04 / 05 / 2024

Türkiye genelindeki en yaygın konut tipi

Türkiye genelindeki en yaygın konut tipi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ''Türkiye'de Aile Yapısı Araştırmaları İleri İstatistik Analizi Araştırması - 2013'' hazırladı. Rapora göre Türkiye genelindeki en yaygın konut tipi 2+1.

İş arayanlara beklenen haber!İŞKUR Türkiye genelindeki hastanelere personel alımı yapacak!İlkokul mezunu olmanız yeterli

İŞKUR, Türkiye genelindeki hastanelere en az ilköğretim mezunu kişiler içerisinden personel ve işçi alımı yapacak. İşte detaylar...

Yurtbay Seramik,Türkiye'deki en büyük mağazasını İkitelli'de açıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye genelindeki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de açılıyor.

Türkiye'nin en uzun tünelinin inşaatında çalışmalar yeniden başladı!

Türkiye'nin en uzun, dünyanın 4'üncü uzun çift tüplü tüneli olan Ovit Tüneli'nde, 'Yetersiz iş güvenliği' gerekçesiyle verilen geçici durdurma kararı eksikliklerin giderilmesinin ardından kaldırıldı ve çalışmalar yeniden başlatıldı.

Karaca Adası dosyası Türkiye’nin en zengin 100 insanına gönderildi!

Adanın satışını Bosforce Emlak şirketi üstlenmiş. Şirket adanın bilgilerinin olduğu bir dosyayı Türkiye’nin en zengin 100 insanına gönderdi.Olay adanın satışıyla ilgili olarak konuşan Bosforce Emlak Geliştirme Yönetici Ortağı Uğur Özcan konuştu.

A.B Gıda ve Telemobil Türkiye’nin en büyük fuar merkezini kuruyor!

Unakıtanların iki şirketi A.B Gıda ve Telemobil, Türkiye’nin en büyük fuar merkezini Tuzla’da kurmaya hazırlanıyor. Unakıtanlar araziyi özelleştirmeden aldı. Yatırımın başlaması için Başbakan’ın onay vermesi gerekiyor

Unakıtanlar Türkiye'nin en büyük fuar merkezini Tuzla'da yapacak!

Unakıtanların iki şirketi A.B Gıda ve Telemobil, Türkiye’nin en büyük fuar merkezini Tuzla’da kurmaya hazırlanıyor. Unakıtanlar araziyi özelleştirmeden aldı. Yatırımın başlaması için Başbakan’ın onay vermesi gerekiyor

Türkiye’nin en büyük fuar merkezi Tuzla'da kurulacak!

Unakıtanların iki şirketi A.B Gıda ve Telemobil, Türkiye’nin en büyük fuar merkezini Tuzla’da kurmaya hazırlanıyor. Unakıtanlar araziyi özelleştirmeden aldı. Yatırımın başlaması için ise Başbakan’ın onay vermesi gerekiyor

1961 yılında Türkiye'nin en yüksek apartmanları inşa ediliyormuş!

1962 yılında Türkiye'nin en yüksek apartmanları Şişli'de, Hürriyet-i Ebediye Tepesi'nde inşa edilmekteymiş. İnşası devam eden, Türkiye'nin en yüksek apartmanları tamamlandığında 19 milyon liraya mal olacakmış.

1959 yılında Türkiye'nin en büyük oteli Taksim'de inşa edilecekmiş!

1959 yılında Türkiye'nin en büyük oteli, Taksim Belediye Gazinosu sahasında inşa edilecekmiş. 40 bin metrekarelik sahada inşa edilecek otel 16 katlı ve 425 odalı olacakmış.

Türkiye'nin En İyi Sosyo Kültürel Yapısı Vialand!

Türkiye'nin En İyi Sosyo Kültürel Yapısı Vialand oldu. Via Properties & Gürsoy Grup ortaklığında 650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen VIALAND, sadece Türkiye değil, çevre ülkeler için de eğlence ve perakendenin merkezi haline geldi

Türkiye’nin en değerli semti Bebek!

Satılık konutta İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’ya ait aylık ortalama metrekare fiyatı en yüksek olan semtler sıralandı. Türkiye’nin en değerli semti 20 bin 858 TL’lik metrekare fiyatıyla Bebek oldu .

Türkiye'nin en değerli semti Bebek oldu!

Satılık konutta İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’ya ait aylık ortalama metrekare fiyatı en yüksek olan semtler sıralandı. Emlak Endeksi’ne göre Türkiye’nin en değerli semti 20 bin 858 TL’lik metrekare fiyatıyla Bebek oldu

Türkiye'nin en değerli semti hangisi?

Satılık konutta İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve de Bursa'ya ait aylık ortalama metrekare fiyatı en yüksek olan semtler sıralandı. İşte Türkiye'nin en değerli semti hangisi?

Türkiye genelindeki en yaygın konut tipi Haberi

Türkiye genelindeki en yaygın konut tipi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ''Türkiye'de Aile Yapısı Araştırmaları İleri İstatistik Analizi Araştırması - 2013'' hazırladı.  Bakanlıkça hazırlanan son çalışmayla ise bu iki araştırma karşılaştırıldı.


Bu çalışma raporuna göre, Türkiye'de hanede yaşayan kişilerin sayısı ortalama 3,6 kişi olarak belirlendi. Hanehalkı büyüklüğünün en fazla olduğu bölgeler Güneydoğu Anadolu, Ortadoğu Anadolu ve Kuzeydoğu Anadolu olarak tespit edildi. 


Ülke genelinde hanelerin yüzde 70'inin çekirdek ailelerden, yüzde 18'inin dağılmış ailelerden, yüzde 12'sinin ise geniş ailelerden oluştuğu belirlenirken, Türkiye'de hanelerin yarıya yakınının apartman dairesinde oturduğu ortaya çıktı.


Rapora göre, Türkiye'deki hanelerin yüzde 26'sı kiracı, yüzde 61'inde ise oturulan konut aile fertlerinden birine ait. İkinci konut kullanım oranının en yüksek olduğu il İstanbul iken, yazlık, köy evi, yayla evi gibi konutlarda yaşayanların oranı yüzde 20.


Türkiye genelindeki en yaygın...