27 / 04 / 2024

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu toplantı adıyaman

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu toplantı adıyaman

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun 15. İstişare ve Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Adıyaman’ a gelen muhtarlar Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini de gezmeyi ihmal etmediler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi 16 yılda 3,5 kat büyüttük!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Ankara muhtarlarıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'yi 16 yılda 3,5 kat büyüttüklerini ifade etti...

Arap ve İranlı yatırımcılar rotasını Türkiye'ye çevirdi!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat bugünkü yazısında Türkiye'deki konut sektörünü ele aldı. Yazıda lnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Sekreteri Alaattin Çakır'ın sözlerine yer verdi. İşte o yazı..

Hüseyin Akdeniz'den Altınordu Rıhtım projesi açıklaması!

İskele Bahçe'nin sahibi Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Akdeniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın Rıhtım Projesi ile ilgili açıklamalarına cevaben sosyal medya sayfasında bir yazı yayınladı.

Avrupa'da 37 bin, Türkiye'de 500 bin müteahhit var!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, Denizli'de 6 bin, Türkiye genelinde 500 bin müteahhit olduğunu vurguladı.

Türkiye'ye 77 AVM daha geliyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye’de 2018 yılına kadar yapımı devam eden 77 AVM ile birlikte sayının 421’e ulaşacağını belirtti.

Tahir Tellioğlu: Türkiye'nin yeniden inşası için çalışacağız!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Salonunda TOBB Yönetiminin ev sahipliğinde, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)'a bağlı federasyon , birlikler ve Antalya İnşaat Müteahhitleri derneğinin katılımı ile yapıldı.

CAFA ve EFIC’de Türkiye mobilya sektörü konuşuldu!

Asya Pasifik Mobilya Federasyonu ( CAFA ) ve Avrupa Mobilya Sanayicileri Konfederasyonu ( EFIC )’e başkanlık düzeyinde katılım gösteren MOSDER, Türkiye mobilya sektörünün gelişimini gözler önüne serdi.

Türkiye 3. İnşaat Sektörü Değerlendirme Toplantısı yapıldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) tarafından düzenlenen "Türkiye 3- İnşaat Sektörü Değerlendirme Toplantısında konuştu...

Nilüfer Türkiye'ye model olacak!

Katılımcılık ve sosyal belediyecilik anlayışıyla Türkiye'de örnek olacak yönetim sistemini oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ilçedeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Adıyaman'da muhtarlar turistik yerleri gezdi!

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun 15. İstişare ve Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Adıyaman’ a gelen muhtarlar Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini de gezmeyi ihmal etmediler...

Tahir Tellioğlu: Türkiye'de müteahhit enflasyonu var!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, toplam 300 bine dayanan müteahhit sayısıyla ilgili "Türkiye'de, müteahhit enflasyonu var" yorumunda bulunarak 80 milyon nüfuslu Türkiye'de 300 bine yakın müteahhitin olmasını eleştirdi.

Tahir Tellioğlu: Türkiye'de 300 bin müteahhit var

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, "Türkiye'de müteahhit enflasyonu" olduğunu savundu. Tellioğlu, 27 AB ülkesinde 80 bin mtüeahhit varken, Türkiye'de 300 bin müteahhit olduğunu belirtti...

Süleyman Onatça: Türkiye'ye 3 İstanbul daha lazım!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Onatça, İstanbul ve çevresindeki 14 ilde orta gelir tuzağı riski bulunmadığını belirterek, "Türkiye'ye 3 İstanbul daha lazım" dedi

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu toplantı adıyaman Haberi

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu toplantı adıyaman

Türkiye’nin 72 ilinden 100’ün üzerinde muhtar adıyaman tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun 15. İstişare ve Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Adıyaman’a gelen muhtarlar, Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini de gezmeyi ihmal etmediler. Nemrut Dağı’nın kar yağışı nedeniyle ulaşıma açık olmamasından dolayı ziyaret edemeyen muhtarlar, sahabe Saffan Bin Muattal Hazretleri’nin kabrini, Cendere Köprüsünü ve Arsemia Ören yerini ziyaret etti.

Muhtarlar sahabe Saffan Bin Muattal Hazretleri’nin kabrini ziyaret ettiklerinde Sahabe Cami İmamı Ömer Ünsal’dan bilgi aldılar.


Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve beraberindeki muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, toplantının ve ziyaretin amacına ulaştığını dile getirdi.

Taş, organizasyonda emeği geçen ve destek veren Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev...