30 / 04 / 2024

Türkiye Petrolleri satılıyor mu

Türkiye Petrolleri satılıyor mu

400'e yakın akaryakıt istasyonu bulunan Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin blok satış yöntemi ile özelleştirilmesi ihalesinde son teklifler geçtiğimiz cuma günü alındı. TP için, biri ortak girişim grubu toplam 4 firma teklif verdi.

Türkiye Petrolleri özelleştirme ihalesi 30 Eylül'de!

Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin blok satış yöntemi ile özelleştirilmesinde son teklifler 30 Eylül 2016 tarihinde alınacak.

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Chery'den anahtar teslim ucuz SUV fırsatı! Adeta kapış kapış satılıyor!

Türkiye'de son zamanlarda birçok kişinin tercih ettiği Chery markasının ekim ayı fiyatları göreni şaşkına çeviriyor. Chery'den anahtar teslim ucuz SUV fırsatı! Adeta kapış kapış satılıyor! Peki, Chery Ekim ayı fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Türkiye'de Kadim bir geçmişe sahip Vestel, markası her ürünü ile bütün evlerde olması gereken yerde yerine alır. Peki Vestel çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı yapacak! KPSS'den 60 alanlar bu bölümden mezunsanız şansınız var!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı yeni bir personel alımı duyurusu yaptı. 2023 yılı için yapılacak personel alımında 450 kişilik bir kadro boşluğu olacak. Belirtilen tarihlerde başvuru yapan adayların şartları sağlaması dahilinde kurumu alımları gerçekleştirilecek. İşte konuyla ilgili tüm detaylar

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Buhar Jenaratörlü Ütü, 130 g/dk Sürekli Buhar çıkışı, 8 Bar Basıncı ve 2600 Watt gücü ile tüm kıyafetlerdeki kırışıklıkları yok eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Çamaşır Makinesi, Vestel Türkiye'de kadim bir geçmişe sahip olan markadır. Gözü kapalı herkesin güvenip ürünlerini aldığı Vestel çamaşır makinesinde de halkın teveccühüne mazhar oluyor. Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Türkiye Petrolleri satılıyor mu Haberi

Türkiye Petrolleri satılıyor mu

400'e yakın akaryakıt istasyonu bulunan Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin blok satış yöntemi ile özelleştirilmesi ihalesinde son teklifler geçtiğimiz cuma günü alındı. TP için, biri ortak girişim grubu toplam 4 firma teklif verdi. İhale kapsamında şirketin yüzde 100 hissesi satılacak.


Kapalı zarf içerisinde teklif alma ve görüşmeler yapma suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek ihaleye, yalnızca tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabiliyor.


ABD’Lİ NOİL DE TEKLİF VERDİ

Cuma günü yapılan ihaleye  teklif veren firmaların şunlar olduğu açıklandı: ABD’li Noil Enerji (SBK Holding A.Ş.), Turkuaz Petrol (Zülfikarlar Holding A.Ş.), Termopet-Net-Cemil Direkci Ortak Girişim Grubu, Siyah Kalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.


TP Dağıtım AŞ ihalesine katılmak için yatırılması gerekli geçici teminat tutarı 10 milyon lira olarak belirlenmişti.


İSTASYON SAYISI 400’E YAKIN

Türkiye Petrolleri markası...