05 / 05 / 2024

türkiye Orman ürünleri ihracatı

türkiye Orman ürünleri ihracatı

Ağaç ve orman ürünleri ihracatı, yılın ilk yarısında yüzde 9.2 oranında arrtı. En fazla ihracat yapılan ülkeler Irak, İran, Azerbaycan, Libya ve Birleşik Krallık oldu

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Genç tarafından kuruldu.

Türkiye’nin 8 aylık mobilya ihracatı rekor kırdı!

Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri sektörü, senenin sekiz ayında Türkiye ihracatına 5, 45 milyar dolar katkı sağlarken mobilya sektörünün ihracatı ise 3, 11 milyar dolara ulaşmış oldu.

Türk ürünleri hakkında flaş gelişme! Market rafları kiralanacak

Türkiye'nin ürünleri hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Buna göre Türk ürünleri için uzak ülkelerde market rafları kiralanacak.

Meskenim İnşaat Ve Orman Ürünleri Kağıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meskenim İnşaat Ve Orman Ürünleri Kağıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ordu Özdemir tarafından kuruldu.

Türev Teknik Orman Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Türev Teknik Orman Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ender Öztürk ve Ahmet Güngören tarafından kuruldu.

Eymenzade İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Tekstil Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Eymenzade İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Tekstil Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Ltd.Şti bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aytaç Türkmen tarafından kuruldu.

Markel İnşaat Taahhüt Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markel İnşaat Taahhüt Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Demir tarafından kuruldu.

Ctk Metal Plastik Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ctk Metal Plastik Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Tökü tarafından kuruldu.

türkiye Orman ürünleri ihracatı Haberi

türkiye Orman ürünleri ihracatı


Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerinden derlenen bilgiye göre, geçen yılın ocak-haziran döneminde 2 milyar 79 milyon 469 bin dolar olan sektördeki ihracat, bu yılın aynı döneminde yüzde 9,2 artarak 2 milyar 272 milyon 561 bin dolara yükseldi.  


Alt mal grupları bazında 808 milyon 356 bin dolarla sektör ihracatının yüzde 35'ini karşılayan mobilya ürünleri, ilk sırada yer aldı.  


Bunu 545 milyon 199 bin dolarla kağıt ve karton, 302 milyon 787 bin dolarla ağaç ve ağaç mamulleri, 48 milyon 666 bin dolarla kekik, defne yaprakları, 5 milyon 241 bin dolarla müzik aletleri takip etti.  


Lider ihraç pazarı Irak 


Irak, 345 milyon 658 bin dolarlık ihracatla sektörün en büyük pazarı oldu. Bu ülkeye ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8 azaldı. 


Irak'ı 189...