanyalar yeniden başladı. Toyota, Skoda, Chery, Jeep, Honda, Fiat, Hyundai, Opel, MG, Cupra, Seat, Volkswagen gibi markaların ekim kampanyaları açıklandı. İşte tüm detaylar...

300 bin TL'ye sıfır araba alabileceksiniz. O ülkeden yola çıktı Türkiye'ye geliyor duyanlar şaşkına döndü

Türkiye'de sıfır ve ikinci el araç fiyatlarının artmasının ardından vatandaşlar uygun fiyata araç araştırmaya başladı. 300 bin TL'ye sıfır araba alabileceksiniz işte detaylar...

Ticaret Bakanlığı'ndan 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı!

Ticaret Bakanlığı 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı yaparak, gerçeklik taşımayan nitelikteki ilanları verenler hakkında idari para cezası uygulanabileceğini belirtti.

Türkiye-Cibuti sıfır gecekondu projesi Haberi

Türkiye-Cibuti sıfır gecekondu projesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ticaret Bakanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) toplantısının açılışında konuşma yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Turhan, Türkiye'nin dost ve kardeş ülke Cibuti ile ilişkilerini her alanda geliştirmeye büyük önem verdiğini söyledi.

Turhan, Türk firmalarının Cibuti'de bugüne kadar 152,5 milyon dolar değerindeki 17 inşaat projesini üstlendiklerini belirtti. Turhan, gelecekte de bu alandaki projelerin artarak devam edeceğine inandığını belirtti. 

Cahit Turhan, "Türkiye-Cibuti ikili ilişkilerimizin geliştirilmesi yönünde atılan adımların biri de Ambouli Dostluk Barajı Projesidir. Tamamı ülkemizce yapılan, hibeyle Cibuti'de inşa edilen Ambouli Dostluk Barajı'nın, bölgede yaşanan sel felaketlerinin önlenmesinde, şehrin içme suyu ihtiyaçlarının karışlanmasında ve Cibutili kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntıların minimize edilmesinde faydalı olacağına inanıyoruz. Barajın açışının 2020 içinde yapılmasını planlıyoruz" diye konuştu.

Cibuti...