02 / 05 / 2024

türkiye ekim ayı fuarları

türkiye ekim ayı fuarları

Son yıllarda Avrupa'nın önemli fuarcılık merkezlerinden biri haline gelen Türkiye, gelecek ay 50 organizasyona ev sahipliği yapacak. Gelecek ay 16 farklı şehirde 50 fuar organizasyonu gerçekleştirilecek.

Türkiye, çelik üretiminde Avrupa'nın en büyük üreticisi oldu!

Türkiye, Ocak ayında gösterdiği performansı ile Almanya'yı geçerek, Avrupa’nın en büyük çelik üreticisi konumuna kadar yükselmiş oldu. 

Ekim ayında en çok konut satılan iller peş peşe sıralandı! İstanbul yine zirvede...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayı konut satış verilerini açıkladı. Bu kapsamda ülke genelinde en çok konut satılan iller merak konusu oldu. Peki, Türkiye'de Ekim ayında en çok konut hangi illerde satıldı?

Türkiye'de ekim ayında 43 Maserati satışı gerçekleşti

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında ekim ayında en çok satılan ilk 3 marka belli oldu. Buna göre sıra ile Fiat, Renault ve Toyota yer aldı. İşte ekim ayında en çok satılan otomobiller...

Yeni Opel Corsa, Ekim'de Türkiye yollarında olacak!

Otomotiv devi Opel’in,Türkiye ve daha birçok ülkede en çok satışu yapılan B segmentindeki modeli olan Corsa, yenilenen yüzüyle önümüzdeki Ekim ayında hem içten yanmalı motor seçenekleri hem de elektrikli versiyonuyla Türkiye yollarında olacak. 

Türkiye Nisan ayında 2,7 milyon ton ham çelik üretti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin ham çelik üretimi Nisan ayında 2,7 milyon ton, nihai mamul tüketimi de 3,5 milyon ton şeklinde oldu.

Türkiye Nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç etti!

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Ferhat Gürüz yaptığı açıklamada Türkiye'nin bu yılın nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç ettiğini kaydetti.

Altın fiyatlarında uzmanlar tek bir tahminde birleşti! Gözler 2 Kasım'a çevrildi

Altın ve dolar yatırımcıları Fed faiz kararı ve Türkiye Ekim ayı enflasyonuna odaklanmış durumda. Yatırımcılar analistlerin altın tahmini için yorumlarını araştırırken yeni bir değerlendirme geldi ve altın fiyatları için iki analist tek bir görüşte karar kıldı. İşte detaylar...

Emekli promosyonuna ekim ayı kampanyası peş peşe geldi! Garanti, Akbank, İŞ, Türkiye Finans, Yapı Kredi... 

Bankaların müşteri kapmak için başlattığı promosyon yarışı bu ayda devam ediyor. Bazı bankalar promosyon kampanalarını eylül ayında bitirirken bazı özel bankalar da ekim ayı kampanyalarını sürdürüyor. Peki, ekim ayı kampanyaları devam eden bankalar hangileri? İşte merak edilen tüm detaylar...

Amazon Prime günlerinde fırsat ürünler burada! 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Amazon Türkiye, Ekim ayının ikinci fırsat günlerinde. Öne çıkan fırsat ürünleri topladık.

Peugeot'da sıfır faizli kredi fırsatı! 

Peugeot Türkiye, ekim ayında binek ve ticari araç ürün yelpazesi için çok özel fırsatlar başlattı. Peugeot, SUV 2008, SUV 3008, SUV 5008, 208, yeni 308 ve 508’de birbirinden cazip sıfır faizli kredi fırsatı başladı. İşte kampanya detayları...

Ayçiçekte heyecanlandıran indirim! Tüm dünya bundan etkilendi! Peki Türkiye’de Ayçiçeğe ne zaman indirim gelecek

Bitkisel yağ fiyatları ise son 10 ayın en düşük seviyesini gördü. Bu fiyatlar birçok ülkede gözlenirken bu düşüş Türkiye'de hiçbir şekilde market raflarına ve pazarlara yansımadı. İşte detaylar…

Çay üretim rakamları açıklandı! İşte Türkiye’nin çay üretimdeki yeri!

Türkiye’nin ocak-haziran döneminin çay ihracat rakamları açıklandı. İşte Türkiye’nin çay üretimindeki verilerine dair detayları!

Ayçiçek yağı fiyatlarında yüzde 30 indirim! Türkiye'de fiyatlar neden aşağı düşmüyor

Uluslararası piyasalarda ham ayçiçek yağı son iki haftada yüzde 30 düşüşle 1500 dolara kadar geriledi. Bu gelişmenin iç piyasaya indirim olarak yansıması bekleniyor ancak Türkiye'deki firmalar bu düşüşü görmezden geliyor.

türkiye ekim ayı fuarları Haberi

türkiye ekim ayı fuarları


Son yıllarda Avrupa'nın önemli fuarcılık merkezlerinden biri haline gelen Türkiye'de gelecek ay 50 fuar düzenlenecek.  


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yetkililerinden alınan bilgiye göre, gelecek ay 16 farklı şehirde 50 fuar organizasyonu gerçekleştirilecek.  


Ekim ayında 23 fuara ev sahipliği yapacak İstanbul ilk sırayı alırken, ikinci sıradaki Antalya'da 5, üçüncü sıradaki başkent Ankara'da 4 fuar yapılacak. 


Mersin ve İzmir üçer fuarla dördüncü sırayı paylaşırken, Bursa, Van ve Gaziantep'te ikişer, Erzurum, Kahramanmaraş, Kırklareli, Kütahya, Malatya ve Tokat'ta birer fuar organize edilecek.  


Dünya mücevher sektörü fuarları arasında ilk 5 içinde yer alan "Istanbul Jewelry Show", gelecek ay düzenlenecek fuarlar arasında dikkat çekiyor. 29 yıldır kesintisiz olarak gerçekleştirilen Istanbul Jewelry Show, 16-19 Ekim tarihlerinde sektör profesyonellerini İstanbul Fuar Merkezi'nde bir araya getirecek. 


Fuar, Doğu...