03 / 05 / 2024

türkiye yatırım fırsatları

türkiye yatırım fırsatları

En iyi fırsatları kriz döneminde bulan küresel yatırımcılar şimdi de gözünü Türkiye’ye dikti. Ekonomimiz üzerine karamsar senaryolar çizen kuruluşların aksine ünlü yatırımcı Mark Mobius Türkiye’yi fırsatlar ülkesi olarak gördüğünü açıkladı.

Türkiye'deki dönüşüm yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor!

Yaklaşık 20 yılda 500 milyar dolarlık kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmeyi hedefleyen Türkiye'nin uluslararası yatırımcılara cazip fırsatlar sunduğu belirtildi.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Bu yatırım fırsatı kaçmaz! Söke Un 7,50 TL ile halka arz ediliyor! Son başvuru tarihi 6 Ocak 2023!

Yatırım için önemli bir fırsat kapıya geldi. Türkiye’nin önemli un üreticilerinden Söke Un 7,50 TL ile halka arz ediliyor. Arz taleplerinin son başvuru tarihi ise 6 Ocak 2023. İşte detaylar…

Borsada yatırım fırsatı sürüyor mu? Yükseliş nereye kadar sürecek?

Dövizden, KKM'den çözülen yatırımcının alternatif getirilerin zayıf kalması nedeniyle borsaya yönelimi devam ediyor. Peki borsada yatırım fırsatı halen sürüyor mu? Fiyat kazanç oranları cazibesini koruyor mu?

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Nejdet Telsaç tarafından kuruldu!

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

Çalışmadan yüksek gelir getiren yatırım fırsatları tespit edildi! Paraya para demeyeceksiniz

Günümüzde ekonomi herkesin birinci önceliği. Eski zamanlarda 'Allah'tan sağlık, devletten aylık' şeklinde özetlenen para-yaşam döngüsü günümüzde değişen iş yaşamı ve yatırım fırsatlarıyla boyut değiştirdi. Peki tam zamanlı çalışmadan yüksek gelir nasıl kazanılır? İşte detaylar...

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anzhelıka M. Salakhoca tarafından kuruldu.

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Anzhelika M. Salakhova tarafından kuruldu.

türkiye yatırım fırsatları Haberi

türkiye yatırım fırsatları

Fetullahçı terör örgütüne (FETÖ) üye teröristlerin darbe girişimleri sonrası siyasiler ve iş dünyası yabancı yatırımcıya Türkiye’de bir sorun olmadığı mesajını verirken, Franklin Templeton Yönetim Kurulu Başkanı Mark Mobius Türkiye’yi fırsat ülkesi olarak gördüklerini açıkladı. Türkiye piyasalarında halen “fırsat aradıklarını” söyleyen Mobius, yatırımcıların gayretli bir biçimde getiri arayışında olduklarını ve bu getirinin bulunabileceği piyasalardan birinin gelişmekte olan piyasa tahvilleri olduğunu söyledi.


PARA AKIŞI BİZE DOĞRU

Mobius, büyük miktarda bir paranın da gelişmekte olan ülkelere aktığını belirtti. Mobius, mevcut durumda gelişmekte olan piyasa tahvillerinin hisse senetlerine göre daha iyi değer sunduğunu söyledi.


Mobius, Çin’de hükümetin faizleri çok fazla düşürmek istememesi ve sermayenin ülkeyi daha yüksek getiri sağlayan ülkelere gitmek üzere terketmesini istememesi sebebiyle yuanda değer kaybının “sona yaklaştığını” söyledi. Merkezi Şikago’da bulunan global finansal...