27 / 04 / 2024

türkiye\'de ahşap evler

türkiye\'de ahşap evler

Konut açığını karşılamak üzere dar gelirli vatandaşlara hitap eden, çok uygun taksitlerle ödenebilen ve gecekondu problemine çözüm getiren ahşap evler, Türkiye'de yepyeni bir konut dönemini başlattı.

Bakan Özhaseki açıkladı: Türkiye'de hareketli 485 fay hattı var! Evler buna göre yapılmalı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir açılışta deprem ve kentsel dönüşümle ilgili konuştu. Türkiye'de hareketli 485 fay hattı olduğunu aktaran Özhaseki, konutların buna göre inşa edilmesi gerektiğini söyledi. 

Türkiye’de evler çok ucuz ama yabancıya! Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olması neredeyse imkânsız!

Türkiye'de yabancıların tatil semtlerine olan konut ilgisi devam ediyor. Bu durumu değerlendiren Alaattin Durmaz, Türkiye’deki yabancıların dövizdeki uçurum sayesinde çok rahat gayrimenkul sahibi olabildiklerini söyledi. Ancak Türklerin ise bir o kadar zorlandığını belirtti. 

Wyndham Hotels Türkiye’de 76 otele ulaştı!

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 otele sahip olan Wyndham Hotels & Resorts, yeni oteller açıp yeni pazarlara giriyor. Hızlı büyüyen konaklama sektörünün devi Türkiye’de 76 otele ulaştı.

ABD basını: En hesaplı evler Türkiye’de!

ABD basınına göre, OECD ülkeleri arasında ev satın almanın en hesaplı olduğu ülke Türkiye. Türkiye'de 250 bin dolarlık gayrimenkul alana vatandaşlık verilmesi ülkemizi avantajlı konuma getirdi.

Dünya çapındaki 10 büyük projeden 6'sı Türkiye'de!

Son 10 yılda dünya çapındaki 10 büyük projenin 6 tanesi Türkiye'de yapıldı diyen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, ''Çok şükür ülkenin bunu yapacak imkan ve gücü var. İstikrar olduğu zaman ülke ayağa kalkıyor ve hizmet oluyor." dedi.

'Pasif evler Türkiye'de de yaygınlaşmalı'

Kısıtlı enerji kaynaklarını verimli şekilde kullanmak zorunda olan Türkiye'de sıfıra yakın enerji tüketimiyle öne çıkan pasif evlerin yaygınlaşması gerektiği belirtildi. İşte Sektörel Gelişim Toplantısı'nın ayrıntıları...

Türkiye'de alışveriş merkezlerinin en zengini: İstanbul!

Türkiye'de faaliyet gösteren toplam 127 alışveriş merkezinin 41'i İstanbul'da bulunurken, Türkiye çapında inşa edilmesi planlanan toplam 100 alışveriş merkezinden 45'inin de İstanbul'da yer alması öngörülüyor.

1965 yılında Türkiye'de ilk defa portatif kamp evleri satışa çıkarılmış!

1965 yılında Türkiye'de ilk defa portatif kamp evleri satışa çıkarılmış. Kavak ağacından iki büyüklükte yapılan evler 3 bin 500 ile 2 bin 750 liraya satılıyormuş.

1941 yılında Yeniköy'de ahşap bir ev 284 liraya satılacakmış!

1941 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Yeniköy'de ahşap bir ev 284 liraya satılacakmış. Firüzağa Mahallesi Türkgücü Caddesi'nde ise 49 metrekare arsa 456 liraya satılacakmış.

Enerji tasarrufu sağlayan pasif evler Türkiye'de yaygınlaşıyor!

Türkiye'ye enerji faturasının yüzde 35'i konutlardan geliyor.%90 tasarruflu pasif ev dönemi Enerji tasarrufu sağlayan model Türkiye'de de yaygınlaşıyor. Pasif evlerde elektrik, ısınma ve su gideri neredeyse sıfır...

Türkiye'de ev alacakların yüzde 33'ü güney cephe arıyor!

Hurriyetemlak.com'un araştırmasına göre; Türkiye'de ev arayanların yüzde 33'lük kısmı 'güney cephe'li ev ilanlarına bakıyor. Güneş ışığını her daim alan, kışın soğuğunu pek hissettirmeyen güney cepheli evler özellikle ısınma masraflarını düşürüyor..

Golden Tulip, Metrotel Grup ile Türkiye'de yatırıma geliyor!

Dünya çapında işletti yaklaşık bin 200 otel ve 90 bin yatak kapasitesiyle 45 ülkede temsil edilen Golden Tulip markalarının gelişimi için Türkiye'de Metrotel Grup ile stratejik ortaklığa imza attı.

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları 2014'te hız kazanacak!

Türkiye çapındaki yaklaşık 20 milyon konut stokunun yüzde 45'i çürük yapılardan oluşuyor. Türkiye'de 400 milyar dolarlık ekonomik büyüklük yaratması beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları 2014'te hız kazanacak...

türkiye\'de ahşap evler Haberi

türkiye\'de ahşap evler

Amerika'da son dönemde geliştirilen en önemli projelerden biri sayılan depreme dayanıklı ahşap evler, Türkiye'de de kendi pazarını yarattı. RB Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Başhelvacı, ahşap evlerin deprem, yangın, sel gibi doğal afetlere karşı dayanıklı olmasının yanı sıra mimari açıdan da son derece estetik bir görünüme sahip olduğunu belirtti.

Konut açığını karşılamak üzere dar gelirli vatandaşlara hitap eden, çok uygun taksitlerle ödenebilen ve gecekondu problemine çözüm getiren ahşap evler, Türkiye'de yepyeni bir konut dönemini başlattı. Ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlar depreme ve yangına dayanıklı son teknoloji ile üretilen ve çok uygun ödeme seçenekleri sunan bu evler için konut firmalarının kapısını aşındırıyor.

KISA VADEDE UYGUN TAKSİTLERLE AHşžAP EV

Amerika'da son dönemde geliştirilen en önemli projelerden biri sayılan depreme dayanıklı ahşap evler,...