10 / 05 / 2024

türkiye dükkan sayısı

türkiye dükkan sayısı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı verilerine göre geçen ekim ayında Türkiye genelinde toplam 13 bin 337 esnaf ve sanatkar işletmesi kuruldu 9 bin 776 esnaf ve sanatkar işletmesi ise kapandı...

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'da konut sayısı değişti! 478 adet konut ve 27 adet dükkan olacak! 

Emlak Konut GYO projelerinden Gölyaka İstanbul projesinde hem konut hem dükkan sayısı değişti. İşte o son dakika gelişmesi...

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm çıkartması: Türkiye'nin neredeyse yarısı yenilenmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak '' Türkiye'nin yapı stokunun neredeyse yarısını yenilememiz lazım'' dedi.

Türkiye ultra zenginlikte artışta birinci sırada!

Türkiye'de geçtiğimiz sene ultra zengin sayısında patlama meydana geldi. Knight Frank 2024 Servet Raporu kapsamında Türkiye, dünyada 30 milyon dolar ve üstü servete sahip kişi sayısının oransal olarak en çok yükseldiği ülke oldu.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Türkiye’nin en itibarlı süpermarket markası o oldu!

Türkiye'nin en itibarlı süpermarket markası seçildi. En fazla mağazaya sahip olan o marka tercih edildi. İşte detaylar!

Atlas Sanayi Sitesi Esenyurt'ta yükseliyor! Son 14 dükkan! Yarısı Peşin kalanı vade farksız taksitle!

Atlas Sanayi Sitesi 17 bin 508 metrekare arsa üzerinde Esenyurt'ta yükseliyor. Toplamda 30 adet dükkandan oluşan bu projeden 14 dükkan yarısı peşin kalanı vade farksız taksitle satılıyor. Peki Atlas Sanayi Sitesi dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Dünya, Türkiye’ için kolları sıvadı! Her ülkeden çok önemli yardımlar geliyor!

Türkiye dün Kahramanmaraş merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremle asrın felaketini yaşarken tüm dünya yardım için seferber oldu.

İşte Türkiye’nin dünya gıda enflasyonundaki sıralaması!

Dünya Bankası verileri açıklandı. Türkiye, Dünya Bankası'nın açıkladığı verilere göre kaçıncı sırada yer alıyor? Haberin devamında...

Motorin ve benzin fiyat farkında makas açılıyor! Türkiye, dünya 4'üncüsü oldu!

Türkiye dünyada motorin-benzin fiyatı farkının en yüksek olduğu 4. ülke olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.

Dükkan kira sözleşmesi örneği 2022!

Kira sözleşmesi, taraflardan birinin taşınmazın kullanımını teslim ettiği, karşı tarafın da bunun karşılığında bir meblağ ödemeyi kabul ettiği sözleşmelere deniyor. Peki, dükkan kira sözleşmesi nasıl olmalı? Dükkan kira sözleşmesi örneği 2022...

2022'de Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobili hangisi? Fiyatına inanamayacaksınız

Otomobil fiyatları aldı başını gidiyor. Sıfır otomobiller de 2. el otomobiller de günden güne daha da pahalı hale geliyor. Durum böyle olunca vatandan ucuz otomobil arayışına girdi. İşte Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobili... Üsteli fiyatı sadece 127 bin lira.

türkiye dükkan sayısı Haberi

türkiye dükkan sayısı



Gümrük ve Ticaret Bakanlığı verilerine göre ekimde 3 bin 296 limited şirket, 3 bin 134 ticari işletme, 1.606 şube, 781 anonim şirket, 58 kooperatif kuruldu. Ekim ayı itibarıyla Türkiye genelinde toplam 1 milyon 572 bin157 esnaf ve sanatkar bulunurken, bunların işlettiği toplam iş yeri sayısı 1 milyon 694 bin 107 olarak belirlendi. Bu ayda Türkiye genelinde toplam 13 bin 337 esnaf ve sanatkar işletmesi kuruldu, 9 bin 776 esnaf ve sanatkar işletmesi ise kapandı. Söz konusu ayda geçen yılın aynı ayına göre, daha fazla tescil ve daha fazla terkin yapıldığı görüldü. Ekim 2014’de geçen yılın aynı dönemine göre daha fazla esnaf işletmesi açıldı, daha fazla esnaf işletmesi kapandı.


Akşam...