19 / 05 / 2024

Türkiyede derslik yapımı

Türkiyede derslik yapımı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "AK Parti iktidara geldiği günden bugüne kadar en büyük bütçeyi eğitime ayırıyoruz. 13 yıldır en fazla parayı eğitime harcıyoruz" dedi.

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Coşkun tarafından kuruldu.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi Bahçelievler'de Ali Aslan tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ergen ve Mustafa Ergen ortaklığında kuruldu.

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Kuruoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuruoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500  bin TL sermaye bedeli  Mehmet Kuru tarafından kuruldu.

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi Bağcılar’da 500  bin TL sermaye ile Hüseyin Sezgin Öcal ve Şevval Zilan Tuğay tarafından kuruldu. 

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Doğan tarafından kuruldu.

Türkiyede derslik yapımı Haberi

Türkiyede derslik yapımı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "AK Parti iktidara geldiği günden bugüne kadar en büyük bütçeyi eğitime ayırıyoruz. 13 yıldır en fazla parayı eğitime harcıyoruz" dedi.


Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla Diliskelesi İlkokulu'ndaki törende konuşan Işık, eğitimi, ülkenin yarınları için en önemli güvence olarak gördüklerini, bu nedenle de hiçbir çocuğun eğitim hakkından ve fırsatından mahrum kalmaması için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.


Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, hangi teknoloji kullanılırsa kullanılsın, öğretmenin yerini hiçbir şeyin tutamayacağını ifade eden Işık, "Eğitimin asıl unsuru öğretmendir. Öğretmenin fedakarlığı, gayreti ve çalışkanlığı eğitim sisteminin başarısında birinci belirleyicidir. Bu açıdan da öğretmenlerimizin her alanda gelişimini sağlamak için maddi, manevi elimizden gelen hayreti gösteriyoruz" şeklinde konuştu.


 AK Parti'nin iktidara geldiği günden bugüne kadar en...