08 / 05 / 2024

türkiyede erken rezervasyon

türkiyede erken rezervasyon

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile turizm sektörünün işbirliğinde dört yıl önce başlatılan erken rezervasyon kampanyasından geçen yıl yani 2013 yılında 2,5 milyon tatil sever faydalandı...

SGK'dan son dakika duyurusu! Erken emeklilik hakkı olan meslekler güncellendi!

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) tarafından erken emeklilik hakkına sahip olan meslek gruplarına dair son dakika duyuru geldi. SGK, erken emeklilik meslek gruplarına dair yeni listeyi paylaştı. İşte erken emekli olma fırsatı yakalayacak yeni meslek grupları...

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

Erken rezervasyon döneminin aralık ayına çekilmesiyle birlikte daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden otel aramalarına başladı. Turizmciler, bu fırsatı değerlendirerek şimdiden rezervasyon yaptıranların, yüzde 50’ye varan oranlarda indirimden yararlanabileceğini belirtiyor.

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

Başvuran erken emekli oluyor! İşte milyonlarca kişinin bilmediği o emeklilik formülü!

Emekli olmak isteyenlerin beklediği müjde geldi. İşte milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı erken emeklilik için 7 formül...

İslami otel ve villalarda erken rezervasyon fırsatı!

Yerli ve yabancı tatilciler erken rezervasyonlar başlar başlamaz tatil planlarını yapmaya başladı. Özellikle muhafazakar aileler için tatil yapmak için İslami kurallara uygun bir konsept otel bulmak artık www.islamiotel.com ile çok kolay...

Konut kredisi erken kapama cezası ne kadar?

2013 Kasım'dan itibaren ilgili kanun kapsamında konut kredisi borcunu vadesinden önce ödemek isteyen tüketiciden erken kapama cezası talep ediliyor. Peki konut kredisi erken ödeme cezası ne kadar?

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Deprem için erken uyarı sistemi geliyor!

Deprem bölgesi olan Türkiyede 81 ilimizin 55'i birinci derecede deprem bölgesinde yer alıyor. Deprem için erken uyarı sistemi getiriliyor. 

Erken rezervasyon döneminde en çok Kaş tercih ediliyor!

Erken rezervasyon döneminde villa tatili için en çok tercih edilen yurtiçi lokasyon ise Antalya - Kaş oldu.

İzmir Boyalık Beach Çeşme Hotel rezervasyon kampanyası hazırladı!

İzmir'in en güzel koylarından birisine sahip Boyalık Beach Çeşme Hotel, yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyası hazırladı. Buna göre erken rezervasyon kampanyasıyla Boyalık Beach'ın hizmetlerinden yüzde 30 yararlanma imkanı sunuluyor.

Wome Deluxe yüzde 30 erken rezervasyon imkanı açıldı!

Türkiye’nin en yeni ve en lüks aile oteli Wome Deluxe, 31 Ocak 2016’ya kadar rezervasyon yaptıranlara %30 indirim ve kredi kartı ile ödemede peşin fiyatına 6 taksit imkânı ile yaz sezonunda eşsiz bir tatil sunuyor.

türkiyede erken rezervasyon Haberi

türkiyede erken rezervasyon

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem iç hem de dış pazarda ulaşılan turizm rakamlarının Türkiye'nin yüzünü güldürdüğünü söyledi. 


Türkiye'nin 2013'te başarılı bir turizm sezonunu geride bıraktığını belirten Özaslan, uluslararası ziyaretçi sayısının önemli oranda arttığını söyledi.


Dünya turizm rakamlarının yüzde 5'i geçtiği bir dönemde Türkiye'nin dünyaya kıyasla turizmde iki kat büyümesinin gurur verici bir gelişme olduğunu vurgulayan Özaslan, "Bulunduğumuz coğrafyada yaşananlar, dünyadaki ekonomik çalkantılara rağmen Türkiye'nin gösterdiği başarılı performansın takdir edilmesi gerekiyor. Geçen yılla ilgili yaklaşık öngörülerde bulunan Dünya Turizm Örgütünün 2014 yılı için de tahminleri var. Bu yıl dünya turizminde geçen yıla oranla artışın yüzde 4-4,5 olması bekleniyor" diye konuştu. 


-Dünya küresel kriz ortamından sıyrılıyor


Öngörülerin, ülkelerin küresel kriz ortamından yavaşça sıyrıldığı ve uluslararası turizm trafiğinin de...