13 / 05 / 2024

türkiyede hokey sahası var mı

türkiyede hokey sahası var mı

Türkiye’nin ilk hokey sahası Osmaniye’ye yapılıyor. Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı'nın yaptırdığı sahanın yıl sonuna tamamlanması hedefleniyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir konu ile ilgili açıklama yaptı.

Bolu Hokey Sahası için yeniden ihale düzenlenebilir!

Bolu'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa ettirilen Çim Hokey Sahası bir yılda inşa edilecekti. Ancak, 9 Mayıs'ta teslim edilmesi gereken saha için tek bir çivi bile çakılmadı.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Rusya'nın yaptırımları Türk inşaat sektörünün rotasını değiştirdi!

Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesinin ardından Rusya'nın Türkiye'ye yönelik açıkladığı ekonomik yaptırımlar inşaat sektöründe alternatif pazarları gündeme getirdi.

Türkiye’nin ilk hokey sahası Osmaniye’ye yapılıyor!

Türkiye’nin ilk hokey sahası Osmaniye’ye yapılıyor. Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı'nın yaptırdığı sahanın yıl sonuna tamamlanması hedefleniyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir konu ile ilgili açıklama yaptı.

Arazi toplulaştırması ve dağıtımı!

Bakanlığın veya kurulların talebi üzerine kamu yararı gözetilerek isteğe bağlı olmaksızın, Bakanlar Kurulu kararı ile arazi toplulaştırma proje sahası belirlenebiliyor. Peki arazi toplulaştırması ve dağıtımı nasıl yapılır?

Ukrayna'dan kaçan uçaklar Türk hava sahasına girdi!

Ukrayna-Rusya arasındaki gerginlik başta olmak üzere, bölge ülkelerinde yaşanan istikrarsızlık ve güvenlik riskleri, Türkiye hava sahasına olan talebi artırdı. Türk hava sahasını kullanan uçakların sayısı son bir haftada yüzde 30 artış gösterdi.

TÜBİSAD’ın hazırlattığı Delloit raporuna göre e-ticaret 14 milyar’ı aştı!

Türkiyede internetten alışveriş yapan insan sayısı büyük bir hızla artıyor. Geçtiğimiz yıl, online satış pazarının ülke içindeki payı %1.3'le 14 milyar Türk lirasını buldu.

Didem Erendil Tüzer: Türkiyede yatırımcılar çeşitlenmeye başladı!

Cushman&Wakefield Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü Didem Erendil Tüzer, geçtiğimiz gün düzenlenen “ Küresel Ekonomik Gelişmeler Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ” panelinde yatırımcıların çeşitlenmeye başladığını duyurdu...

Türkiye hava sahasından geçen yıl, ortalama her 21 saniyede bir uçak geçti!

Türk hava sahasında 2013'te gerçekleşen uçuş sayısı, bir önceki yıla göre yüzde 9,2 artarak 1 milyon 503 bin 15'e ulaştı. Türkiye hava sahasından geçen yıl, ortalama her 21 saniyede bir uçak geçti...

İsveçliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Avrupa Birliği ülkeleri arasında en büyük üçüncü ülke olan İsveç vatandaşları Türkiyede'den ev alabilir mi? İsveçlilerin Türkiye'den ev alabilmeleri için ne yapmaları gerekiyor? İşte yanıtı...

Basra Türkiye Halı Sahası, Türk firmaların katkısıyla yapıldı!

Türkiye’nin Basra Başkonsolosluğunun eşgüdümü ve 21 Türk şirketinin ve ortaklığının katkısıyla inşa edilen Basra Türkiye Halı Sahası dün düzenlenen törenle açıldı

Blue’Safe Mavi Kale Türkiyede ilk pasif ev yapan firma oldu!

Blue’Safe Mavi Kale yaptığı projelerle sürdürülebilir dünya hedefini ön planda tutarak Türkiye’nin ilk pasif evini İzmir’de inşa etti

türkiyede hokey sahası var mı Haberi

türkiyede hokey sahası var mı

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı, Türkiye'nin "ilk hokey sahasını" Osmaniye’de yaptırıyor.


Fakıuşağı Mahallesi'nde, soyunma odaları, tel örgüleri, ışıklandırma ve zemin çalışmaları devam eden sahanın, yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, AA muhabirine, kentteki hokey kulüplerinin, 2002’den beri milli takıma 70 sporcu kazandırdığını, sahanın, kent için ödül anlamına geldiğini söyledi.


Saha sayesinde kentte hokeyin gelişeceğine dikkati çeken Demir, önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacaklarını, bu spora ilginin artacağını vurguladı.


Tesisleşme ile daha çok başarılı sporcu yetiştirileceğine inandığını dile getiren Demir, şunları kaydetti:


"Türkiye Hokey Federasyonu organizasyonu ile ülkemizde açık alan ve kapalı alan hokey müsabakaları yapılıyor. Kapalı alan müsabakalar spor salonlarında, açık alan müsabakalar sentetik zeminli futbol sahalarında yapılıyor. Her ilde bu tür sahalar olmadığı için lig maçları...