05 / 05 / 2024

türkiye de sağlık turizmi

türkiye de sağlık turizmi

Dünya turizmine yön veren liderler, 24 ve STAR’ın sponsor olduğu World Tourism Forum (Dünya Turizm Forumu) kapsamında İstanbul’da bir araya gelerek sektörü masaya yatırdı.

Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık nasıl yapılıyor? Eski bankacı farkı açıkladı!

Son zamanlarda emlak sektörüne yapılan peş peşe düzenlemeler gündem olurken, eski bankacı X sosyal medya hesabından Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık konusunu yazdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Fitch, Türkiye'de bankacılık yatırımlarının artmasını bekliyor!

Fitch Ratings Küresel İslami Bankacılık Grubu Başkanı Bashar Al-Natoor, son dönemde Körfez ülkeleriyle yeniden güçlenen ilişkilerin Türkiye'de İslami finans alanındaki yatırımlara hız katmasının beklendiğini söyledi.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 2 Milyon 994 bin TL oldu! En çok değerlenen iller tek tek açıklandı!

Endeksa’nın verilerine göre Türkiye'de Eylül itibarıyla konut satış fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 109 olurken, ortalama konut metrekare satış fiyatı 23 bin 31 TL, ortalama konut fiyatı ise 2 milyon 994 bin 30 TL oldu.

Yeni Megane E-Tech Türkiye'de satışa sunuluyor! Megane E-Tech fiyatları ne kadar?

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Renault Megane E-Tech, yüzde 100 elektrikli, iki versiyonla Türkiye’de satışa çıkıyor.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Nisan'da açlık sınırı 9 bin 814 TL, yoksulluk sınırı 33 bin 948 TL oldu! 

BİSAM Nisan 2023 dönemi için açlık ve yoksulluk sınırı rakamlarına göre, Türkiye'de sağlıklı ve dengeli beslenmenin maliyeti günlük 327 TL, açlık sınırı ise 9 bin 814 TL olarak belirlendi. Yoksulluk sınırı da 33 bin 948 TL şeklinde açıklandı. 

BİSAM yeni verileri açıkladı! İşte yeni açlık sınırı

BİSAM'ın açıklamasını yaptığı Nisan ayı için açlık ve yoksulluk sınırı bilgilerine göre; Türkiye’de sağlıklı ve dengeli beslenmenin bedeli günlük olarak 327 TL, açlık sınırı ise 9 bin 814 TL'ye erişti. Yoksulluk sınırı ise 33 bin 948 TL olarak kayıtlara geçti.

Dijital mayın tarlasına dikkat! Türkiye’de kimlik avı saldırıları ve Truva Atı saldırıları katlandı!

Dijitalleşmenin hızlanmasıyla birlikte kimlik avı ve bankacılık işlemlerini hedefleyen Truva Atı saldırıları adeta patladı. Türkiye’de yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre kimlik avı saldırıları yüzde 53 artarken, Truva Atı saldırıları ise yüzde 238 arttı.

300 bin TL'ye elektrikli otomobil satıyorlar! O markadan Türkiye'de sürpriz çıkış! Bu çılgınlık kaçmaz!

Nisan ayının gelmesiyle birlikte sıfır km'de otomobil pazarı bir nebze olsun hareketlilik kazandı. 300 bin TL'lik en ucuz elektrikli otomobilde Türkiye'de satışa çıktı. İşte detaylar...

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış tam gaz! OECD ülkelerinde fiyatlar düşerken, Türkiye'de yıllık artış yüzde 153!

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış tam gaz devam ediyor. Peki konut fiyat artış oranları nasıl? Konout fiyatları neden artıyor?

türkiye de sağlık turizmi Haberi

türkiye de sağlık turizmi

Turizmin farklı alanlarda bir yansıması olduğunu ve klasik tatil anlayışının yanında kültür, sağlık turizmi gibi alanların da sektörü yakından takip etmeye zorladığı belirtilirken taşıdığı potansiyele de vurgu yapıldı. Dünyada sağlık turizminin hızla geliştiği belirtilen toplantıda Türkiye’nin de sağlık turizminde dünyanın ilk 10 ülkesi arasında yer aldığı belirtildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın  desteğiyle gerçekleştirilen toplantıya sektörle bağlantılı olan kişiler katıldı. Toplantıda konuşan MLP CARE Grup Koordinatörü Başak Erel, Türkiye’deki sağlık turizminin potansiyeline vurgu yaparak “Geçen yıl yaklaşık 450 bin yabancı hasta tedavi için Türkiye’yi tercih etti. Sağlık turizminde daha da güçlü bir konuma geleceğiz. Şu anda gerek Türkiye gerek ise dünya sağlık turizminde etkin bir rol oynuyoruz. Yılda ortalama 80 ila 100 bin arasında yabancı hasta tedavi olmak için bizi...