12 / 05 / 2024

türkiye sanal ofis

türkiye sanal ofis

Dünyada uzun zamandır tercih edilen sanal ve ortak ofisler, Türkiye'de hizmet vermeye başladı, bu ofislerde mali müşavir, hukuk müşaviri, denetçi ve teknik danışman ile beraber çalışma imkanı da bulunabiliyor

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

İstanbul’da ofis açan Dubaili emlak şirketinden Türklere çağrı

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında son dönemlerde kurulan ilişki pek çok alanda olduğu gibi ticarete de olumlu yansıdı. Merkezi Dubai’de bulunan gayrimenkul şirketi Homebond Türkiye’de ofis açtığını duyurdu.

e-Ticaret devi Türkiye'ye geliyor

Uluslararası markaların Rusya'dan çekilmesi üzerine Rusya'nın en büyük e-Ticaret firması Ozon, Türkiye'nin kapısında. İstanbul'da ofis açan şirket, Türk mallarının e-İhracat yoluyla Rusya'ya satışına öncülük etmesi bekleniyor.

Ford Türkiye’de otomotiv sektöründe bir ilke imza atmaya hazırlanıyor

Ford Türkiye “geleceği bugünden yaşa” söylemi kapsamında otomotiv sektöründe bir ilke imza atarak, Ford Dijital Stüdyo’yu sanal evrene taşıyor. Stüdyo Ford araçların performanslarını deneyimleme imkanı da sunacak.

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

ZeroBuild Türkiye’21 formu 21 Eylül'de!

Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Türkiye’21 etkinliği 22 Eylül- 26 Eylül tarihleri arasında “Hemen Şimdi Harekete Geç!” sloganıyla gerçekleştirilecek.

ZeroBuild Türkiye 2021 için geri sayım başladı!

Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Türkiye’21 etkinliği 22 Eylül- 26 Eylül tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Spotify Türkiye'de ofis açacak!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun yayın lisansı olmaması nedeniyle uyarıda bulunduğu Spotify, lisans almaya ve Türkiye'de ofis açmaya karar verdi.

RE/MAX Türkiye Ekibi en çok ofis açan ülke oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını döneminde gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği birçok inovasyon ile ses getiren RE/MAX Türkiye Ofisi 43 ülke arasında en hızlı büyümeyi gösteren ülke olarak Avrupa 1.si oldu.

Facebook Türkiye'de 8 ilde ofis açıyor!

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, "Facebook, Türkiye genelinde İstanbul merkezli 8 ilde ofisler açıyor. İlki 13 Ocak’ta Bursa’da faaliyete başlayacak" dedi.

İş GYO Tuzla'daki 5 ofisini 310 milyon TL'ye Türkiye Şişe ve Cam'a sattı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 ofisi  toplam 310 milyon TL+KDV'ye  Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye sattı...

türkiye sanal ofis Haberi

türkiye sanal ofis



Dünyada uzun zamandır tercih edilen sanal ve ortak ofisler, Türkiye'de hizmet vermeye başladı. Buna göre, işadamları yatırım yapmadan, genel ve idari personel gideri olmadan, esnek sürelerle tam donanımlı bir hazır ofise hemen sahip alabiliyor. 



eOfis Genel Müdürü Arzu Kaliç, 2011 yılında Dünya Ticaret Merkezi EGS Business Park bloklarında açtıkları ofise; 2013 yılında Ataşehir Flora Residence, İstiklal Caddesi Elhamra İş Merkezi ve Bakırköy Marmara Forum AVM Garden Office, Kartal Hukukçular Towers'ı eklediklerini söyledi. 


Saatlik kullanım Ortak ofis kullanımı ve 'kullandıkça öde' sistemiyle diğer hazır ofislerden ayrıldıklarını belirten Kaliç, "eOfis, bu sistemle vaktinin çoğunu ofis dışında geçiren iş sahipleri için günlük, saatlik kullanım gibi sıra dışı bir imkan veriyor. Mali müşavir, hukuk müşaviri, denetçi ve teknik danışman ile beraber çalışma imkanı da bulunabiliyor. Aylık...