13 / 05 / 2024

türkiye gazzede hastane mi yapacak

türkiye gazzede hastane mi yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, Gazze halkının kullanımı için konutlar inşa edileceği ve 200 yataklı Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesinin de en kısa zamanda hizmete alınacağı ifade edildi.

İŞKUR duyurdu! Türkiye geneli hastane personel alımları başladı! Başvuru şartları belli oldu! Hemen bakın

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yeni ilanlar açıklanmaya başladı. Türkiye genelindeki hastaneler, personel açığını kapatmak için personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları belli oldu. İşte hastane personel alımı başvuru şartları...

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane açıldı!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, törende önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane hizmete açılıyor!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi bugün yapılacak törenle açılıyor. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak...

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Çinli yatırımcılar Türkiye'de hastane kuracak!

Çin İş İnsanları Federasyonu Başkan Yardımcısı Liying Tang, Türkiye'de hastane kurmak istediklerini söyledi.

Türkiye’de 894 hastane ve 7 bin 950 aile sağlığı merkezi açıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de 894 hastane 7 bin 950 aile sağlığı merkezi, 2 bin 700’e yakın 112 acil sağlık istasyonu ve 171 Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ile hizmet sunulduğunu söyledi.

Türkiye'nin El-Bab'da inşa ettiği hastane açıldı!

Türkiye'nin Fırat Kalkanı Harekatı ile teröristlerden temizleyerek mahalli idaresini kuran El Bab’da inşa ettiği 200 yataklı hastane hizmete açıldı.

Türkiye'ye 1.245 yeni hastane, 817 bin konut yaptık!

Sivas mitinge halka hitap eden Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Türkiye'ye 284 bin derslik, bin 245 yeni hastane, 817 bin toplu konut yaptık. Peki bu yıkım ekine soruyorum? Siz ne yaptınız?" dedi..

Türkiye El Bab’da 200 yataklı hastane inşa ediyor!

Türkiye’nin sınır güvenliği sağlamak adına başlattığı Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki iyileştirme çalışmaları kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. 

Türkiye El Bab’a hastane kuracak!

Türkiye El Bab’a 200 yatak kapasiteli hastane kuracak. Kurulacak hastanenin doktorları Türkiye’ye sığınan ve Türkiye’de eğitilen Suriyeli doktorlar ve hemşirelerden oluşacak.

2007 yılında Türkiye'nin ilk tarihi eser hastanesi açılacak!

2007 yılında Türkiye'nin ilk tarihi eser hastanesi Süleymaniye'de açılacakmış. Süleymaniye'deki Kayserili Ahmet Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek olan hastane uzman kadrosuyla İstanbul ve tüm Türkiye'ye hizmet edecekmiş.

Türkiye'de bebek dostu hastaneler artıyor!

Türkiye genelinde bin 129 "bebek dostu" hastane sayısına ulaşılarak, 81 ile "bebek dostu", başarılı çalışmaları olan 58 ile de "altın bebek dostu" unvanı verildi.

1989 yılında Türkiye'nin en büyük sağlık kurumu müşteri bekliyormuş!

1989 yılında Türkiye'nin en büyük sağlık kurumu Vakıf Gureba Hastanesi müşteri bekliyormuş. Mütevelli heyetin üniversite kurma girişimleri Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in vetosuyla önlenince, 400 milyar liralık hastane sahipsiz kalmış.

türkiye gazzede hastane mi yapacak Haberi

türkiye gazzede hastane mi yapacak

Gazze ekonomisi ve altyapısı Türkiye sayesinde nefes alacak. Genç işsizliğin yüzde 67’ye ulaştığı ülkede, TOBB öncülüğünde yapılan OSB 15 bin kişiye iş imkanı sunarken, TOKİ’nin toplu konut projeleri onbinlerce kişiye istihdam sağlayacak. Gazze’nin acil elektrik ve su ihtiyacı da yine Türkiye’nin liderliğinde karşılanacak.


Başbakan Binali Yıldırım'ın ayrıntılarını açıkladığı Türkiye ile İsrail ilişkilerinin normalleşmesine ilişkin anlaşma, Gazze ekonomisi ve özellikle altyapısına ciddi katkı sağlayacak. 


200 YATAKLI DOSTLUK HASTANESİ

Mutabakatta, Türkiye'nin Gazze'ye insani yardım dahil sivil amaçlı malzemelerin girişini sağlayacağı ve altyapı yatırımlarını gerçekleştireceği, bu doğrultuda Gazze halkının kullanımı için konutlar inşa edileceği ve 200 yataklı Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesinin de en kısa zamanda hizmete alınacağı ifade edildi. Gazze halkının en acil ihtiyaçları olan elektrik ve içme suyu sorunu da Gazze'ye verilen elektrik ve su...