04 / 05 / 2024

türkiye radisson otelleri

türkiye radisson otelleri

Carlson Rezidor Otel Grubu CEO'su Wolfgang Neumann, Türkiye'de 15 otel açmayı planladıklarını söyledi...

Radisson Hotel Group Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Yılmaz Yıldırımlar, dünyanın en büyük otelcilik zincirlerinden birinde çok büyük bir bölge ondan soruluyor. Koronavirüs problemine rağmen Türkiye için hedefleri çok büyük. "Türkiye'de neden beş yıl içinde 50 otelimiz, 10 bin odamız olmasın?" diyor...

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

Radisson Hotel Group Türkiye’deki 25'nci otelini Sakarya'da açtı!

Radisson Blu, Türkiye’nin kuzey batısında yer alan Sakarya'da Türkiye'deki 25'nci otelini açtı. Radisson Blu Hotel Sakarya resmen hizmete açıldı...

Radisson, Türkiye'de 5 yılda 50 otel açacak!

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan Radisson Group Türkiye’deki hedefini büyüttü. Grup, 5 yılda Türkiye'de 50 otele ulaşacak...

Carlson Rezidor, Türkiye'deki ilk rezidansı hayata geçirecek!

Dünyanın en büyük otel gruplarından Carlson Rezidor, Türkiye'deki ilk rezidansı Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir'i hayata geçirecek.

Carlson Rezidor Türkiye'deki ilk rezidansını 2016'da açacak!

Carlson Rezidor, Türkiye’deki ilk rezidansını 2016’da açmaya hazırlanıyor. Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir’in 171 dairesiyle, 2016’nın ikinci yarısında hayata geçirilmesi planlanıyor.

Hilton Curio'yu Türkiye'ye getiriyor!

Türkiye'de çatısı altında Conrad, DoubleTree gibi otelleri barındıran dünya turizm devi Hilton Worldwide, yeni bir markasını daha Türkiye'ye getiriyor.

Cristal Group Türkiye'de 8 otel açacak!

Dubaili Cristal Group, Türkiye'de 2018'e kadar 8 otel açacak. Grubun otelleri İstanbul, Antalya ve Hatay'da hizmete girecek.

Dubaili Cristal Group Türkiye'de 8 otel açacak!

Körfez Bölgesi'nin en hızlı büyüyen otel şirketlerinden olan Dubaili Cristal Group, Türkiye'de 2018'e kadar 8 otel açacak. Grubun otelleri İstanbul, Antalya ve Hatay'da hizmete girecek.

Carlson Rezidor ‘Park Inn’ Türkiye’de!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolunda konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli açıldı.

İran otel dekorasyonu konusunda Türkiye'yi örnek alıyor!

Dünyanın en çok ilgi çeken 10 destinasyonundan birisi olarak gösterilen İran, otel dekorasyonu ve ekipmanları konusunda Türkiye’deki otelleri örnek alıyor.

2000 yılında Türkiye'nin beş yıldızlı otelleri ödül üstüne ödül alıyormuş!

2000 yılında ABD'nin seyahat dergilerinden Conde Nast Traveller, Türkiye'nin üç otelini altın listeye almış. Çırağan Palace, Swissotel ve Four Seasons ''Dünyada kalınacak en güzel yerler'' arasında sayılmış.

Türkiye'nin otelleri en kaliteli oteller arasında!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında" dedi.

türkiye radisson otelleri Haberi

türkiye radisson otelleri

Türkiye'de Radisson adıyla 11 farklı otelin işletmeciliğini yapan Carlson Rezidor Otel Grubu, 1980 ve 1991 arası doğan Y nesline yönelik ilk otel konseptini Türkiye'de hizmete geçirecek. Carlson Rezidor Otel Grubu CEO'su Wolfgang Neumann, bu konseptle Türkiye'de 15 otel açmayı planladıklarını...