15 / 05 / 2024

Türkiye Finanstan ramazan kampanyası

Türkiye Finanstan ramazan kampanyası

Kampanya kapsamında konut finansmanında kar oranlarını düşürerek 60 ay vadede yüzde 0,90' lık kar oranı uygulayan Türkiye Finans, hayalindeki eve sahip olmak isteyenleri bekliyor...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Bayraktar açıkladı: Et ve süt fiyatlarına zam gelebilir!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazan sonunda market fiyatlarında 39 ürünün 30'unda artış, 9'unda ise düşüşlerin olduğunu söyledi ve et ve süt fiyatlarında artışların görülebileceğini belirtti.

Ramazan pidesine dev zam! Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan çok konuşulacak açıklama!

Ramazan ayının gelmesine sayılı günler kala insanlar tarafından pide fiyatları da merak konusu oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yaptığı açıklama ile beraber pide fiyatlarına büyük zam geleceği düşünülüyor.

Türkiye, uluslararası vergi standartlarını kabul etti!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek uluslararası vergi standartlarını içeren çok taraflı uluslararası anlaşmaya Türkiye adına imza attı. Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Ramazan Biçer, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Wanda Group, Türkiye’ye Mar Yapı ortaklığıyla geliyor!

Teknolojiden turizme, finanstan gayrimenkule kadar geniş faaliyet alanlarıyla dikkat çeken Çinli WandaGroup, Mar Yapı ortaklığıyla Türkiye’ye turizm yatırımı için geliyor.

Türkiye vergi reformu fırsatını kaçırmasın!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Ramazan Biçer bugünkü yazısında ''Türkiye vergi reformu fırsatını kaçırıyor mu?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Dünyadaki 300 helal otelin yarısı Türkiye’de bulunuyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Çokcevik, dünya genelinde 300’e yakın helal konseptli otel olduğunu, bunun yarısının Türkiye’de bulunduğunu söyledi.

Suriye'deki savaş yabancıların Türkiye'deki konut alımlarını nasıl etkiliyor?

Ramazan ayında konut satışlarında yavaşlama getirirken Suriye sınırında yaşanan yeni gerginlik ve "Türkiye savaşa mı giriyor?" kaygısı yabancıyı 'ev'den soğuttu. "Yaprak kıpırdamıyor" diyen sektör beklemeye geçti.

Türkiye Finans'tan Ramazan Bayramı'na özel konut kredisi!

Kampanya kapsamında konut finansmanında kar oranlarını düşürerek 60 ay vadede yüzde 0,90’ lık kar oranı uygulayan Türkiye Finans, hayalindeki eve sahip olmak isteyenleri bekliyor.

Sururi Çorabatır: Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 6 arttı!

Ramazan ayında iç pazarda düşme olacağını söyleyen TUROFED Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır, Türk turizminin Türkiye genelinde geçen yıla oranla yüzde 6 artış gösterdiğini söyledi.

RB, Türkiye'nin en büyük alkolsüz lokantasını Ümraniye'de açtı!

Alkolsüz restaurantlar zinciri ile dikkat çeken RB Markası (Ramazan Bingöl), Ümraniye'de Türkiye'nin en büyük alkolsüz lokantasını açtı. RB'nin yıl sonu hedefi 10 milyon dolar ciro 3300 kişiye hizmet verecek kapasiteye ulaştı...

Arap turist Ramazan'da Türkiye'yi seçti!

İstanbul'da Ramazan projesi Arap turistlerin ilgisini çekti, turistler Türkiye'yİ seçti, satışlar yüzde 30 arttı

Pandora, Türkiye 'deki ilk mağazasını açtı!

Tüm dünyadaki kadınlar için lüksü elde edilebilir kılmak ve feminenliklerini ortaya çıkarmak iddiasındaki Pandora, Türkiye 'deki ilk mağazasını açtı. Markanın Türkiye temsilcisi Saat&Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, “Bu yıl 6 yeni mağaza planımı

MOBESKO, mobilyayı Türkiye'nin yer yerine ücretsiz taşıyor

MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Başturk, 92 mobilya ve beyaz eşya esnafını bir çatı altında toplayan mobilyacılar çarşısında satılan ürünleri, Türkiye'nin yer yerine ücretsiz teslim ettiklerini söyledi

Türkiye Finanstan ramazan kampanyası Haberi

Türkiye Finanstan ramazan kampanyası

Türkiye Finans kendi evine taşınmak isteyenlere Ramazan Bayramı'na özel kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında konut finansmanında kar oranlarını düşürerek 60 ay vadede yüzde 0,90'lık kar oranı uygulayan Türkiye Finans, hayalindeki eve sahip olmak isteyenleri bekliyor. Türkiye Finans, kendi evine taşınmak isteyenleri ev sahibi yapmak için kampanyalanna bir yenisini daha ekledi. Türkiye Finans, müşterilerine çok uzun vadede seçenelder sunan Çilingir Mortgage ürünleri çatısı altında Ramazan Bayramı'na özel bir kampanya sunuyor. Uygun kar oranlan ve esnek ödeme planlanırı bir araya getiren "Bayramı Yeni Evinizde Geçirin" kampanyası ile Türkiye Finans, ev sahibi olmak isteyen herkese kolaylık sağlıyor. 


KONUT SAHİBİ YAPACAK 


Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar "Bizi biz yapan değerlerimiz ve geleneklerimizin daha da anlamlandığı Ramazan Bayramı'na özel Çilingir Mortgage ürünleri...