26 / 07 / 2024

türkiyede havacılık nasıl yapılıyor

türkiyede havacılık nasıl yapılıyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Son 12 yılda havacılık dünyada yılda ortalama yüzde 5 büyürken, Türkiye'de 14,5 seviyesinde büyüdü. Ne kadar övünsek az" dedi.

Türkiye'nin konut sorunu nasıl çözülür Kimlerin, neler yapması gerekiyor?

Barınma krizi ülke genelinde büyük sorun haline geldi. Konut fiyatları ve kredilerin yüksek olması vatandaşın ev sahibi olmasını engelliyor. Konut hayali bile kuramayan vatandaşlar bu soruna çözüm bekliyor. Peki Türkiye'nin konut sorunu nasıl çözülür Kimlerin, neler yapması gerekiyor?

Sivil Havacılık bünyesine personel alınacak! 17 bin TL maaş verilecek!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Personel alım ilanı bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı. İşte ilanın tüm detayları...

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

Optimum Seyahat Acenteliği Danışmanlık Havacılık Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Seyahat Acenteliği Danışmanlık Havacılık Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim  Gürer tarafından kuruldu. 

Tahe Havacılık Danışmanlık Yatırım Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tahe Havacılık Danışmanlık Yatırım Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon 180 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ercan tarafından kuruldu. 

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile  Aınawanjıang Maımaıabulızı, Tuersunkare Maımaıtınıyazı, Hayrullah Küçükaytekin ve Lokman Yusuf    Yüksel ortaklığında kuruldu. 

Iars Havacılık Mühendisliği Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iars Havacılık Mühendisliği Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiftsüren ve Asıf Rashıd ortaklığında kuruldu.

İstanbul Yeni Havalimanı, Dünya Havacılık Forumu'nda tanıtılacak!

İGA şirketi tarafından, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının Brezilya'da düzenlediği Dünya Havacılık Forumu'nda, İstanbul Yeni Havalimanı da tanıtılacak.

Yeni Havalimanı, havacılık tarihinde yeni bir sayfa açacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,  İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili "Yıllık 200 milyon yolcu kapasiteli İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye'nin havacılık tarihinde yeni bir sayfa açacak" dedi. 

Yeni Havalimanı ile havacılıkta yeni bir sayfa açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "İlk fazı Cumhurbaşkanı tarafından 29 Ekim'de hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye'nin havacılık tarihinde yeni bir sayfa açacak." yorumunda bulundu...

Urbantur Turizm Ve Havacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urbantur Turizm Ve Havacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kaan Erdoğan tarafından kuruldu. 

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

türkiyede havacılık nasıl yapılıyor Haberi

türkiyede havacılık nasıl yapılıyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Son 12 yılda havacılık dünyada yılda ortalama yüzde 5 büyürken, Türkiye'de 14,5 seviyesinde büyüdü. Ne kadar övünsek az" dedi. Milas-Bodrum Havalimanının işletilmesi ihalesini kazanan TAV Havalimanlarının, ilk taksiti ödemesi dolayısıyla JW Marriot Otel'de tören düzenlendi. 



NE KADAR ÖVÜNSEK AZ 

Bakan Elvan, buradaki konuşmasında, Türkiye'de havacılık sektörünün, son yıllarda yapılan yatırımlar ve gerçekleştirilen reformlarla dünya ortalamasının üzerinde performans gösterdiğini söyledi. Elvan, "Son 12 yılda havacılık dünyada yılda ortalama yüzde 5 büyürken, Türkiye'de 14,5 seviyesinde büyüdü. Türkiye, dünya ortalamasının 3 katına yakın büyüme performansına sahiptir. Ne kadar övünsek az" diye konuştu. 



GURUR VERİCİ GELİŞME 

Birçok gelişmiş ve gelişmekte olan ülkede havacılık sektöründe kriz yaşandığını, şirketlerin küçülmeye gittiğini anlatan Elvan, böyle bir ortamda Türkiye'de havacılık sektörünün büyümesinin gurur verici...