06 / 05 / 2024

türkiye Erbil Real Estate Fair 2013

türkiye Erbil Real Estate Fair 2013

Türkiye Erbil'in ilk ve tek gayrimenkul ve yatırım fuarı Erbil Real Estate Fair 2013'te "Onur Ülke" ünvanıyla yer alacak...

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

Erbil Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türkiye damgası!

Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen "Uluslararası İnşaat ve Elektrik Endüstrisi Fuarı"na Türkiye'den 48 firma katılıyor...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Türkiye’den Erbil’e imar atağı!

Kuzey Irak ve Türkiye arasında yaşanan sorunlar Türk Hava Yolları’nın Erbil'e yeniden seferler başlatmasıyla normale döndü. Petrol, gıda, inşaat ve alt yapı alanlarında Kuzey Irak'ta varlığını sürdüren Türk firmaları ülkede yeniden söz sahibi olmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin en çok konut satışı yapan şirketi MESA oldu!

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından yapılan Real Estate Stars 2018 Ödülleri kapsamında MESA “2017 Yılında Türkiye’nin (Adet Bazında) En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri” kategorisinde 1. oldu.         

Türkiye'den Irak'a imar hamlesi bekleniyor!

Erbil Valisi Nevzad Hadi 12 Mayıs genel seçimlerinden sonra Irak'ın ciddi ve yeniden bir imar sürecine gireceğinin altını çizerek Türkiye'den bölgede ciddi imar hamlesi beklediklerini söyledi. 

NEF Türkiye'de sektörde en çok satış yapan firma oldu!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Real Estate Stars Ödülleri sahiplerini buldu. NEF Türkiye'de sektörde en çok satış yapan firma seçildi.

Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri ödüllerinden ikisi Dağ Mühendislik'e!

Bu yıl ikinci kez verilen  “Türkiye’nin  Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödüllerinden ikisi Dağ Mühendislik’e gitti. 

Türkiye'de en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirket!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından, Daikin'in ana sponsorluğunda "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödül töreni bugün gerçekleştirildi. 

türkiye Erbil Real Estate Fair 2013 Haberi

türkiye Erbil Real Estate Fair 2013

Yurtdışında başarılı projelerle fark yaratan, gayrimenkul, perakende ve hizmet sektörünü tek çatı altında toplayan ve sahip olduğu ekonomik koşullarla bir fırsat ülkesi olan Türkiye, Erbil’in ilk ve tek gayrimenkul fuarı Erbil Real Estate Fair 2013’ün "Onur Ülkesi" seçildi.


ARI Fuarcılık'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı, Türkiye’den GHD (Gayrimenkul Hukuku Derneği),İNDER(İstanbul İnşaatçılar Derneği)ve REIA (Uluslar arası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği) gibi derneklerin de desteklediği, E.R.E.F, 27-30 Haziran 2013 tarihleri arasında Erbil Fuar Alanı’nda gerçekleşecek.


Neden Türkiye?

E.R.E.F 2013 Fuarı'nda Türkiye, ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının yükselişe geçmesi nedeniyle "Onur Ülke" ünvanıyla yer alacak.  Çünkü gayrimenkul sektörünün giderek gelişmekte olan potansiyeli, yabancı yatırımcı açısından önemli olanaklar sunuyor. Bu da Türkiye’nin uluslararası yatırımcılar nezdinde bir cazibe merkezi haline geldiğinin göstergesi olarak görülebilir.


“Onur Ülke” ünvanı, Türkiye’deki...