01 / 05 / 2024

Türkiye İtibar Akademisi endeksi

Türkiye İtibar Akademisi endeksi

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl sekizincisi açıklanan Türkiye İtibar Endeksi (TİE) verilerine göre Folkart, listenin 9. sırasında yer aldı.

Folkart en itibarlı şirketler arasında!

Folkart, Türkiye İtibar Akademisi tarafından, Türkiye'nin en itibarlı markaları arasında gösterildi.

Türkiye’nin ilk Online Emlak Akademisi kuruldu!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek 2012 Şubat ayında Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini düzenlemesinin ardından 8 yıl sonra 2020 Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademisi'ni kurdu.

Folkart Altın Lig'te!

Türkiye İtibar Akademisi (TİA) ve Yıldız Üniversitesi (YTÜ) İstatistik Bölümü'nün, Ekonomiye Fayda Endeksi (EFE) araştırmasından çıkan sonuca göre, Folkart markası sıralamada Altın Lig'te yer aldı.

Folkart, Türkiye'nin en itibarlı şirketleri arasında!

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl sekizincisi açıklanan Türkiye İtibar Endeksi (TİE) verilerine göre Folkart, listenin 9. sırasında yer aldı.

ERA Türkiye'den Ankara'da gayrimenkul eğitimi!

Gayrimenkul sektöründe en iyiyi hedefleyen ve bu amaçla bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerini aralıksız sürdüren ERA Türkiye, şimdi de Ankaralılara kazancın yolunu gösterdi.

Ali Ağaoğlu'ndan 'En itibarlı firma' unvanına teşekkür!

Türkiye İtibar Akademisi’nin Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü ile düzenlediği Türkiye İtibar Endeksi’nin 2016 sonuçları belli oldu. Ağaoğlu İnşaat 'En itibarlı firma' unvanını aldı.

İşte Türkiye’nin en 'itibarlı' markaları!

Türkiye İtibar Endeksi’nin 2016 sonuçları belli oldu. Yurt çapında 3 bin 808 kişi ile yapıldı. En itibarlı marka Koç Holding oldu.

Türkiye’de enerji tasarruflu konutlara talep arttı!

Gayrimenkul Geliştirme Akademisi kurucusu Hülya Uğuz Yedievli, Türkiye’de enerji tasarruflu konutlara talebin arttığını belirtti. Enerji tasarrufu sağlayan binalar aynı zamanda ekonomik ve çevresel fayda sağlıyorlar.

Nihat Zeybekci'den Türkiye Varlık Fonu açıklaması!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye Varlık Fonu kurulmasına dair teklif, 'İtibarımız var, uluslararası arenada kredibilitemiz var' teklifidir." diye konuştu.

Türkiye’de konut fiyatlarında anomali var!

Aile Akademisi'nde Merkez Bankası’nın faiz indirdiği gün konut piyasası ve yatırım zamanlamasını değerlendiren Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu “Türkiye’de konut fiyatlarında anomali var” dedi.

Yeşil bina sektörü Türkiye'de hızlı büyüyor!

SAÜ İnşaat Mühendisliği Topluluğu'nca düzenlenen 'Yenilenebilir Enerji' konulu söyleşiye katılan ERKE Green Akademisi'nden Mert Güller, "Yeşil bina sektörü Türkiye'de daha hızlı büyüyor" dedi

Türkiye Yeşil Tüketim Araştırması sonuçları açıklandı!

Türkiye Yeşil Tüketim Araştırması sonuçları açıklandı. Sürdürülebilirlik Akademisi’nin Schneider Electric desteği ile gerçekleştirdiği araştırmada tüketiciler ürünün çevreye verdiği olumlu veya olumsuz etkileri göz önünde bulunduruyor.

François Gagnon: Türkiye'de fiyatlar şehir merkezlerinden daha düşük seviyelerde!

ERA Türkçe, Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi'ni açtı. Şirketin Avrupa Başkanı François Gagnon "Türkiye'de fiyatlar, şehir merkezlerinden daha düşük seviyelerde seyretmekte.Türkiye'de görülmesi gereken birinci farkı olarak düşünüyorum" dedi.

Türkiye İtibar Akademisi endeksi Haberi

Türkiye İtibar Akademisi endeksi

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl sekizincisi açıklanan Türkiye İtibar Endeksi (TİE) verilerine göre Folkart, ülkemizin en itibarlı şirketleri arasına girdi.

Folkart sadece İzmir’de faaliyet göstermesine karşı Türkiye'de yapılan araştırma sonucu inşaat sektörünün en itibarlı markaları arasında ilk 10’a girip büyük bir başarı sağladı. Folkart dışında İlk 10 sırada bulunan şirketlerin hepsinin çok sayıda bölgede proje hayata geçirmemesine rağmen sadece İzmir’de faaliyet gösteren Folkart’ın listeye 9. sıradan girmesi büyük bir başarı olarak nitelendirildi. İstanbul’da düzenlenen ödül törenine katılan Folkart Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Gökşen, Folkart adına ödülü aldı.

Araştırma kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İstatistik Bölümü’nün akademik denetiminde ve raportörlüğünde 30 farklı sektörde 12 bin kişi aranarak araştırmada bulunuldu. Araştırmada hem sektörel bazda hem de ülkede itibar ele alındı. Saha çalışmaları...