22 / 07 / 2024

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, sosyal yardımların vergiden muaf tutulmasıyla birlikte senede toplam 4 bin 800 Türk Lirası'nın çalışanın cebinde kalacağına dikkat çekti. 

TİSK’ten son dakika asgari ücret açıklaması geldi! Bakan Işıkhan enflasyonu vurgulamıştı: Asgari ücrette flaş gelişme!

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Genel Sekreteri Akansel Koç, asgari ücret görüşmelerinin önümüzdeki günlerde başlayacağına dikkat çekti. İşte TİSK'ten yapılan o son dakika açıklaması...

SON DAKİKA...Naci Görür'den Türkiye'ye kritik uyarı: 7.4 büyüklüğünde deprem ihtimali! Hemen tıkla, sen de öğren!

Deprem Felaketine Hazır Mıyız? Yer Bilimci Naci Görür'den endişe veren ifadeler resmen geldi. Orada 7.4 şiddetinde deprem bekleniyor. Hangi Şehirler Risk Altında? Alınması gereken önlemler neler? İşte Türkiye'nin en riskli bölgeleri!

İşveren'den üç madde ile EYT açıklaması!

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Başkanı Özgür Burak Akkol, emeklilerle emekli olmayanlar arasındaki SGK prim farkının ortadan kalkacağını ve işverenlerin Kredi Garanti Fonu'ndan (KGF) uygun kredi alabileceklerini söyledi.

Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

2023 yılı yeni asgari ücretin ne kadar olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, yeni asgari ücretin tutarıyla kritik açıklamalarda bulundu.

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği EYT düzenlemesinde flaş gelişme! İşverenlerden kritik uyarı geldi

Milyonlarca kişinin yıllardır beklediği EYT düzenlemesinde geri sayım başladı. Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamanın ardından bugün işveren tarafından da açıklama geldi. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Başkanı Özgür Burak Akkol, emekli olup çalışmaya devam etmek isteyen

Türkiye sondan ikinci oldu! Asgari ücrette üzen tablo!

Avrupa İstatistik Ofisi tarafından açıklanan verilere göre, 27 Avrupa ülkesi arasında Türkiye, en düşük asgari ücreti veren ikinci ülke oldu.

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Shopify Türkiye’deki e-ticaret koçu olarak Courself.co’yu seçti

E-ticaret altyapısa destek veren platform Shopify, Türkiye’deki ilk e-ticaret koçu olup Courself.co’yu seçtiğini bildirdi. İşte detaylar...

Yeni kripto borsası Türkiye'de faaliyete başladı!

Çinli spot işlem borsası Gate io, Türkiye’de resmi olarak faaliyetlerine başlamış durumda. 190'dan fazla ülkede 10 milyon kullanıcıya hizmet veren Gate io, Türkiye’deki yatırım ve ofisini bu yıl itibarıyla büyütmeyi amaçlayacak.

Türkiye'nin otomobili TOGG’dan bir ilk daha: "Otomobili yeni nesil akıllı cihaza dönüştürüyoruz"

Türkiye’nin otomobili TOGG, küresel teknoloji markası olma yolunda adımlar atmaya devam ediyor. Otomobilden başka şirket olarak mobilite alanında hizmet veren TOGG, TM Forum’a katıldı.

Financial Times tabloyu çizdi: En endişe veren ülke Türkiye!

Financial Times'ta yer alan habere göre ise; gelişmekte olan ülkeler arasında en endişe verici ülke Türkiye. Gerekçesi ise faiz artırımının reddedilerek lirayı desteklemeye yönelik hamleler yapılması olarak gösterildi.

Milyonlarca asgari ücretli çalışan Temmuz ayında zammı bekliyordu! Patronlar asgari ücrete zam için kararını verdi

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'ndan (TİSK) asgari ücretle ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada olası değerlendirmeye olumlu yaklaşılacağına yer verildi.

Asgari ücret zammında flaş gelişme! Son dakika açıklaması geldi! Yapılacak toplantıda masada olacaklar!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zammı için son dakika açıklaması geldi. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'ndan (TİSK), asgari ücret ara zammıyla ilgili olarak, asgari ücretin değerlendirilmesi için yapılacak toplantıda masada olacaklarını belirtti.

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Haberi

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, çalışanlara yapılacak sosyal yardımlarda vergi muafiyeti uygulamasından dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, "Bin lira sosyal yardım alan çalışan, SGK primi ve gelir vergisiyle bunun 400 lirasını geri ödemek durumunda kalıyordu. Kabaca bir hesapla aynı ücret devam ettiği sürece yılda toplam 4 bin 800 lira çalışanın cebinde kalmış olacak" diye konuştu.Akkol, TİSK tarafından dördüncüsü bu sene Divan Kuruçeşme'de gerçekleştirilen Ortak Paylaşım Forumu'nun açılış konuşmasını yaptı.

TİSK olarak ülkeye ve insanlara ortak fayda sağlayacak çözüm, fikir ve icraatları konuşmayı devam ettirdiklerini söyleyen Akkol, işçi, işveren ve kamunun katılımıyla düzenledikleri Ortak Paylaşım Forumu'nun bu açıdan bakıldığında çok önemli bir platform olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz sene ekim ayında üçüncüsünü düzenledikleri forumdan günümüze kadar, dünyada birçok politik...