17 / 05 / 2024

Türkiye ve Ortadoğu\'nun büyük halı ve zemin kaplamaları fuarı Domotex Middle East

Türkiye ve Ortadoğu\'nun büyük halı ve zemin kaplamaları fuarı Domotex Middle East

Türkiye ve Ortadoğu'nun büyük halı ve zemin kaplamaları fuarı Domotex Middle East 7-10 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenleniyor...

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Türkiye ve Avustralya gelecek 10 yılda dünya et ihracatına damgasını vuracak!

OECD ve FAO’nun iş birliği kapsamında hazırladığı “Tarımsal Görünüm 2023-2032” raporunda Türkiye’nin et, şeker ve tahıl piyasalarına önümüzdeki 10 yılda damgasını vuracağının altı çiziliyor. Raporda, dünya et ihracatında Türkiye ve Avustralya yükselen ülkeler olarak göze çarpıyor.

Türkiye ve Rusya, ihracatta Avrupa’nın öncüsü olacak!

OECD ve FAO’nun ortak hazırladığı “Tarımsal Görünüm 2023-2032” raporunu paylaştı Rapora göre, Doğu Avrupa’daki tarımsal ürünlerin, özellikle tahılın, ihracatındaki büyüme, Türkiye ve Rusya’nın üzerinde yoğunlaşacak.

Latin Amerika’nın dev şirketi Türkiye’de elektrikli motor montajı yapacak!

40 bin çalışanı ve 19 milyar dolarlık cirosu olan Brezilyalı WEG, Kocaeli’nde açılan tesiste elektrik motorlarının montajını sağlayacak. Firmanın Türkiye tesisi Ortadoğu bölgesindeki ilk üretim noktası olacak.

ILO, Türkiye ve Suriye’li çalışanlar için acil destek çağrısı yaptı!

Kahramanmaraş depreminin işgücü piyasasındaki etkileri hakkında rapor yayınlayan ILO, afetten etkilenen Türkiye ve Suriye’deki yüzbinlerce çalışan için “acil destek” çağrısı yaptı.

Türkiye ve Katar'da üst düzey toplantı! 2022 yılında rekor ticaret

Türk ve Kuveyt finans Kuveyt’te düzenlenen bir programda bir araya geldi. Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçisi olan Tuba Nur Sönmez, Türkiye ve Kuveyt'in 2022 senesinde 956 milyon dolarlık ticaret hacmine yükselerek tarihi bir rekora imza attığını ifade etti.

Sabancı Holding Türkiye ve ABD'de iki yeni şirket kurdu

Sabancı Holding enerji ve iklim teknolojileri konusunda Türkiye ve ABD'de kurduğu iki yeni şirketle ilgili KAP'a açıklama yaptı. Açıklama kapsamında ABD'de gerçekleştirilerek güneş enerji projesi hakkında bilgi verildi. İşte detaylar...

Türkiye ve İsrail arasında ihracat açılımı! Başvurular başlayacak

Türkiye ve İsrail arasında normalleşme adımları başladı. Kudüs Ticaret Odası, Türkiye ile önemli bir anlaşmaya imza attı. İşte detaylar…

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Türkiye ve Angola'dan şehircilik iş birliği!

Türkiye ve Angola arasında "Şehircilik Alanında İşbirliğine ilişkin Mutabakat Zaptı" başkent Ankara'da imzalandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

İnşaatta potansiyel Afrika ve Ortadoğu'da!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nun Ocak 2021 sayısı yayınlandı. Rapora göre; inşaat işlerinde potansiyelin Afrika ve Ortadoğu'da olduğu gözlemlendi.

Türkiye ve deprem: Binalar ne kadar dayanıklı?

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen ve yıkıma sebep olan depremin ardından gözler tekrar Türkiye ve deprem gerçeğine çevrildi. Peki binalar ne kadar dayanıklı?

Türkiye ve Ortadoğu\'nun büyük halı ve zemin kaplamaları fuarı Domotex Middle East Haberi

Türkiye ve Ortadoğu\'nun büyük halı ve zemin kaplamaları fuarı Domotex Middle East




Türkiye ve Ortadoğu'nun n büyük halı ve zemin kaplamaları fuarı Domotex Middle East 7-10 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.


Fura öncesi, 28 Mayıs 2013 Salı günü Ritz Carlton'da fuara ilişkin detayların paylaşılacağı basın toplantısı...